valla canım benim gibi düşünenler varmış içim rahatladı ne bileyim acaba çok mu mantıksız düşünüyorum diyordum belki zararsız ama içime sinmedikçe koyamam ..Bende portbebe aldım..
seninki de erkek sanırım, haydi hayırlısı :)
artık doğum haberleri peşpeşe gelecek sanırım. haftaya kesin doğuran birileri olur, bizde seninle peşpeşe doğururuz herhalde :) ama 14 eylülden önce doğacakmış gibi hissediyorum ben. eylülün ilk haftası diyor içimden bir ses. inşallah ağustosta gelmez, eylülü beklesin bana yeter zaten :)
CANIM artık yawrular anakucağı denılen aynı zamanda oto koltuğu olarakta kullanılan...bebeğin 1,5 yaşına kadar kullandığı koltukta taşınıyor.... benım ablalarım o koltukla cok rahat ettıler evde heryere onunla göturdular... bıraz ağır ama her gıttığin yere göturmekte fayda var..aşıya falanda onla göturebuılırısın..bazı türlerını bebek arabasına da koyabılıyorsun öyle mekanızmalılar var... ben uygun bişi bulsam ondan alırdım
hayır canım biz kız beklioruz, bakalım ne zaman gelir benim içime hiç bişey dogmuyo.. 12 sine kadar gelmesin ama annem bayramdan sonraya aldı biletini.. gerçi kayınvalidemler burdalar öyle yalnız kalamm ama herkes dio ki dogumdan sonra insanın gözleri hemen annesini ararmış.. çok ta gec kalmasın, 12 siyle 16 sı arasında izin veriorum ben kızıma, o tarihlerden birini seçsin :)
benim duyduğum kızların önce geldiği ama bu yıl dengeler değişti, bu nedenle bakalım senin cimcime mi, benim afacan mı önce gelecek :)
kayınvalide olsa da bence de annenin yerini tutmaz. kayınvalidemin omzunda ağlayamam mesela ama annemin omzunda ağlayabilirim sevinçten. tabi eşimin de omzunu kullanabilirim :)
Allah hayırlısıyla kurtarsın hepimizi.
MSN GİRİŞ
2. Yazan yere
group1355119@ groupsim . com (aralarda boşluk olmayacak...boşlukları ben koydum site mail adresini göstermez diye)
yazıyorsunuz....
Foto koydumki dikkat çeksin...
canım ben normal kişi ekler gibi ekledim bu adresi ama cevrımdışı gözüküyor ya anlamadım gitti....
Ayyy çok uykusuzum, kayınvalidemle kayınbabam geldi dün, yemek, çay şudur budur derken çok yoruldum. Sonra sahur kayınvalide hazırladı ama kalktım baktım bişeyler ekledim bi saat uyanık kalmış oldum. Sabah da kayınbabam memlekete ve eşim işe giderken falan uyandım tabii. Ama bikez uykum bölündü mü uyuyamam. Gıcığım işte:)) Dün de evi temizlemiştim, bugün ara ara bıçak batması gibi sancım oluyor alt taraftan. Ufff çok fenayım yaa
günaydın güzel anneler şimdi doktordan geldik bebişimiz 2070 gr. olmuş boyuda 45 cmdoktor sağlığının iyi olduğunu söyledi doğum pozisyonunu almış ama kanala girmemiş daha zaten doktor erken dedi çok şükür herşey yolunda sizler nasılsınız ramazanın ilk günü
günaydın güzel anneler şimdi doktordan geldik bebişimiz 2070 gr. olmuş boyuda 45 cmdoktor sağlığının iyi olduğunu söyledi doğum pozisyonunu almış ama kanala girmemiş daha zaten doktor erken dedi çok şükür herşey yolunda sizler nasılsınız ramazanın ilk günü
aslında haklısın ama son dönemde artık kullanılmadığını en az 5 mağaza görevlisi söyledi. bende ona istinaden söylüyorum. ya biz kucağımızda çıkarsak olmaz mı :)
kızlar bıde sız kundak aldınızmı ayrıca
hanı hastane cıkıslarımız zıbınlarımız penye battanıyelerımız var ama ayrıca kundak da lazımmı
kundaklamak ıcın demıyorumda oylesıne sarmak ıcın
orijinal anakucağı:roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?