Saat 4 civarı yaptım kahvaltımı!!!
ekmeğe gittim...döndümki çamaşırım sırılsıklam..
Ter olsa heryeri ıslak olurdu
çamaşırımın sadece o bölgesi ıslanmıştı
şimdi bi ıslaklık yok!!
Komşular vardı...parmakla göbeğimi ölçtü kadın
Doğumum 10 güne yakınmış!!!
Tesadüf kardeşimi bi K.Dğm DR aradı
Adam boşalırcasına su gelmezse önemli değil demiş!!!
bide benim sağ kasığımda devamlı bi ağrı var batma gibi özellikle yürürken sağ ayağımın üstüne kuvvet verince daha çok ağrıyo asıl ben o şikayetle gittimiştim o gece acile.dün çıktım hastaneden dün yoktu bugn akşam üstü yine başladı.ve doktorum bgün izne ayrıldı 10 gün yok korkuyorum doğurcam diye.buarada saadet sağol cnm.
ii geceler herkese.kızlar epidural normal doğum düşünen var mı.çok kararsızım ya.sezeryan mı olup kurtulsam normali mi beklesem
Ben ilk doğumum normal olsun çok istedim. Ancak bebeğim çok iriydi,özellikle kafa çapı büyüktü. Doktor mecburi sezaryen dedi. Çok üzülmüştüm.Ne yazık ki ikinciyi de sezaryen yapacağım çünkü Türkiyede çoğu doktor ilki sezaryense ikinciyi de sezaryen yapıyor,rahim patlar diye ki çoook küçük ihtimalmiş aslında. Avrupada sezaryen sonrası çatır çatır normal doğuruyor kadınlar. Ben elimde olsa normali tercih ederim ikisinde de.Tabii bu senin kararın,sezaryen de farklı avantajları olan bir doğum şekli.
Saolasın ZeynopKuzuuum! yaa çok büyük geçmiş olsun. Allah korumuş gerçekten.
İnternete anca girebildim, fazla kalamayacağım. Haberleri yarın alırım. Hepinizi öperim.
Bugün ben de doktora akıntıyla suyu nasıl ayıracağım dedim.Ayırmana gerek yok dedi.Suyun gelirse bardaktan boşalırcasına gelir,hemen ara ama sızıntı hiç önemli değil dedi. Enfeksiyon olur diyorlar dedim,geçen yıl bir arkadaşım sürekli gidip test yaptırıyordu. Tamamen para almak için dedi.Şaşırdım kaldım,boşuna stres yapmışım her ıslaklık hissettiğimde.
Öffff kabus gibi bi gündü...
Annemle pazara gittik...eve döndük...
:1shok: Yeğenim asansörde kalmış...ayağı incinmiş..acile götürdüler..
:1shok: Aynı saatlerde eşimin aracına dolmuş tıklamış!!!
:1shok: Yine aynı saatlerde...
Evimin sigortası alev almış
Eve girdimki duvar kapı tavan simmmsiyah
Yatağımın beyaz çarşafının üstü simsiyah is olmuşş
İyiki evde yoktum..korkudan ölürdüm heralde..
TAHTA Kapı
Yerde PLASTİK örtü
Önünde Açılmamış YAĞ TENEKESİ
Tamamıyle yanması gereken herşey mevcutmuş
Allah korumuş evimi :Saruboceq:
selam kızlar..sabah doktordaydık bebişim 33oo olmuş...tarihimizde kesınleşti.30 ağustos kısmetsedelikafadulden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?