demek sonunda doğurdu
Allah analı babalı büyütsün
İpek kireçlenmenin belirtisi ne canım ?
aa şeker pembe doğurmuşmu bende ilk ona gireceğim galiba melekciğim bakalım kim doğuracak önce şeker pembe bnden 1 2 gün önce sen 3 gün öndesin ama benm nişn geldi sancımı bekliyorm heran gidebilirm
ay inş.benimde ilerlemez canım ya korkuyorum valla zaten bebeğim çok az kilo alıyo yani 34+6 2200gr. çıktı ,inş.benim bebişte kilo alır şöyle 3500 kgopuyorumnanaktan falan ilerlerse erken alıyolarmış inş.bir aksilik olmaz :Saruboceq:
evet bozacığm benm nişan geldi drum sancı gelmesin bekletiyo akışına bıraktık bir hafta içnda olur galiba akşma sabaha da olbilir bekliyorm artıkCADIARZUyok doğurmamış doğurcak yazısını doğurdu diye okuyorum
dün gece baya sıcaktı hiç uyumadım uykusuz kaldım
senin nişan mı geldi?
mopsy senin ki ne güzel 3 kiloyu geçti maşallah
daha benim ki 2797 de
bence endişelenme çünkü benim bebeişimde çok az kilo alıyordu ama şuan kilo alımı hızlandı.yani 10 günde 600gr falan almıştı en son.....
bende bide kireçlenme 30. haftada başlamıştı yani erkendi biraz....ama şuan hala aynı seviyelerde hiç ilerlememiş..zaten artık ilerleyebilir yani doğuma 10gün falan kaldı...
benim geçen hafta 3kg olmuştu bebeğim.10 gün öncesinde 2400 falandı.aradaki farka bakarmısın...bu cuma yine gideceğim bakalım 6-7 gunde kaç kg aldı merak ediyorum...
bu son ayımda her hafta çağırıyor beni doktorum...
bu plezentadaki kireçlenme sigara içen annerde yada çok sigara içilien ortamda bulunan annelerde genelde rastlanıyor demişti bana...ama bazen annede babada sigara içmiyor yinede denk gelebiliyoruz demişti bana yani yapıdanda kaynaklanabiliyormuş....son aylarda olması zaten çok doğall..artık plesenta yaşlanıyor bebek doğacak o yüzden normal
Meloşum ben daha cumartesi çatı muayenesi olucam, hiçbir belirtim yok. Sen benden öncesin tabi Allah bilir yine...
meloşcum su gibi geçer inşallah....hayırlısı olsun.evet bozacığm benm nişan geldi drum sancı gelmesin bekletiyo akışına bıraktık bir hafta içnda olur galiba akşma sabaha da olbilir bekliyorm artıkCADIARZU
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?