2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
şekrcim maşallah kızınaa ne tatlı kuzuu ahhh doğsunnlar nasıl sıkarak sevrimm ben varyaaa :) ayy kıyamam ama yaa... biraz ele avuca gelince suyunu çıkarırım vallaaa sositososito

butterfly saol canım... batıkent pazarını biliyorum epeydir gidemedim ama kalabalık sıkıyo diyee orada deneme şansın oldumu kii? bi de üçgen çarşı hangisi yaa? gimsanın yanı mıı ?

saol teyzesi çoook saol v-bende muhtemelen mıncıklayarak sewcem onu

kiler var ya canım onun yanındaki carsı. metro center

tahmin ettiğim yerr ..bi bakalım inşallah buluruz bişeyy...yoksa yarın ankamoll e falan gidicemm çok ta yoruluyorumm öle dolanamıyorum mağaza mağaza ...hemen giyip çıkayım istiyorumm..zaten giy çıkar bunalıyoo insan..

ayyy Ankara da benim içinde gezin kızlar off çok özledim Ankara yı

canım ben şuan doğumu düşünüp kendimi sıkıntıya sokmak istemiyorum...o zaman bi gelsinn allahım yardımcı olur... hamişliğin tadını çıkarıyorum...solumun problemini sormuşsun ablam genel olmuştu ilk gün yataktan kalkarken nefes alamıyorum diyodu ama ilk gün sadece sonra rahatladıı...

canım başın sağolsun yeni gördüm bilmiyordum allah sizlere uzun ömürler versin inşallah

selam kızlar nasılsınız
ya herzamanki gibi geç açıyorum şimdide geçmişi okuyorum
uykudan kalka bilsem erken açacağım amamirmirmirmir

ahan da benim kocadan birisi daha
benimde kaynatam öldü gecen sene mayısta şimdi anası kardeşleri köye gideceklermiş mezar yapmaya temmuzda bende 8aylıkken 2 günlüğüne ama annesiyle kardeşleri kalacaklar bu akıllı 2 gün kalıp gelecekmiş dedim mezarı sizmi yapacaksınız mezarcılarmı sen niye gidiyorsunki ben yanlızım dedim hiç kimsem yok bişey olsa
bana anneni veya abini çağırırız gelirler dedi annem 4 saat lik yoldan gelecek miş gitmese olmazmış

napayım şekercim ya sabaha kadar löbet tutuyom evin içinde sonrada eşimi gönderip uyuyorum öğlen ezan uyandırıyor
saat kuruyom bilerek kalkayım erken diye kapatım yatıyom

şimdide bebişimin eşyalarını yıkadım serdim onları ütüliyecem dolabına yerleştireceğim minik minikler ya sererken bile hecanlandım

evet magnezyum verdi drum bana ama işe yaramadııı

bana çok iyigeliyor magnezyum 2 ci kutuyu bitiriyorum çok faydalı benim öyle kıraplarım olmadı sadece bacağımda az onuda eşime ovduruyorum hahahahaha çok acıyor ov diyom ooooh masaj yaptıtırıyorum kendimekaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…