2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
aynen kısmetçimmm ya ben bu hamişliii çok sewdim tüm zorlulklarına rağmen çok güsel

canim seker cigim tesekkur ederim allah razi olsun,gecmisle yasamamayi ogrendim ogrenmek zorundayim kucuk melegim icin,zor allah kimseye vermesin amin,
ALLAHIM GECLERE YENI NESILLERE SAGLIK VERSIN AMIN;
ayy neyse bu meleklerimizi dunyaya getirelim saglicakla belki arkadan birdaha getirirriz hahah:=))a.s.

kısmetcim hoşgeldin canım.daha önce mesaj aatmıştım ama geçmişte kaldığı için okuyamamış olabilirsn .başın sağolsun çok üzüldüm allah anneciğinin mekanını cennet etsin inş.

mospy canim cok cok tesekkur ederim,evet malesef gecmisi okuyamadim ama hepinize cok tesekkur ederim,biraz bunalimli gunler atlatim henuz yeni ama unutmaya calisiyorum psikriyatristen tedavi aliyorum haftada 3kez yavas yavas kabullenmeye basliyorum,,ilk donem hic kabulenemedim ,,ALLAHIM baska aci yasatmasin amin,

ALLAH RAZI OLSUN CANM COK SAOL;ALLAHIM SAGLIK VERSIN YENI YEISLLERE GENCLERE;AMIN;

kizlar bana simdlik musade kendinize iyi bakin ozelliklede bebeklere sevgilerle esen kalin,,

burasi 35derece sicak patliyacam ay gelen gidende oluyor hayliyle dayanamyiorum sicaga,ama mecbur neylersin hayat bu hersey bizler icin,,opuyorum hepinizi

aminnnnnnnnnnnn şunlar sağlıkla gelsin sonra benimkide dün gece bidaha istiyomuş çocuk ama ikiz ikiside erkek adları bilem hazır
rüzgar alaz
toprak araz
ne forsları olurmuş deli kanlı olunca....

aminnnnnnnnnnnn şunlar sağlıkla gelsin sonra benimkide dün gece bidaha istiyomuş çocuk ama ikiz ikiside erkek adları bilem hazır
rüzgar alaz
toprak araz
ne forsları olurmuş deli kanlı olunca....

dogsunlar gece uykusuz kalmaya baslaynca 2. yi bi müddet istemezler

bende hazır aldım 36 tanesini 30 liraya aldım çok güzel şeffaf toplar üzerlerinde baby girl yazıyor ve içinde pembe emzik sallanıyor dışındada kurdelası var bir yere asılması için fiyonlu çiçekli süslü bişi içi açılıyor içine bebeğim ismini teşekkür yazısı yazıp pembe beyaz badem şekerlerinden koyucam bakalım bitince koyarım fotoğrafını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…