kizlar bir kahve keyfine girdim:=)kendime kahve mi yaptim vallahi ayaklarimda uzattim keyfime degecek yok:=)

azicik keyfinize duskun olun sekerler,,[
/QUOTE
ban kahveyi şekrsiz içemiyorum o yüzden keyif vermiyor bana
canim ben yillardir kahveyi sutsuz ve sekersiz iciyorum inanki daha iyi:=))
kismet kahve keyfi valla ne keyfine duskun hatunsun cok canim cekti dur bende yapiyim afiyet olsun canim arakadasim :)
afiyet olsun sekerim yapi9n vallahi iicin aman dunyaya bir dahami gelecez sekerler:=))
ben kızımda tektim eşimde geceye kalıyordu gene akşamdan sancım başladı ne annemlere nede eşime haber vermedim gece saat 3 te kayınımlara haber verdim onlarla gittim hastaneye cesarete de bak ne cahilmişim şimdi ıh desem hemen kıyameti koparırım tek başıma sancı çektim o zaman kimseyi uykusundan etmeyim dedim ne akıl

lmaz:
ahh mihrim ah bende oyle eskidne ne cahilmisim utanir cekinirdim agrim olsa ses bile etmezdim kiz o hamile halimle alis evristen tut evi dip bucak temizlerdim,
sabah in korunde ayaktaydim:=))simdik mumkunumu var bir bardak bile kaldirmam,ortaligi ververeye veririm vallahi:=))
simdik catir catir acisini cikart bacim:=))
Kızlar ben msj yazıp çıktım..lila kontrole gitti acaba naptı diye..
Eşime lilanın aldığı koltuğu göstermek için geçmişini açtım... gösteriyodum... bi baktım bebişten bahsediyosunuz...
İnanamadım... geçmişi okuyorum ..Ancak bitti...Şoktayım
yusem canim bizde oyle sok sok olduk vallahi:=))
darisi ZAMANLI annelerin basina zaten agustos anasi olacaz bacim:=) hahaahaha
kaydirigubbakcemile3bebelerimizin cok acelesi var,,,