temizlik derken vücut temizliği ben dün yaptırdım tertmiz oldu heryerim ohaoldumsmilearkadaslar az kaldı doğuma.neyaptınız temizlik işini. çatlamayan göbeğim 1 hafta içinde 5 yerden patlak verdi. topu topu 7 kg aldım diye sevinirlkken hop kırmızı kırmızı çizikler basıma bela oldu.neyse kaldı ağda işi. ankarada temiz güvenilir biyer bilen varmı.normalde kendim hallediyordum ama artıkın olmiyiiiiii :>:>
temiz olması önemli tabidarısı bana. güzel biyer bulsam bende gideceğim.saatler olsun diyeyeim bari :>:>:>:>
kızlarrrr doktordan geliyorum bu carsamba dogum yapacam.
sezeryan olacak. ishalden dolayı hastaneye gitmiştik. serum bagladılar ntsye girdim. doktor alttan muayene etti catın dar ve kasılmaların var, acılmada olmamıs. suyun azalmıs dedi. cok korkuyorum...................
sezeryan olacak. ishalden dolayı hastaneye gitmiştik. serum bagladılar ntsye girdim. doktor alttan muayene etti catın dar ve kasılmaların var, acılmada olmamıs. suyun azalmıs dedi. cok korkuyorum...................
Canım hayırlısı olur inş.Hiç korkma Rabbim sağlıkla ve hayırla bebişini kucağına almayı nasip etsin.
Kızlar ağustos annelerinin çoğu temmuz annesi olmuş.Bizimkilerinde çoğu ağustos.Kendimiz avutuyoruz eylül anası diye bilmiyorumkismile kaydirigubbakcemile3
hadi bakim arkamdan sen gel ilk 5 girelimkaydirigubbakcemile5
sonrasinda da butterfly-n dogum hikayesini beklicez.. valla ben insallah dogumdan hemen sonra telefondan bile girer sizin paylasacagim :sm_cool:
saadetcim kendimi bilmez halde alışveriş yaptım bu moral bozukluğuyla
aklımada sen geldin manyak bi fondoten buldum .sanki çok lazım olcakmış gibi aldım ..pudrasıyla birlikte..ama çok güzellll
çok kazıktı bana göre parayı şuursuzca verdim içim rahatladı sanki...160 lira falandı..
bide eşime pantolon gömlek aldım evlilik yıldönümümüz için ama onun kartından geçtim para kalmayınca:)çok salak işler yapmaya başladım ben...bilmiyorumkismile
sanki bu doğum öncesi acil ihtiyaçtı bu fondoten....
fondotenin markası ne? güzel kapatıyormuymuş....
sheido canim ama porselen makyaj dusunuyosan mac studyo fix oneririm profesyonelelrin kullandigi bunu denemedim bu gun mopshy almis cok iyid edi ben mac veya estee lauder double wear spf 15 kullaniyorum estee lauder cok iyi hemde cidle zarar vermiyor fiyati : 90 tl civari mac daha uygun ama bak intenrete profesoynel majyaj icin porsele cok iyi oda bunuda denicem debenhamstan hafta sonu :) mopshy fodote ve poudrayi 160 tlye almis..
ya bence fondotene harcanan para boş değil, ameliyattan sonra güzel bebeklerimizin yanında bizim de kusursuz görünmemiz lazım teşekkür ederim canım
bende hic acimam o paraya cilt yuz sonucta kirisirsa ne olucak birde ben nerdeyse her gun fondoten kulanana biriyim fondoten ve goz alti kapaticisi cok onemli asla goz altima fondotende uygulamam cilt bu yani bven hastaneye az bir sey goturcem ama malum hastane ortami hafif allik falan aldim yanima cok seyde almadim ama bebek gelsin sacalrimi dgeistiricem soyle kendime bir bakim cila yapotiricam allah izin verirse :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?