mrb öznur halı ve perde almadım diyordun ne yaptın
Kısmetin önüne geçilmiyor ipekk Güle güle giy inşallah
perdeyi halletttim canım..brillanttan yaptırdım ama ama halı kaldı yaa...bulamıyorum hala içime sinen bişey..aslında çokta bakamadım işten fırsat kalmadıı ama p.tesi ayrılcam artık izne son hazırlıkları bitiririm inşallahh..
bulursun inş.benimde halım kaldı ,bende gezemiyorum sıcaklardan ..çilek e bakıcam bu hafta
arkadaşlar bişey sorcam altta bebek gelişim çizelgeleriniz varya o nasıl konuyo bende koymak istiyorum... :)
sagol canımhayırlı olsun ipek 150den 40 a nekadar inmiş..demekki senin kısmetinmiş..güle güle kullan
Kısmetin önüne geçilmiyor ipekk Güle güle giy inşallah
senin kısmetinmiş ipek o gecelik dönüp dolaşıp almışsın güle güle kullan
Allah gönlüne göre vermiş
gunaydin kizlarr guzel hafta sonlari diliyorum:=))tatilim allahtan birsey olmasa yarin bitiyor:=((eve yolculuk basliyor:=)kardesim illede onumuzdeki haftayida cikart diyor ama evimi ozledim:=))
yusemm gecmisler olsun canimmm iyiki evde yokmussunn,,,
Haftasonunun ilk Günaydını Benden opuyorumnanaktan
Yine uyuyamıyorum kaşıntıdan birileri olsada yoldaş olsa bu saatler aman aman şaka bir yana uyuyun kızlar nasılsa son uykularınız aklinialirimsmile
çok geçmiş olsun. Doğum öncesi korku ve stresten Allah korumuş seni. kendimi düşündüm de bi de evde yalnız olsan, aman tanrım..
Geçmiş olsun çiko... a.s.slm nasılsınız, sabah kahvaltıda kızımın eli bardağa çarptı çay bacağıma devrildi yandım, silverdin sürdüm acısı hafifledi biraz.
bi bakayım dedim kızımı parka götürcem canı sıkıldı sonra gelirirm kızlar
merhaba arkadaşlar başka bir dr gitmiştim ya bunda da karın çevresi 2 hafta geri çıktı ama bir problem gözükmüyor dedi 2 gün önce diğer dr. kilosu 2315 di şimdi bunda 2534 çıktıdelikafadulden ama tabi hangisine inanacağımı bilemedim suyumu falan ölçtü kireçlenme var dedi çok güzel anlattı herşeyi şimdilik bir problem gözükmüyor dedi çok kilo aldığın için bebeğin kilo alması beslenmesi bozulmuş olabilir dedi aman dikkat edin kızlar fazla kilo almamak lazım mış birde plasentadaki kireçlenmelerde etkilemiş olabilir dedi ama bana göre şuan bir problem çıkacak gibi görünmüyor dedi bu kadar ayrıntılı anlatması çok hoşuma gitti çok şükür biraz rahatladım yaahihoyyyt
Ceylan birazdan gelirim dedim.. onu derken ADANAdaydım
Şimdi ANTEPteyim
iftarı adanada yedik ..sahura antepteyiz kaydirigubbakcemile3
Akşama kadar ev temizledik
duvarlara kadar is olmuş..canımız çıktı :bbo:
Msjını ancak akşam görebildim kusura bakma a.s.
Zaman olsa MELEKBOZu görebilsem
günaydın herkese 2 gündür giremedim.perşembe günü ayın 19 da dr kontrolüm vardı.tansiyonum 17 olmuş.bebeğim eşinden ayrılmış.iç kanamam başlamış.ve kızlar benim sürekli suyum geliyormuş ve ben fark edememişim.dr beni acilen sezeryana aldı.ve ayın 19da saat 18.30 bebeğim dünyaya geldi.benim yaramaz 36+6 günlükken dünyaya merhaba dedi.zor bi doğum oldu.epidüral yapamadılar çünkü acayip ödem vardı.o yüzden genel oldum.2 gece kaldım hastanede.dr eğer 2 saat daha geç kalınsaydı bebeğimin anne karnında öleceğini söyledi.çok şükürki bebeğim hayatta.fakat doğum esnasında çok su yutmuş yavrum.o yüzden hemen yoğun bakıma aldılar.1 gece yoğun bakımda kaldı.daha sonra küveze koydular.bi sorun olmazsa pazartesi yada salı günü yanımda olacak minnoşum.birazdan emzirmeye gidecem.inanılmaz güzel bi duygu.çok şükürki biz zor bi süreci atlattık.darısı tüm hamilelerin başına.daha sonra tekrar gelirim mucukka herkese
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?