Günaydın kızlar; sevsevil senin adına çok sevindim, allah çabucak kurtarsın, bebişine çabucak kavuşmanı diliyorum...
Kızlar bişey soracağım şu şeker konusunu pastanelerle mi konuşuyoruz nasıl oluyor... internetten istemiyorum, Görünenle siparişim farklı olur diye.... biri bana akıl versin...
aslında çok rahat ve sorunsuz bir hamileliğim vardı. geçen hafta çamaşırımın ıslandığını farkettim öyle fazla bir ıslaklıkta değildi. ertesi gün doktoruma söyledim, bir ped verdi pedin rengi değişince akanın bebeğin sıvısı olduğu çıktı ortaya. hemen yatırdı, ciğer geliştirici iğneler falan vurdu. bugünde doğuma karar verdi işte. bebekten sıvı gelince bebeğin enfeksiyon kapma riski çok artıyormuş, dr bu durumdan çok korkuyoruz dedi.
galiba çikolatanın da suyu geliyordu. umarım iyidir.
setup cım ben seker almadım hangı sekerden bahsedıyorsun hanı suslu olanlardanmı yoksa ıkramlıklardanmı
tullu fılan olanları emınonunden alıyolar sanıyorum yada tanıdık fılan aracılıgıyla alıyolar yada kendılerı yapıyolar kızlar. pastanelerdede olabılırmı bılemıyorum sormak lazım
ayy bu anac kocam öldürecek beni ya :))
gecelerı agrım oluyo ay uy dıyorum kalkıyo korkma canım bunlar normal sancılar dıyo:)
arada kasılmalarım oluyo, ee sona yaklastık bu dogal dıyo:))
catı kemıklerım cok agrıyo benım zor yatıp kalkıyorum halıyle, vucut doguma hazırlıyor kendını dogal bır surec canım dıyo:))
az once msn de nasılsın dedı ıyıyım ama kasılmalar var dedım ee sona yaklastık canım magnezyumu ıhmal etme dıyor:))
kac kere dogum yaptııgını merak edıyorum ebe kadınlar gıbı habıre akıl verıyosun dıyorum :)) anac benımkısı anac:))
gecelerı agrım oluyo ay uy dıyorum kalkıyo korkma canım bunlar normal sancılar dıyo:)
catı kemıklerım cok agrıyo benım zor yatıp kalkıyorum halıyle, vucut doguma hazırlıyor kendını dogal bır surec canım dıyo:))
az once msn de nasılsın dedı ıyıyım ama kasılmalar var dedım ee sona yaklastık canım magnezyumu ıhmal etme dıyor:))
kac kere dogum yaptııgını merak edıyorum ebe kadınlar gıbı habıre akıl verıyosun dıyorum :)) anac benımkısı anac:))
Aynen benimki de böyle... Bu sakinliği ve herşey için normal aşkım normal bitanem şeklinde kabullenici tavrı beni daha da gıcık ediyor, ve sancılarımı daha da arttırıyor...
Ben sanki bilmiyorum normal olduğunu... Biliyorum ama acıyı çeken benim... Normal aşkım normal bitanem diyeceğine nazlasın beni, pışpışlasın, pohpohlasın istiyorum....
Ben süslü bebek şekerlerinden bahsediyorum ankara da oturuyorum.... öfffff aman kendim oturup uğraşamam onlarla...
Ben süslü bebek şekerlerinden bahsediyorum ankara da oturuyorum.... öfffff aman kendim oturup uğraşamam onlarla...
ile setupcım ben pastanelere sordum kılosu75 le 100 arasında degısıyo tulsuz ama suslu kagıtlara sarılmıs bebek bıblosu bende alıp suslu bır sepetın ıcıne koymayı dusunuyorum ama sıcaklardan bı cıkıpta gezemdımkkı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?