ist neresinde oturuyosun cnm..devlet düşünüyosan zeynep kamil derim..ben zeynep kamili düşünorum..istanbuldaki kadın dogum üzerine tam teçhizatlı hastane..temizlik konusunda da devlet olmasına karşın çok ii
kızlarrrr doktordan geliyorum bu carsamba dogum yapacam.
sezeryan olacak. ishalden dolayı hastaneye gitmiştik. serum bagladılar ntsye girdim. doktor alttan muayene etti catın dar ve kasılmaların var, acılmada olmamıs. suyun azalmıs dedi. cok korkuyorum...................
zeynep kamilmi iyi duzelmisse bilemem ama annemin basia gelenleri ve iki sene ocne arakadasimi basina gelenelri alatsam fikjrin tamame degisir annem sezeryan oldu orda dogumda damari kesmisler eve geldi yigildi kaidn 3 maeliyat oldu 40 gun hastanede kaldi bu bir ornek kincisi is arakadasimin ucuzu vardi kuvez parasi agir gelir diye doktorla anlasti zeynep kamile gitti akdini dogum masasinda 1 sata bekletmisler ucuzlerden biri oldu eline bakkl kolisinde vermisler diger ikisini aldigi gibi gitmis ozele hasta bakici zatend emsiki ikisi iyi olsun diysasan ciakr burdan bunalrda gider yoksa ben bu kadar ornekten sonra zeynep kamil iyidir diyemema ma duzelmisse bilmem tani 2 senede :)
teşekkür ederim hoşgeldin arkdaşım darısı sizlere olsun sizinde hayırlı haberlerinizi duyarım inşallaha.s.Merhaba mihri,
Ben yeniyim bu forumda.Öncelikle yarın sana çok kolay ve keyifli bir doğum diliyorum.Epidural mi olacaksın,normal sezaryan mi?
Bu arada,senin de kızın 8 yaşında galiba. Benim de 8 yaşında bir kızım var ve bu ay sonu hayırlısıyla bir kızım daha olacak.
Yine senin kocan fark etmemiş 8 sene çatlaklarını, benimkileri ben farketmemişim ya!! Benim ilk hamileliğimde öyle büyüdü ki karnım herkes ikiz mi deyip beni deli ederdi. Göğüslerim zaten büyük,onlar da üç beden büyüdü ve tabii ki çatladılar.Ama karnım çatlamamıştı.Bu hamileliğimde de henüz çatlamadı.Ama altıncı ayda falan,bir gün bir baktım göbek deliğimin altı ve üstünde beyaz çizgiler!!Yeni çatlak kırmızı olur,bunlar belli ki eski. Meğer ben ilkinde çatlamışım da hep hafif bir karnım olduğu ve karnım asla doğum öncesi formuna gelmediği için bu hamilelikte tekrar gerilene kadar ,tam 8 sene görmemişim.Çok güldüm kendime.Neyse ki çok az çatlamışım,bir de ben bembeyazım pek görünmüyorlar.
Bebişini sağlıkla kucaklaman dileğiyle
kizlar merhaba!!
bu arada Zeynep Kamil demissiniz. burdan 5 sene oncesinde bi arkadasim orda dogum yapmisti ve turkce bilmedigi icin dogumundan sonra 1 gun yaninda kalmistim bi ihtiyaci falan olursa yardim ederim, doktorlarla falan irtibat kurmasinda yardimci olurum diye... odum kopmustu ordan. anlatmim simdi de.. ama eski sovyet ulkelerinde oyle bir ortam gormedim( insallah duzelmisse iyi
kızlar merhaba ,
MSNdede anlattım ama burdanda anlatayım .
Bgün nst için dr gittim .sancım var ama beklemeyecek akdar kötü değil. Bir sorunumuz var bebeğimin baş ölçümünde haftasından geride kalmış ne kadar diye sordum tam bir ölçüm vermedi.Yani dedim bu nedemek oluyo.bence bir sorun teşkil etmez ama kesin birşey diyemem dedi.senin bebeğin bana sorarsan hiçbir sorun yok dedi.peki dedim nedeni ne olabilir herşey olabilir dedi. yani bu saatten sonra yapacak bişey yok dedi
Dularınıza ihtiyacım var kızlar moralim çok bozuk ağlamaktan mahvoldum ama yinede şöyle düşünüyorum iyi düşünüp iyi şeyler olsun istiyorum. TAbi insan duyunca bi moral bozukluğu oluyor.Dr doğunca herşeyi görücez ama bana sorarsan çok sağlıklı senin kafanda dedi vücuduna göre küçük .İstersen fakülteye git dedi ama gitmeyeceğim herhalde eşimö bir gelsin ona göre karar vericez.
