ben geldim eve hastane çok kalabalıktı nst ye giren girene, zor geldim valla az kalsın yatırıyodu, sancım nst de çok yoğun çıkmadı ama içim rahat değil çok kalabalık olduğu için 20 dk falan tuttular.bi sancı tam bağlarlarken vardı o çıktı, bi de kalkmaya yakın geldi kasılma ama o çıkmadı kağıtta,neyse hastanede yatmak istemiyordum zaten.doktorum dedi ki günde 4-5 kasılma normalmiş(sizin de aklınızda olsun), say dedi eğer artmaya fazla olursa hemen gel erken doğumu tetiklemiş olabilir dedi.Bu arada akıntının rengi falan da önemliymiş bi değişiklik olursa haber ver deyip cebini bile verdi.
şimdi dinleniyorum eşim çok kızdı zaten yataktan bile yanlız kalkmama müsade etmiyor, 1-2 kere sağlam ağrılı kasılmam oldu kontrol edicem artık, umarım erken davranmaz.siz de çok dikkat edin, çok tehlikeliymiş, ben de düşerken fazla sarsılmadığım için çok önemsememiştim ama öyle olmuyormuş, doktorum anlattı, 4 aylık bi hastasının oğlundan kumandayı istemiş o da karnına vurarak vermiş, bebeği kaybetmişler, gerçi 8 ay oldu ama bu kadar korktuğuna göre vardır bişey.ben yine yazarım,yatıyım şimdi herkesten fırça yedim