• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
sevgili 2010 eylül anneleri herkese merhaba,
ben debir 2010 eylül annesi adayıyım. biraz geç farkına vardım forumun ama bundan sonra umarım hep görüşürüz. adım hansa ve 29 hafta 4 günlük hamileyim. bir oğlum olucak. istanbuldayım. geçmiş sayfaların çoğunu okudum ve hepiniz çok tatlısınız.
lila beni de listeye yazarsan sevinirim.
iyi geceler

hosgeldin canım,

esime gecmiş olsun diye herkese tskler kızlar
bugün baska bir hastaneye gidecekler bende ögleden sonra izin alacam. eger amaliyat derlerse yatıracaklar

günaydın canım nasıl gidiyo havalar çok sıcak bu sıcaklar olmasa herşey yolua girecek ama yok

safra kesesinde tas ve camurlasmıs iltahap varmıs. agrılarının nedeni buymus canım. kayınvalidemde beni suclamıstı. oglumu üzüyorsun güclü değilsin agrıları psikolojik. panik atak oldu diyordu. simdi nedeni anlasıldı.

safra kesesinde tas ve camurlasmıs iltahap varmıs. agrılarının nedeni buymus canım. kayınvalidemde beni suclamıstı. oglumu üzüyorsun güclü değilsin agrıları psikolojik. panik atak oldu diyordu. simdi nedeni anlasıldı.

geçmiş olsun canım benim...
aman sen kaynana milletine ne bakıyosun,başlarına taş düşse gelinden bilecekler:oklava:

günaydın kızlar...

canım geçmiş olsunn...acil şifalar...

aklandın sonunda desenee hihoyyyt

Canım çok çok geçmiş olsun,bunları düşünüpte canını boş yere sıkma.
Suç bulacak insan şimdide bulur merak etme
Bu taş senin yüzünden oluştu-bile diyebilir yani bu kaynana milletine hiiçç güven olmaz.
Boşver gitsin canım.

günaydın kızlar
ne sıcak ya bide sağlık ocağına gitmem lazım magnezyumum bitmiş

canım geçmiş olsun
evet kaynananın o güzel sözlerinden bahsetmiştin
en azından ne olduğu belli olmuş baksana önce psikolojik demişlerdi dimi
sen de kaynana de kocamı taşlı doğurmuşsun diye bu adam sonradan taş yemedi ya :P aman bunlara belli olmaz o da sana diyormui pirinci ii ayıklamıyorsun ondan oldu diye
kaynana mı kaçacaksınnnnnn ardına bakmadan hahaha

bu arada günaydın kızlar....

biz dün carrefour a gittik
prima bebek bezleri[B] 3al 2 öde[/B
biz 1 tane yenidoğan aldık 50 tane 2-5 kg
2 tane 2nr.yani 3-6 kg 66tane
32lr ödedik 3pakete çok uygun
ilgilenenlere duyrulurrrrrrrr

Günaydın kızlara.s.

Butterfly canım geçmiş olsun eşine. inşallah tez zamanda düzelir.

Sen ve Sleppy sormuştunuz yenidoğan bebek bezin markasını kızlar kusura bakmayın akşam evde net gitmişti yazamadım:((( 28 lik paket Huggıes miş.

günaydın kızlar
ne sıcak ya bide sağlık ocağına gitmem lazım magnezyumum bitmiş

günaydın canım burası şu an serin üfül üfül gel istersen buraya serinle :)))

ya sen magnezyumu sağlık ocağına mı yazdırıyorsun,
bende öyle yapayım olmazsa
sen günde kaç tane kullanıyorsun???
bana günde 2 tane yazmış mavili yeşilli bi kutu ama içinde 20 tane var
10 gün anca gidecek

günaydın canım burası şu an serin üfül üfül gel istersen buraya serinle :)))

ya sen magnezyumu sağlık ocağına mı yazdırıyorsun,
bende öyle yapayım olmazsa
sen günde kaç tane kullanıyorsun???
bana günde 2 tane yazmış mavili yeşilli bi kutu ama içinde 20 tane var
10 gün anca gidecek

dr gitmeme daha 2 hafta var o yüzden sağlık ocağına yazdırıcam önceden de yazıdrdım sağlık ocağında
ben günde 1 tane gece yatarken içiyorum
benim de yeşil mavi kutusu
2 tane yaarsa 2 tane yazdırıcam dr

kızlar alttaki cetveli görene kadar unutuyorum doğumu. ama doğumun yaklaştığını görünce içim bir tuhaf oluyor ya korkuyorum galibaeyvahedigeldismile

saolun kızlar

canım nerdeeeee hala tavır yapıyor

o zaman dr la konuş eşinin hastalığının psikolojik olmadığını anlatsın kaynananaa hihoyyyt

gerçi o kafasına yazmış bi kere ne söylenirse söylensinn suçluu sensinn ....amannn boşverr en iyisii...
kocan iyileşsinde bi an önce en önemli bu bence:..allahım yardımcın olsunn.

Back
X