2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
selam kızlarra.s.
HAYIRLI olsun canım minişimizin kilosuda ıyı maşallahh...
sen sezeryan mı yapıcan gun verıyor ...normalde beklenen kaçtı?
evt canım epidural sezeryan olacak..beklenen 9 eylüldü...
MaŞaLLaH cnm hadi bakalım hayırlısıyla kucağına al inşallahhh
amin canım .inşallah hepimiz sağlıkla kavuuruz yavrulara
maşallah mopsy geri sayım başladıııı
geri sayım başladı...son 1 haftadelikafadulden
oyy maşallah canmcım...
son 10 günün kaldı he?
hayırlısıyla alırsın kucagına inşallah bebişini opuyorumnanaktan

sağol canım teşekkürler...opuyorumnanaktan

selam kızlar

hamileliğim boyunca ilk kez bu kadar çok başım ağrıyor unutmuşum baş ağrısını

Kızlar ben de tarihimi aldım sonunda :):) 15 eylül :):) 2700 olmuş kızım, çok heyecanlıyım.....

gözünaydın canım...tarih kesinleşince insan bi başka oluyor..benimde heycandan ayaklarım yere basmıyor şimdiden:ecrin_bebek:

bozocum geçmişolsun canım..neden başın ağrıyor ki bukadar..uyumaya çalışsan belki geçer

Nilüfercim sana da gözünaydın...aklım çıkıyor doğumdan bakalım nasıl olucak, doktor en iyisi seni tamamen bayıltmak dedi, yoksa 2miz içinde iyi olmıycak, sen çok heyecanlısın dedi :):)

Kızlaaaaar ben geldiiim; doktorumuz çatı muyanesi yaptı. Korktuğum kadar değilmiş, bir cm. açılma varmış. 39+1 olmuşuz. Son 6 güne girdik. Çarşamba ve cumartesi tekrar görüneceğim doktora. O zaman kadar sancı gelirse zaten hemen gideceğiz...

canım senin ilk bebeğin mi neden sezeryan oluyosun kendi isteğin mi

maşallah canım kilosu çok güzel inş.bizde o günleri görürüz benim 35+6 da 2300 dü :gitme:

Sağol canım, açıkcası ben kilosunu pek önemsemiyorum, doktor bir problem yok dediği sürece bence sorun yok, sağlıkla doğsunlarda, dışarda bol bol emziriririz, üzülme sen...

gece baya esiyordu camın dibinde yatıyordum
Nilüfercim sana da gözünaydın...aklım çıkıyor doğumdan bakalım nasıl olucak, doktor en iyisi seni tamamen bayıltmak dedi, yoksa 2miz içinde iyi olmıycak, sen çok heyecanlısın dedi :):)

galiba sakinleştirici yapıyorlar
ben dedim dr çok paniğim dedim sen bize brak dedi

canım senle günlerimiz yakın rapor işini ne yaptın bak iznimiz yanmıyo doğum sonrasına aktarabiliyoruz birde sen hangi hastaneye gidiyorsun

kızlar göbegim çok kasılıyor ya
adet sancısı gibi sancım var...
eşim de geldi çok şükür :)
artık her gün düzenli yürüyüşe çıkıcaz iftardan sonra.
bakalım bebişimiz ne zaman gelmeye karar vericek opuyorumnanaktan

bende aynıyım canım..epidurali takacak ama dikişlerde falan 5-10 dakıkalık hafif uyutacak benide.nasıl dayanıcam ilmiyorum allah yardım etsin hepimize....

melekcim gözünaydın canım..hayırlısı olsun bakalım..
canım senin ilk bebeğin mi neden sezeryan oluyosun kendi isteğin mi

evt ilk bebeğim..sezeryanda kendi tercihim canım

çok geçmiş olsun. Doğum öncesi korku ve stresten Allah korumuş seni. kendimi düşündüm de bi de evde yalnız olsan, aman tanrım..

arkadaşlar başka doktora gidiyorum izmire bana dua edin burdaki dr da karın çevresi 3 hafta geri çıkmıştı bakalım birde izmirdekine muayene olucam Allahım inş.bebeğimin sağlığında bir problem yoktur:Saruboceq:

şu an bütün evim ayakta. annem ve 2 tane kadın tuttum, temizlik yapılıyor. 9 ay boyunca bişey yapmayınca bi orduya ihtiyaç duydum temizlik için :) sadece mutfaktan 3 saate çıktılar ama içi dışı tertemiz oldu. ohh..
dışarıda ip gibi yağmur yağıyor. napıyım en azından pencerelerimin çamuru gider.
ben ayakta duramıyorum. kasıklarım çok ağrıyor. yeri değişecek şeyleri söylüyorum sadece. iyiki annem gelmiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…