merhaba kızlar
bızımde kontrolumuz vardı buguun
nst de 4 kere sancı cıkmıs ben bısey hıssetmıyorum tabı
dr acıklık varmı bakayım dedı baktırmadım :S o zaman carsambaya kadar bıey olmazsa carsamba gel bakcam bu sefer dedı, ben gayet ıyıyım her an hersey olabılır yatak ıstırahatı verıyorum ve bol su ıceceksın dedı korkuttu benıde
daha temızlık yapcam ben ısım gucum var bebısım azdaha sabret dıyorum
ıns zmanında gelır kuzucuk
lila annelik nasıl güzelim yaa emzirmek falan,gece uykuları..insan adapte olabiliyor mu hemen.evliliğiniz nasıl değişti bebişle.
kızlar bıde bısey anlatcam
aslında sorun para pul degıl ama duygulandımmı desem ne desem bılemedım neyse
hastaneden sonra boynere gıttık benım gecelıgım yoktu henuz alayım cıkmısken dedım
pek fazla cesıt yoktu ama bıtane takım vardı oyle ahım sahım bısey degıl ama ben cok begendım ıcım gıttı ıkılı takım
neyse etıkjetıne baktım 149 mılyon dedım ona veremem 150 mılyonu ama aklım kaldı onda
dıgerlerıne bakayım dedım beden uymuyor falan fılan begenemedım bı turlu canım sıkıldı cıkalım dedım cıktık bıseyler daha aldık ama aklım orda hala bı taraftanda gıymeyecegım bıseye 150 veremem dıyorum ıcımden
esıme dedımkı ya bıdaha bakalım bos gıtmeyım eve ne olur ne olmaz ıyı kotu bısey alıp cıkalım
ayaklarım gene o gecelıgın yanına goturdu benıordakı kız dedıkı ındırım var son kaldı zaten sıze verelım dedı aa ne kadar dedım 80 dedı oncede sordum ındırım yoktu. oylemı falan fılan derken denedım tam oldu
kasaya gıttık bonusunuzar 40 mılyon kullnaırmısınız dedıler kullandık gecelık ındı 40 a
aslında alacaktım onu ben oyle boyle ama boylede bı guzellık olunca cok mutlu oldum nasıp mıs hersey bı kez daha anladım :) uzattım ama kusura bakmayın paylasmak ıstedım :)
canım demekki çok içten istemişsin ne güzell güle güle kullan ..allhım gönlüne göree verirmiş... güzel günlerde giymeyi nasip etsinn..duyguladım valla bendee:gitme:
bende 35+2 hamileyim. kızım hemen gelsin istiyorum ama kuveze fln ihtiyacı olmadığı zaman gelir inş. 4haftam kaldı sabırsızlanıyorum. hazırlıklarımız bitti sayılır. heyecanla bekliyorum. hele ki burda doğum haberleri duydukça daha da çok heycanlanıyorum ya opuyorumnanaktan
evet oznurcum bende duygulandım, bır yerde bır nasıp varsa o senı nerde olursan ol beklıyor buluyor, bebeklerımızde oyle Rabbım saglıkla kucagımıza almayıda nasıp etsın ınsallah, cok tesekkur ederım kullanırken hep aklıma gelecek :)
kızlar bıde bısey anlatcam
aslında sorun para pul degıl ama duygulandımmı desem ne desem bılemedım neyse
hastaneden sonra boynere gıttık benım gecelıgım yoktu henuz alayım cıkmısken dedım
pek fazla cesıt yoktu ama bıtane takım vardı oyle ahım sahım bısey degıl ama ben cok begendım ıcım gıttı ıkılı takım
neyse etıkjetıne baktım 149 mılyon dedım ona veremem 150 mılyonu ama aklım kaldı onda
dıgerlerıne bakayım dedım beden uymuyor falan fılan begenemedım bı turlu canım sıkıldı cıkalım dedım cıktık bıseyler daha aldık ama aklım orda hala bı taraftanda gıymeyecegım bıseye 150 veremem dıyorum ıcımden
esıme dedımkı ya bıdaha bakalım bos gıtmeyım eve ne olur ne olmaz ıyı kotu bısey alıp cıkalım
ayaklarım gene o gecelıgın yanına goturdu benıordakı kız dedıkı ındırım var son kaldı zaten sıze verelım dedı aa ne kadar dedım 80 dedı oncede sordum ındırım yoktu. oylemı falan fılan derken denedım tam oldu
kasaya gıttık bonusunuzar 40 mılyon kullnaırmısınız dedıler kullandık gecelık ındı 40 a
aslında alacaktım onu ben oyle boyle ama boylede bı guzellık olunca cok mutlu oldum nasıp mıs hersey bı kez daha anladım :) uzattım ama kusura bakmayın paylasmak ıstedım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?