bende aynı durumdayım hafta sonu kontrolum var ve sankı dogum olacakmıs gıbı hazırlanıom ıns. bekler bebısler bu arada senınde kasıklarında sancı oluyor mu ?selam kızlaarrr...
ilk ben geldim sanırım :)
iftarlar açıldı,sofralar toplanmadımı daha??
ben bulaşıkları bile hallettim geldim.
yha sanki yarın dr a gittigimde beni doğuma alıcak gibi hareket ediyorum istem dışı bilmiyorumkismile
saten nevresim takımımı ütüledim açtım. (bir süredir misafir odası serin diye orada yatıyorduk çekyatta. nasılsa açtıgım gibi kalır diye düşündüm.)
bebişimin ve benim çantadaki eksiklerimizi tamamladım.
genel olaraktan temizliğimi de yaptım... eşim dio doguma mı hazırlaniosun :bbo:
içimden herşeyi tamamlayıp hazır etmek geliyor.
inşallah kuruntu yapıyorumdur da daha gelmez meleğim... demin markete gittik eşimle. ramazan pidesi almaya. sürekli sancım oluyor ve alttan çok baskı yapıyor. hayırlısı bakalım...
Ay siz bu haftada böyle düşünüyorsunuz. Ben naapıyım. Cumartesi çatı muayenesinden sonra belli olcak herşey. Allah hepimize kolaylık versin :))
bende aynı durumdayım hafta sonu kontrolum var ve sankı dogum olacakmıs gıbı hazırlanıom ıns. bekler bebısler bu arada senınde kasıklarında sancı oluyor mu ?
Face'e de yazdım, içimde bi heyecan ve kıpırtı var, Allah hayırlara çıkarsın :))
canım benimki öyle bişeyki,
bi oluyor belimden feci bir sancı giriyor,
arkasından göbeğimde bebişin kendini kasmasından olsa gerek çok sertleşme oluyor.
ama bu bikaç gündür sanki bebeğim kendini alta doğru ittiriyor o zaman da hem kasık hem alt tarafım çok kötü ağrıyor.
7-8 defa böyle şiddetli oldu ama daha sonra geçti.
zaten kasık sancısı (adet agrısı gibi) artık rutin oldu.
bakalım yarın dr umuz ne dicek...
kendimizi hazırlıyoruz işte yavaş yavaş. ama inşallah aceleci çıkmazlar
sende normal dogum dusunuyorsun galıba ben epıdurallı normal ıstedım sımdılık bır surprız olmazsa dr da onay verdı
canım benimki öyle bişeyki,
bi oluyor belimden feci bir sancı giriyor,
arkasından göbeğimde bebişin kendini kasmasından olsa gerek çok sertleşme oluyor.
ama bu bikaç gündür sanki bebeğim kendini alta doğru ittiriyor o zaman da hem kasık hem alt tarafım çok kötü ağrıyor.
7-8 defa böyle şiddetli oldu ama daha sonra geçti.
zaten kasık sancısı (adet agrısı gibi) artık rutin oldu.
bakalım yarın dr umuz ne dicek...
kendimizi hazırlıyoruz işte yavaş yavaş. ama inşallah aceleci çıkmazlar
Oooooo Ayşem hoşgeldin, biz iyi sayılırız sen nasılsın canım??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?