2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ben kundak almadım, almayı da düşünmüyorum, sarmak için hastane çıkışındaki battaniye yeter benim oğluma :)

maşallah canım bebeğine. senle aynıyız bakalım benimki kaç kg çıkacak salı günü

senin bebiş en son kontrolde nekadar çıkmıştı canım birde nstye düzenli girmeye başladın mı ben 1 kere girdim oda sancım oldu diye

canım bnenim 32 haftalıkken 1850 çıktı.biraz küçük.nstyede başladım 1 kere girdim 32.haftada salı 34 olcaz gene gircem.ama sancım yok.çıkmadı.

kızlar ben hem portbebe hem ev tipi anakucağı aldım.
bu cuma bim e oto koltuğu tarzı anakucağı gelecekmiş.35 tl.onu da alıcam.çok uygun fiyatı.

Ben kundak aldım
Oğlumu kundaklayacam
Bebişler anne karnında sıkı ortamda olduğundan kundaklanmazsa kendilerini boşlukta uçuyo gibi hissedermiş....elinden falanda korkuyomuş
ayrıca annem bizi sarmış...çok şükür bişeyimiz yok

kızlar aldığınız eşyaların fotosunu çekip ciciler bölümüne eklesenize hem fikir olur hemde çok keyifli oluyo benim mobilyam gelsin bende ekliycem

gecmisi okuyamamistim. cok onemli bilgiyi alinti yapmissin canim cok sagol! kacinci sayfadaydi? linke de bakaim da.. yarindan baslayarak hemen uygulamaya gecirmek lazim. zaten benim az kaldi. simdi yaparsam faydasi olur mu acaba

ilginç bir bilgi bilmiyorumkismile
yararı gerçekten varsa yapmakta fayda var.
ama birinde ped koyar gibi yazmışınız diğerinde masaj ... hangisini yapak acep?

Kızlar ben eylul topiğinde okumadım..
Kadınlar klubunde okudum ama..
mutlaka bulup ekleyeyim..akşam vaktim olur inş..

Kızlaaaaaaaaaaaar Sadoşun kartı geldiiii çok mutlu oldum. Bi de mini elbise almış kızımaaa :))) Çok teşekkür ederiz teyzesi. Sağlıkla geldiğinde giydiricem minişin elbisesini :))

slm kızlar...hayırlı ramazanlar herkese... pc de sorun var yaa giremiyorum sabahtan berii sinir oldum.... umarım herkes iidir...doğuran yok galiba ??

Kızlaaaaaaaaaaaar Sadoşun kartı geldiiii çok mutlu oldum. Bi de mini elbise almış kızımaaa :))) Çok teşekkür ederiz teyzesi. Sağlıkla geldiğinde giydiricem minişin elbisesini :))

güle güle giysin prensesin.
melek dr sana gün verdi mi?benimki 20 sinden sonra bekle,bayrama kalmaz dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…