şekrcim maşallah kızınaa ne tatlı kuzuu ahhh doğsunnlar nasıl sıkarak sevrimm ben varyaaa :) ayy kıyamam ama yaa... biraz ele avuca gelince suyunu çıkarırım vallaaa sositososito
butterfly saol canım... batıkent pazarını biliyorum epeydir gidemedim ama kalabalık sıkıyo diyee orada deneme şansın oldumu kii? bi de üçgen çarşı hangisi yaa? gimsanın yanı mıı ?
usgyi sewmio galiba püflüo baksana sıpam öle tatllıddıki anlatamam drumuz haftalık çaardı artık bizi sizide çaardımı drunuz
saol teyzesi çoook saol v-bende muhtemelen mıncıklayarak sewcem onu
kiler var ya canım onun yanındaki carsı. metro center
beni 1 hafta 10 gün sonraya çaardı
canım bana 3 hafta bir gel dedi. niye beni haftalık cagırmadı acaba?
tahmin ettiğim yerr ..bi bakalım inşallah buluruz bişeyy...yoksa yarın ankamoll e falan gidicemm çok ta yoruluyorumm öle dolanamıyorum mağaza mağaza ...hemen giyip çıkayım istiyorumm..zaten giy çıkar bunalıyoo insan..
sen epiduralmi olacaksın canım..nasıl rahat bırakıcaz kendimizi..şimdi bile midem bulanıyo sanki...evt genelde ağrın olur diyor...
bide epiduralde o anda bi fenalık hissi yada telaşlanma gibi birşeyler hissedersen hemen bayıltıoruz zaten diyor(
ayyy Ankara da benim içinde gezin kızlar off çok özledim Ankara yı
mospy canim cok cok tesekkur ederim,evet malesef gecmisi okuyamadim ama hepinize cok tesekkur ederim,biraz bunalimli gunler atlatim henuz yeni ama unutmaya calisiyorum psikriyatristen tedavi aliyorum haftada 3kez yavas yavas kabullenmeye basliyorum,,ilk donem hic kabulenemedim ,,ALLAHIM baska aci yasatmasin amin,
ALLAH RAZI OLSUN CANM COK SAOL;ALLAHIM SAGLIK VERSIN YENI YEISLLERE GENCLERE;AMIN;
Kızlar benim kayınvalidem vefat etti....
YAni köye gitme amacı annesini görmek değil.. Annesinin kabrini ziyaret edip kuran okutmak...
Yaa kuranı burdan okutsak sanki ruhuna gitmiycek.. Böyle saçma bi mantığı var benim kocamın... İlla mezarın başında okuncak....
Allahım yaa... deli olcam.....
evet magnezyum verdi drum bana ama işe yaramadııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?