• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Allahım ayşenin sezeryana 20 dk kaldı ona yardım et, sağlıkla bebeğini kucağına alsın. herşey beklediğinden daha güzel olsun. Darısı hepimizin başına olsun...

Amin inş kolay geçer.Şimdi almışlardır ameliyathaneye canım benimmmmmolumunekankayizsmile

kızlar bebeğin eşinde kireçlenme var dedi banada dr ondan mı kilo almadı ki ya ama bana normal hamileliğin sonuna yaklaştığını belirtir dedi size dr hiç böle bşey söyledi mi offf anamadım ki ya 2 haftada 300 gr almış:bbo:

bana hiç demedi dr öyle bişey ama benden 1 gün önce olan mopsy söylemişti dr

slm kızlar misafirim var hazırlık yapyrm ara da bakıym dedim

kızlar bebeğin eşinde kireçlenme var dedi banada dr ondan mı kilo almadı ki ya ama bana normal hamileliğin sonuna yaklaştığını belirtir dedi size dr hiç böle bşey söyledi mi offf anamadım ki ya 2 haftada 300 gr almış:bbo:

canım şu an bebeğin kilosu nekadar birde pekmez iç çok faydası oluyo iyi kilo aldırıyo bebeğe takma kafana iyi oluri inş annesi

muz ve pekmez kilo yapar diye biliyorum
ben de her sabah aç karnına bi kaşık bide akşam yatarken 1 kaşık pekmez yiyorum
hergün muz yiyorum
meyveye ağırlık veriyorum

gunaydin kizlar naislsiniz? bende yeni uyandim ne yesem diye dusnuyorum her gun yumurta yemekten yak geldi :)

gunaydın saadetcım
dun bazı yazılar okudumda
36. haftada artık karnımız asagı ındıgı ıcın kaburga batmaları fılan kesılecekmıs
hemen sen geldın aklıma ıns dedım saadetınkıde batmaz artık o cok fena bısey ben 2 3 kere yasadım kotu yanı.ne durumdasın varmı hala?

sezeryan canım
dr 31 ağustos olur dedi

hayırlısı canım allah hepimizin yardımcısı olsun yarabim hepimizi kurtarsın bir solukta
bana birşey demedi kendi dr tatildeydi başka drra çıktım oda hiçbirşey demedi doğumla ilg,li 15 gün sonra gideceğim kendi dr artık bakalım e diyecek şimdilik bebeğin durumu iyi ama inşallah normal doğumla doğururum

hayırlısı canım allah hepimizin yardımcısı olsun yarabim hepimizi kurtarsın bir solukta
bana birşey demedi kendi dr tatildeydi başka drra çıktım oda hiçbirşey demedi doğumla ilg,li 15 gün sonra gideceğim kendi dr artık bakalım e diyecek şimdilik bebeğin durumu iyi ama inşallah normal doğumla doğururum
amin canım
benim ki normal doğum pozisyonu almış senin ki de dönmüştür
ben normal yapamam iltihap geçmedi bebeği riske atamam zaten korkuda var

Back
X