Kızlar belki belli bir süre girmem hiçbirşey yapasım yok. tabiki herkes kendi derdine bizim burda olmamız biribirimize moral vermek deneyimlerimiz paylaşmak değil midir.MSn'de saolsun bir kaç arkadaş takma filan dedi moral verdi .Belkide kötü şeyler duymak istemdiler ama ne bileyim belkide biraz daha morale ihtiyacım vardı neyse bende ne diyorum tanımadığım insanlara gönül koyuyorum.
Kendinize iyi bakın arkadaşlar arada girer yine bakarım ben haberlerinizi alırım yani.Allah'ım herkesin yardımcısı olsun .Hiçbir sorun yaşamazsınız inşallah
bu arada Zeynep Kamil demissiniz. burdan 5 sene oncesinde bi arkadasim orda dogum yapmisti ve turkce bilmedigi icin dogumundan sonra 1 gun yaninda kalmistim bi ihtiyaci falan olursa yardim ederim, doktorlarla falan irtibat kurmasinda yardimci olurum diye... odum kopmustu ordan. anlatmim simdi de.. ama eski sovyet ulkelerinde oyle bir ortam gormedim( insallah duzelmisse iyi
hadi bakim arkamdan sen gel ilk 5 girelimkaydirigubbakcemile5kızlarrrr doktordan geliyorum bu carsamba dogum yapacam.
sezeryan olacak. ishalden dolayı hastaneye gitmiştik. serum bagladılar ntsye girdim. doktor alttan muayene etti catın dar ve kasılmaların var, acılmada olmamıs. suyun azalmıs dedi. cok korkuyorum...................
kızlar merhaba ,
Bgün nst için dr gittim .sancım var ama beklemeyecek akdar kötü değil. Bir sorunumuz var bebeğimin baş ölçümünde haftasından geride kalmış ne kadar diye sordum tam bir ölçüm vermedi.Yani dedim bu nedemek oluyo.bence bir sorun teşkil etmez ama kesin birşey diyemem dedi.senin bebeğin bana sorarsan hiçbir sorun yok dedi.peki dedim nedeni ne olabilir herşey olabilir dedi. yani bu saatten sonra yapacak bişey yok dedi
Dularınıza ihtiyacım var kızlar moralim çok bozuk ağlamaktan mahvoldum ama yinede şöyle düşünüyorum iyi düşünüp iyi şeyler olsun istiyorum. TAbi insan duyunca bi moral bozukluğu oluyor.Dr doğunca herşeyi görücez ama bana sorarsan çok sağlıklı senin kafanda dedi vücuduna göre küçük .İstersen fakülteye git dedi ama gitmeyeceğim herhalde eşimö bir gelsin ona göre karar vericez.
Kızlar belki belli bir süre girmem hiçbirşey yapasım yok. tabiki herkes kendi derdine bizim burda olmamız biribirimize moral vermek deneyimlerimiz paylaşmak değil midir.MSn'de saolsun bir kaç arkadaş takma filan dedi moral verdi .Belkide kötü şeyler duymak istemdiler ama ne bileyim belkide biraz daha morale ihtiyacım vardı neyse bende ne diyorum tanımadığım insanlara gönül koyuyorum.
Kendinize iyi bakın arkadaşlar arada girer yine bakarım ben haberlerinizi alırım yani.Allah'ım herkesin yardımcısı olsun .Hiçbir sorun yaşamazsınız inşallah
arkadaslar az kaldı doğuma.neyaptınız temizlik işini. çatlamayan göbeğim 1 hafta içinde 5 yerden patlak verdi. topu topu 7 kg aldım diye sevinirlkken hop kırmızı kırmızı çizikler basıma bela oldu.neyse kaldı ağda işi. ankarada temiz güvenilir biyer bilen varmı.normalde kendim hallediyordum ama artıkın olmiyiiiiii :>:>
kızlar merhaba ,
kızlar merhaba ,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?