evt canım epidural sezeryan olacak..beklenen 9 eylüldü...HAYIRLI olsun canım minişimizin kilosuda ıyı maşallahh...
sen sezeryan mı yapıcan gun verıyor ...normalde beklenen kaçtı?
amin canım .inşallah hepimiz sağlıkla kavuuruz yavrularaMaŞaLLaH cnm hadi bakalım hayırlısıyla kucağına al inşallahhh
geri sayım başladı...son 1 haftadelikafaduldenmaşallah mopsy geri sayım başladıııı
oyy maşallah canmcım...
son 10 günün kaldı he?
hayırlısıyla alırsın kucagına inşallah bebişini opuyorumnanaktan
Kızlar ben de tarihimi aldım sonunda :):) 15 eylül :):) 2700 olmuş kızım, çok heyecanlıyım.....
Kızlar ben de tarihimi aldım sonunda :):) 15 eylül :):) 2700 olmuş kızım, çok heyecanlıyım.....
gözünaydın canım...tarih kesinleşince insan bi başka oluyor..benimde heycandan ayaklarım yere basmıyor şimdiden:ecrin_bebek:
bozocum geçmişolsun canım..neden başın ağrıyor ki bukadar..uyumaya çalışsan belki geçer
maşallahcanım kilosu çok güzel inş.bizde o günleri görürüz benim 35+6 da 2300 dü :gitme:
gece baya esiyordu camın dibinde yatıyordumgözünaydın canım...tarih kesinleşince insan bi başka oluyor..benimde heycandan ayaklarım yere basmıyor şimdiden:ecrin_bebek:
bozocum geçmişolsun canım..neden başın ağrıyor ki bukadar..uyumaya çalışsan belki geçer
Nilüfercim sana da gözünaydın...aklım çıkıyor doğumdan bakalım nasıl olucak, doktor en iyisi seni tamamen bayıltmak dedi, yoksa 2miz içinde iyi olmıycak, sen çok heyecanlısın dedi :):)
Nilüfercim sana da gözünaydın...aklım çıkıyor doğumdan bakalım nasıl olucak, doktor en iyisi seni tamamen bayıltmak dedi, yoksa 2miz içinde iyi olmıycak, sen çok heyecanlısın dedi :):)
bende aynıyım canım..epidurali takacak ama dikişlerde falan 5-10 dakıkalık hafif uyutacak benide.nasıl dayanıcam ilmiyorum allah yardım etsin hepimize....Nilüfercim sana da gözünaydın...aklım çıkıyor doğumdan bakalım nasıl olucak, doktor en iyisi seni tamamen bayıltmak dedi, yoksa 2miz içinde iyi olmıycak, sen çok heyecanlısın dedi :):)
melekcim gözünaydın canım..hayırlısı olsun bakalım..Kızlaaaaar ben geldiiim; doktorumuz çatı muyanesi yaptı. Korktuğum kadar değilmiş, bir cm. açılma varmış. 39+1 olmuşuz. Son 6 güne girdik. Çarşamba ve cumartesi tekrar görüneceğim doktora. O zaman kadar sancı gelirse zaten hemen gideceğiz...
canım senin ilk bebeğin mi neden sezeryan oluyosun kendi isteğin mi
Öffff kabus gibi bi gündü...
Annemle pazara gittik...eve döndük...
:1shok: Yeğenim asansörde kalmış...ayağı incinmiş..acile götürdüler..
:1shok: Aynı saatlerde eşimin aracına dolmuş tıklamış!!!
:1shok: Yine aynı saatlerde...
Evimin sigortası alev almış
Eve girdimki duvar kapı tavan simmmsiyah
Yatağımın beyaz çarşafının üstü simsiyah is olmuşş
İyiki evde yoktum..korkudan ölürdüm heralde..
TAHTA Kapı
Yerde PLASTİK örtü
Önünde Açılmamış YAĞ TENEKESİ
Tamamıyle yanması gereken herşey mevcutmuş
Allah korumuş evimi :Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?