2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
200 tane lavanta yaptık yarıım kg 5 tlye aldım
200 kelebeği 22 tlye aldım kapı süsü 13 tl
sepet 10 tl
5mt tül kapı için 7 tl
kelebeklerin arkasındakilerin 100ertanesi 5 tl
kurdelalar 7 şer mt pembe ve kremki sakın inanmayın yetmez diolar 10 tl
veemziklerin 100 tanesi 5 tl

aslında bende eminönüne gitmeyi düşünüyodum kapalı çarşının oralarda birsüürü var o bebek ürünleri satan uygun yerler ama bu saıcakta nasıl gitcem hemde eşim acele etme diyor doğunnca gider alırmışş kendisi
kapı süsünü kendinmi yapcaksın

oohhh ne güzel. 200 tane yaptın o zaman. intertte 50 tanesini 40 tl ye satıyorlardı. ne kadar kazanıyorlar düşünün artık. izne ayrılayım annemle oturup yapacaz bizde.

arkadasımın saat 3de nikahı var. banyo yapmam lazım sacıma fön cektireyim diyorum. ahhh bi üsenmesem ne güzel hazırlanacam

canım çok güzel görünüyolar çok tatlı hepside
55 tlye gelmiş bence uyugun kendinmi yaptın şekerleri hazır satılmıyomu bu şekilde

teşekkür ederiz tüm güzel dilekleriniz için meleklerimiz herşeyin en güzeline layık şimdi birde hastane için teyzei yaptırıcak onlarda çook şık

ben lavantaların üzerinde nazar boncuguda takmak istiyorum. rengi pembe ve beyaz agrılıklı olacak kafamda olusturdum ama daha yapmaya fırsatım olmadı 15 günüm kaldııı sonra dinlenme zamanı geliyorrrr

şarkhanda albi die biryer var ali bey tanıdık vasıtasıyla gitik dünya şey aldık çokda uyguna geldi buarada kızım kudurdu şarkı dinlemeyi sewiyo anasının kızı aşk şarkılrında dört dönüo alahtamn müzik zewki bana çekti aaa kızımın yeni resminide koyummu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…