Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sevgili 2010 eylül anneleri herkese merhaba,
ben debir 2010 eylül annesi adayıyım. biraz geç farkına vardım forumun ama bundan sonra umarım hep görüşürüz. adım hansa ve 29 hafta 4 günlük hamileyim. bir oğlum olucak. istanbuldayım. geçmiş sayfaların çoğunu okudum ve hepiniz çok tatlısınız.
lila beni de listeye yazarsan sevinirim.
iyi geceler
hosgeldin canım,
esime gecmiş olsun diye herkese tskler kızlar
bugün baska bir hastaneye gidecekler bende ögleden sonra izin alacam. eger amaliyat derlerse yatıracaklar
safra kesesinde tas ve camurlasmıs iltahap varmıs. agrılarının nedeni buymus canım. kayınvalidemde beni suclamıstı. oglumu üzüyorsun güclü değilsin agrıları psikolojik. panik atak oldu diyordu. simdi nedeni anlasıldı.
safra kesesinde tas ve camurlasmıs iltahap varmıs. agrılarının nedeni buymus canım. kayınvalidemde beni suclamıstı. oglumu üzüyorsun güclü değilsin agrıları psikolojik. panik atak oldu diyordu. simdi nedeni anlasıldı.
günaydın kızlar...
canım geçmiş olsunn...acil şifalar...
aklandın sonunda desenee hihoyyyt
günaydın kızlar
ne sıcak ya bide sağlık ocağına gitmem lazım magnezyumum bitmiş
günaydın canım burası şu an serin üfül üfül gel istersen buraya serinle :)))
ya sen magnezyumu sağlık ocağına mı yazdırıyorsun,
bende öyle yapayım olmazsa
sen günde kaç tane kullanıyorsun???
bana günde 2 tane yazmış mavili yeşilli bi kutu ama içinde 20 tane var
10 gün anca gidecek
saolun kızlar
canım nerdeeeee hala tavır yapıyor