2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar topicte de dursanıza, msn çok hızlı akıyor hem ben daha kayıt olmadım. uçup gitmiyor mu hemen yazdıklarınız

Hayırlı ramazanlar herkese...opuyorumnanaktan
Bugün üzerimde garip bir hal var.Burnum kanıyor falan,korkuyorum tansiyonumun yükselmesindeneyvahedigeldismile

Msn ıyıde işyerınden gıremıyorum ..arada burayada bakın...dediği gıbı pembenın herşey uçuyor... Gerıye dönup bakamıyourz... Ama tabıkı oda guzel olmalı...

msn dekı kızlar sızı dogru yola davet edıyorum yapmayın etmeyın donun ozunuze:)
bakın gecmısımızde ucmuyor kapı gıbı ardımızda:))

Ben pek hoşlanmadım açıkçası o msn ortamından .Kim ne diyor anlaşılmıyor bile
Çok karışık. Çok hızlı gidiyor herşey. Burası iyiydi.Arada iş yapıp arada bakıp bişeyler karalayabiliyorduk.Orası çok zevksiz.

evet bayag hızlı akıyor yazılanlar msnde..basından iki dak.ayrılınmıyor..ama yıne de hızlı cevap alabilmek acısından güzel

portbebe de oto koltuğu da aldım.elde taşımak için oto koltuğu anakucağı olanlar çok ağır oluyormuş,o yüzden portbebe aldım.hem gezmeye gittiğimizde de içinde yatırırım.otokoltuğumuzu chicco proxima aldık 3 yaşına kadar kullanılabiliyor,arabaya sabitleniyor zaten.ayrıca kraft dondy aldık 6 ay odamızda yatırır,gündüzleri anakucağı olur sonra da mama sandalyesi olarak kullanırız.

Son düzenleme:
selam güzel anneler... uzun bir aradan sonra nihayt gelebildim. nasılsınız hepiniz iyisinizdir umarım bebişler nasıl... geçmişi okusam ooooooo 1 haftada bitiremem herhalde. bana özet geçin gelişmeleri. sizleri çok özledim. doğuran var mı bu arada????? şekerpembe ne yaptı????

evet ilk ürünleri mustela alın dıyor herkes bende alacağım galıba bu ürünlerden ...
sonrada sebamete dönerım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…