Allahım ayşenin sezeryana 20 dk kaldı ona yardım et, sağlıkla bebeğini kucağına alsın. herşey beklediğinden daha güzel olsun. Darısı hepimizin başına olsun...
kızlar bebeğin eşinde kireçlenme var dedi banada dr ondan mı kilo almadı ki ya ama bana normal hamileliğin sonuna yaklaştığını belirtir dedi size dr hiç böle bşey söyledi mi offf anamadım ki ya 2 haftada 300 gr almış:bbo:
kızlar bebeğin eşinde kireçlenme var dedi banada dr ondan mı kilo almadı ki ya ama bana normal hamileliğin sonuna yaklaştığını belirtir dedi size dr hiç böle bşey söyledi mi offf anamadım ki ya 2 haftada 300 gr almış:bbo:
msn ne oldu kapandı bende
bence geiremeyenlerin bedduasını aldık kaydirigubbakcemile3
ayşenin bebeğine kavuşmasına dakikalar kaldı
Allah yardımcısı olsun
bence geiremeyenlerin bedduasını aldık kaydirigubbakcemile3
gunaydin kizlar naislsiniz? bende yeni uyandim ne yesem diye dusnuyorum her gun yumurta yemekten yak geldi :)
Amin inş kolay geçer.Şimdi almışlardır ameliyathaneye canım benimmmmmolumunekankayizsmile
şafak 19 çikolatacığım
benim de akıntım var hamileliğimin ilk gününden beri geçmiyor deli oluyorum
bozo cım neden senin şafak 19 sezeryan günümü aldın sen yoksa normal yapmıyacakmısın anlamadım
sezeryan canım
dr 31 ağustos olur dedi
sezeryan canım
dr 31 ağustos olur dedi
amin canımhayırlısı canım allah hepimizin yardımcısı olsun yarabim hepimizi kurtarsın bir solukta
bana birşey demedi kendi dr tatildeydi başka drra çıktım oda hiçbirşey demedi doğumla ilg,li 15 gün sonra gideceğim kendi dr artık bakalım e diyecek şimdilik bebeğin durumu iyi ama inşallah normal doğumla doğururum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?