2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

zeynep kamilmi iyi duzelmisse bilemem ama annemin basia gelenleri ve iki sene ocne arakadasimi basina gelenelri alatsam fikjrin tamame degisir annem sezeryan oldu orda dogumda damari kesmisler eve geldi yigildi kaidn 3 maeliyat oldu 40 gun hastanede kaldi bu bir ornek kincisi is arakadasimin ucuzu vardi kuvez parasi agir gelir diye doktorla anlasti zeynep kamile gitti akdini dogum masasinda 1 sata bekletmisler ucuzlerden biri oldu eline bakkl kolisinde vermisler diger ikisini aldigi gibi gitmis ozele hasta bakici zatend emsiki ikisi iyi olsun diysasan ciakr burdan bunalrda gider yoksa ben bu kadar ornekten sonra zeynep kamil iyidir diyemema ma duzelmisse bilmem tani 2 senede :)

Allah yardımcın olsun butterfly..ne güzel dogum yapacagın gün belli olmus..güzel şeyler düşün bence..2 gün boyunca korkucaksın sadece...sonra hayırlısıyla bebeğin kucagında olucak..bak çogumuzun ki hala belirsiz tarihlerimiz ,normal mi yapıcaz sezeyan mı soru

işaretleriyle dolu kafamız..

kızlar merhaba ,

MSNdede anlattım ama burdanda anlatayım .

Bgün nst için dr gittim .sancım var ama beklemeyecek akdar kötü değil. Bir sorunumuz var bebeğimin baş ölçümünde haftasından geride kalmış ne kadar diye sordum tam bir ölçüm vermedi.Yani dedim bu nedemek oluyo.bence bir sorun teşkil etmez ama kesin birşey diyemem dedi.senin bebeğin bana sorarsan hiçbir sorun yok dedi.peki dedim nedeni ne olabilir herşey olabilir dedi. yani bu saatten sonra yapacak bişey yok dedi

Dularınıza ihtiyacım var kızlar moralim çok bozuk ağlamaktan mahvoldum ama yinede şöyle düşünüyorum iyi düşünüp iyi şeyler olsun istiyorum. TAbi insan duyunca bi moral bozukluğu oluyor.Dr doğunca herşeyi görücez ama bana sorarsan çok sağlıklı senin kafanda dedi vücuduna göre küçük .İstersen fakülteye git dedi ama gitmeyeceğim herhalde eşimö bir gelsin ona göre karar vericez.

Kızlar belki belli bir süre girmem hiçbirşey yapasım yok. tabiki herkes kendi derdine bizim burda olmamız biribirimize moral vermek deneyimlerimiz paylaşmak değil midir.MSn'de saolsun bir kaç arkadaş takma filan dedi moral verdi .Belkide kötü şeyler duymak istemdiler ama ne bileyim belkide biraz daha morale ihtiyacım vardı neyse bende ne diyorum tanımadığım insanlara gönül koyuyorum.

Kendinize iyi bakın arkadaşlar arada girer yine bakarım ben haberlerinizi alırım yani.Allah'ım herkesin yardımcısı olsun .Hiçbir sorun yaşamazsınız inşallah

önceden bende kötü şeyler duymuştum ama 1-2 senedir güzel şeyler duyuyorum..değiştiğini söylüyorlar...tanıdıklarımın çogu orda yaptı memnunlar..birde bizim buradaki özel hastanelerde bişey oldu hemen zeynep kamile sevk ediyorlar bizi aşar die..iyi bir hastane olmasa özel hastaneler göndermezler die düşünüyorum..ama benimde aklım karısık zaten hiç belli olmaz bir bakarsın özelde dogum yaparım..hayırlısı neresiyse orası olsun.bak lila hastanesine güveniyordu son anda ne oldu...hiçbiryerede güvenilmiyor.

canım sabırlı ol hayırlısı ne ise o olsun endişelenme bence böyle ufak farklılıklar olabiliyor allah herşeyden önce sağlık versin hiç endişelenme herşey yolundadıe emin ollll

teşekkür ederim hoşgeldin arkdaşım darısı sizlere olsun sizinde hayırlı haberlerinizi duyarım inşallaha.s.

