2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
temizlik derken vücut temizliği ben dün yaptırdım tertmiz oldu heryerim ohaoldumsmile

selam kızlar butterfly senden meleğine kavuşuyosun korkma tatlım herşey yoluda gidecek ve minişini alıcaksın kucağına..

güllesu tatlım geride olabilir sonuçta ne zaman döllendiğini bilmiyoruzki benim bebişimde biraz önde gidiyor takama tatlım kafana herşey yolunda gidicek ve sağ salim alıcaz bebişlerimizi kucağımıza inşallah...

Canım hayırlısı olur inş.Hiç korkma Rabbim sağlıkla ve hayırla bebişini kucağına almayı nasip etsin.
Kızlar ağustos annelerinin çoğu temmuz annesi olmuş.Bizimkilerinde çoğu ağustos.Kendimiz avutuyoruz eylül anası diye bilmiyorumkismile kaydirigubbakcemile3

Gözün aydın...Sağsalim alırsın inş bebişini..
İlk 5e girdin alkisalkisalkis

kaydirigubbakcemile3

mihri ilk once hayirli dogumlar diliyorum! :)) insallah bebisin de saglikla gelir! dogumdan sonra fazla kaybolmadan bize gelip anlatmayi unutma. merak ederiz yoksa..

sonrasinda da butterfly-n dogum hikayesini beklicez.. valla ben insallah dogumdan hemen sonra telefondan bile girer sizin paylasacagim :sm_cool:

sonrasinda da butterfly-n dogum hikayesini beklicez.. valla ben insallah dogumdan hemen sonra telefondan bile girer sizin paylasacagim :sm_cool:

Kız saltanat 1. miz sendin bak senden ses seda yok..Bebişini dürt şöyle bir ne yapıyormuş orda kaydirigubbakcemile Ekmek elden su gölden yaşıyor maşallahkaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

fondotenin markası ne? güzel kapatıyormuymuş....

fondotenin markası ne? güzel kapatıyormuymuş....

sheido canim ama porselen makyaj dusunuyosan mac studyo fix oneririm profesyonelelrin kullandigi bunu denemedim bu gun mopshy almis cok iyid edi ben mac veya estee lauder double wear spf 15 kullaniyorum estee lauder cok iyi hemde cidle zarar vermiyor fiyati : 90 tl civari mac daha uygun ama bak intenrete profesoynel majyaj icin porsele cok iyi oda bunuda denicem debenhamstan hafta sonu :) mopshy fodote ve poudrayi 160 tlye almis..

ya bence fondotene harcanan para boş değil, ameliyattan sonra güzel bebeklerimizin yanında bizim de kusursuz görünmemiz lazım teşekkür ederim canım

ya bence fondotene harcanan para boş değil, ameliyattan sonra güzel bebeklerimizin yanında bizim de kusursuz görünmemiz lazım teşekkür ederim canım

bende hic acimam o paraya cilt yuz sonucta kirisirsa ne olucak birde ben nerdeyse her gun fondoten kulanana biriyim fondoten ve goz alti kapaticisi cok onemli asla goz altima fondotende uygulamam cilt bu yani bven hastaneye az bir sey goturcem ama malum hastane ortami hafif allik falan aldim yanima cok seyde almadim ama bebek gelsin sacalrimi dgeistiricem soyle kendime bir bakim cila yapotiricam allah izin verirse :)

aynen katılıyorum valla ben de her gün fondoten kullanıyorum, ama yine de hamilelik döneminde eskisi kadar bakımlı olamıyor insan... bari doğumdan sonra bakıma başlayalım . Bizimkileri boş bırakmaya gelmez di mi yani?

Bitanem yaa korkma inşallah herşey yolunda gidecek.
İnşallah sağsalim bebeğini alırsın kucağına.
Çok heyecanlandım bebişler birer birer geliyor maşallaahh.

allhım gerçekten mii korkma allah öyle ya da böyle doğum tarihini belirlemiştir. su azalması falan bahane. allah ne zamanı takdir ettiyse ozaman geliyor bebişlerimiz. korkma canım senin adına çok sevindim... her şeyin hayırlısı olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…