2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bugün ben de doktora akıntıyla suyu nasıl ayıracağım dedim.Ayırmana gerek yok dedi.Suyun gelirse bardaktan boşalırcasına gelir,hemen ara ama sızıntı hiç önemli değil dedi. Enfeksiyon olur diyorlar dedim,geçen yıl bir arkadaşım sürekli gidip test yaptırıyordu. Tamamen para almak için dedi.Şaşırdım kaldım,boşuna stres yapmışım her ıslaklık hissettiğimde.

Bende bir kasık ağrısı var ama nedeni belli,orada minik bir fıtık var.Çok ayakta kalınca orada sürekli bir rahatsızlık hissi ve batma gibi bir acı oluyor.
Doktor o ağrı için bir yorum yaptı mı peki? Hamilelğin normal ağrılarından biridir herhalde. Benim de doktorum iki haftadır yok.İlk günler bayağı stres yaptım ama sonra alışıyorsun.Dilerim bebişin uslu uslu bekler.İnsan tabii ki alıştığı doktorunu istiyor doğumda.

canim bende su gelirse anlamazsam diye bu gun interneti devirdim
anlasirlir birden gelir bacakalrdan akar diyo saf suymus kokusuda farkliymis analrixz merak etmeyin o kadar gelirse birden kendimizi inceliyoruz ne olur olmaz diye dikkatliyiz zaten allah yardimcimiz olsun hepimizin insallah :)

ii geceler herkese.kızlar epidural normal doğum düşünen var mı.çok kararsızım ya.sezeryan mı olup kurtulsam normali mi beklesem

ii geceler herkese.kızlar epidural normal doğum düşünen var mı.çok kararsızım ya.sezeryan mı olup kurtulsam normali mi beklesem

canim yanlis kisidesin ben normalden yanayim sezerayn bir ameliyattir mecbur olmadikca yapilmamasi gerekir zaten burda yasald egil daha bu gun sezeryanda turkiyede kan kaybindan vefat eden birini soyledi arkadas gruptan yani keyfi olanalri ben anliyamiyorum korkmuyormuyum normalden korkuyorum tabiki ama sezeryanda cok kolay bir ameliyat degil dogumda onden sanci cekiyosun bir saat tama cin var sonra yaga kalkiyorsun sezeryandada onden cekmiyosun sonra 6 gun yatiyosun sen bilirsin tabiki :)

Saat iki oluyor ve biz doğurmak üzere olan hamileler hala buradayız.Hamile dediğin erken yatar değil mi?? Korkarım benim kız gececi olacak çünkü tüm hamilelik boyunca hiç erkenden yatamadım.Neyse yatayım bari artık.Herkese iyi geceleeeer.

ben ilk normal dugma gaz maskesi ile giricem allah izin verirse ve aklcadan vurulan igne ile olmadi baktim cok zorluyo hemsire bir cok kaidnda yeterli oluyor diyo ama olmadi epidural yaptiricam 2 gorumcem epiduralle yapmis kaynimin karisi ikid efa olmus uyusmamis siyorki ikindim bir bacagim uyusuk biri tamamen acialri hisseredr sekilde dogurdum hala belimde agri var diyo bunyede bunyeye farli belirtilert verioyr hayirlisi bakalim ama mecbur olmadikca yaptirmicam ama akrsida degilim olan memmun kalanlarda cok ..

Ben ilk doğumum normal olsun çok istedim. Ancak bebeğim çok iriydi,özellikle kafa çapı büyüktü. Doktor mecburi sezaryen dedi. Çok üzülmüştüm.Ne yazık ki ikinciyi de sezaryen yapacağım çünkü Türkiyede çoğu doktor ilki sezaryense ikinciyi de sezaryen yapıyor,rahim patlar diye ki çoook küçük ihtimalmiş aslında. Avrupada sezaryen sonrası çatır çatır normal doğuruyor kadınlar. Ben elimde olsa normali tercih ederim ikisinde de.Tabii bu senin kararın,sezaryen de farklı avantajları olan bir doğum şekli.

dilek benimde bildigim eger bir kere sezeryan olursan ikincisindede teklikeye atmak istemiyorlar yani dikis ti rahimdi derken bende duydum onu canim gecmis olsun..
burdada 4 kg ustu bebekelri sezeryanla aliyorlar eger sorun yoksa sezerayn yasa disi keyfi yapamiyo ama 4 kg ustu kolay dogrulmaz yani ,

Kuzuuum! yaa çok büyük geçmiş olsun. Allah korumuş gerçekten.

İnternete anca girebildim, fazla kalamayacağım. Haberleri yarın alırım. Hepinizi öperim.
Saolasın Zeynop
nezamandır denk gelemiyoz..Ben çok giremiyorum maalesef!
Sende iyi dinlen günün belli olmuş
Rabbim sağlıkla almanı nasip etsin güneşini kucağına ..

Kardeşimin konuştuğu dr..Onun enfeksiyonu vardır. farkında değildir demiş..
Ben olmadığını söyledim.. bilmiyorumkismile

Çikolatanın suyu sızıyormuş.bende ondan şüphelendim..çiko yazmasa bende bilemezdim sızıntı olacağını..
o her gece kontrole gidiyor ama!!!!

Yuse'm çok geçmiş olsun anca kızkardeşlerimden pc kaldı çok üzüldüm Allah beterinden korumuşAllahtan evde yoktun kafamçokkarıştı

Haftasonunun ilk Günaydını Benden opuyorumnanaktan
Yine uyuyamıyorum kaşıntıdan birileri olsada yoldaş olsa bu saatler aman aman şaka bir yana uyuyun kızlar nasılsa son uykularınız aklinialirimsmile

Günaydın güzel anneler ve tatlı bebişleri... Eşimi işe yoladım, ben de bilgisayarın başına geçtim....
Güzel bir gün diliyorum hepimize...

tüm bebeklere ve annelerıne Allah sağlık sıhhat versın...maşallah bizede kolay sorunsuz bır doğum nasip etsın....benım kasılmalarım fenaaa ama doktorum ılac falan vermedı...en fazla doğurursun dedı:) hadı artık yaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…