bu arada Zeynep Kamil demissiniz. burdan 5 sene oncesinde bi arkadasim orda dogum yapmisti ve turkce bilmedigi icin dogumundan sonra 1 gun yaninda kalmistim bi ihtiyaci falan olursa yardim ederim, doktorlarla falan irtibat kurmasinda yardimci olurum diye... odum kopmustu ordan. anlatmim simdi de.. ama eski sovyet ulkelerinde oyle bir ortam gormedim ( insallah duzelmisse iyi

düzelmiş diyorlar ..internetten yorumlara bakıyorum..kötü yorum yapan pek yok genelde tavsiye ediyorlar..ama ben hemen kötü yorumlardan etkileniyorum konu sağlık olunca..kontrolllere özele gidiyorum..dogumu zeynep kamilde planlıyordum..ama heran vazgecebilirim :)

canim gercekten takma yaaaa! zaten doktorun da saglikli demis ki!! insallah iyiyie odaklan iyi olacagindan eminim!

turkiyede bend evelt birimelrinde bir akc senede hic bir seyin dgeisecegini sanmamsans bazisi saglam bazisi anormal cikiyo o hastandeen kumar gibi oyna kazan :)

hadi bakim arkamdan sen gel ilk 5 girelimkaydirigubbakcemile5

öncelikle geçmiş olsun arkadaşım, dilerim hiçbir sorun yoktur bebeğinde.. sağlıcakla kollarına alır, sağlıkla büyütürsün. kafa gelişiminin geride olması hakkında hiçbir fikrim yok ama benim de bebeğim usg ölçümlerinde birkaç haftadır baş çevresi ve karın çevresi fl ye göre 5-6 gün geride... doktor herhangi bi sorun var demedi içini biraz olsun rahatlatacaksa canım.
bu arada msn de arkadaşlar bunu görmemiş olabilirler çünkü daha önce de burada dediğim gibi msn de yazışmalar hemen akıp geçiyor, buradaki gibi geri okuma imkanı olmuyor. bu yüzden alınma derim..
tekrar geçmiş olsun inş.

arkadaslar az kaldı doğuma.neyaptınız temizlik işini. çatlamayan göbeğim 1 hafta içinde 5 yerden patlak verdi. topu topu 7 kg aldım diye sevinirlkken hop kırmızı kırmızı çizikler basıma bela oldu.neyse kaldı ağda işi. ankarada temiz güvenilir biyer bilen varmı.normalde kendim hallediyordum ama artıkın olmiyiiiiii :>:>

bende aynen canim catlamadim catlamadim derken uc gunde cikmislar sok oldum gecmis olsun

Cnaımmm..bı doktora daha gıt ve içini rahatlat.
usg de tam ölçüm yapamıyorlar hiç bir zaman malum orası su dolu ve bebek oynayıp duruyor... kıloda bıle cok yanılıyolar kaldıkı baş cevresınde daha da cok yanılması mumkun..
ayrıca bişi anlatayaım
benım abımın oğlu doğdu...her muayanede normal ölçüde olan cocuğa ..cocuk doktoru doğduğu andan beri hep kafası küçük dedi... biz bu cocuk 6-8 aylık olana kadar gözünün içine baktık ama genetık faktörlerde etkılı ..sonra araştırdık gelinimizin dedesinin kafası biraz küçük hakıkaten......şimdi maşallah çok akıllı ve hatta yaraaz bır cocuk 3 yaşında...
sende kafanı cok takma canım..hele bi doğdun bak o zmana kokusunu içine çekkkkk o herşeye değer.
doktorlarda görevını yapıyor netıcede ama bazen boş yere korku verebılıyorlar.

bencede kafanı takma arkadaşların dediği gibi..doktor çok saçma konuşma yapmış hem sorun oldugunu söyliyor ama bana göre sorun yok dio...nasıl alakasız konuşmuş..başka doktora git bence..benim yigenime de sorun var demişlerdi...%90 engelli doğar dediler.sonra başka doktora gittik sağlıklı bişeyi yok dediler..boş yere üzdüler bizi..şimdi çocugun hiç bişeyi yok tam tersine çok akıllı zeki bişey olduu...

butter ...canım korkma sakın...ne guzel bebişin gelıyor aramıza ..bi şekılde doğacaklar bu beişler..bizde korku -telaş arası gdııp gelıyoruz... Allaha tevkkül et..o herşeyı bilir...
boş yere endişelenme... bebişini kucağına alacağın..ilk emzireceğin anı düşün... ne güzel bir duygu olmalı kimbilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…