yo annem yakınımda ankara da oturuyor o da yanımda olacak ama o onların ilk torunu diyor anlayış gösteriyor, yazık heveslerini alsınlar diyor... Bi de kadın çok patavatsız anneme pat diye bi laf söyler annemin sinirini bozar diye korkuyorum açığını söylemek gerekirse pek bi arada olmalarını da istemiyorum ben de...allah kolaylık versin canım neden aldık diyorki eşin alsın anası eksiklerini söyle gerçi benimki bir takım bile almadı da
aman canım resmiyeti hiç bozma yoksa tepene çıkıyorlar ne güzel resmisiniz
annen neden gelmiyor senin uzaktamı kaynanandamı uzaktan geliyor
düğünde de eşim yaptı ben alırım ne gerekiyorsa dedi,,, kadın da almadı bir çöpünü görmedim... pek bi yüzsüz.... ben de ısınamadım bu yüzden... hala siz diyorum kadına... bu kadınla aynı evde nasıl kalacam ya....
yo annem yakınımda ankara da oturuyor o da yanımda olacak ama o onların ilk torunu diyor anlayış gösteriyor, yazık heveslerini alsınlar diyor... Bi de kadın çok patavatsız anneme pat diye bi laf söyler annemin sinirini bozar diye korkuyorum açığını söylemek gerekirse pek bi arada olmalarını da istemiyorum ben de...
sen yine araştır dr gittiğinde sor hemşirelere
ben hemşireye sordum ped getir dedi ama ben hasta bezi aldım
aynen katılıyorum cehalet ve menfaat....maden kaynana konusu açılmış bende anlatayım içimde yaşadıkça sinir oluyorum..rahatlıyayım biraz
kayın validemler alt katımda oturuyor..10 gunlugune tokata gittiler,gitmeden kızım ben seni bırakmam
burda tek biraz kalıp gelicem die gittiler..evlendik evleneli eşimi banka olarak görüyolareşim herşeyini kendi yaptı..ve bize hiç yardım etmediler üstelik bileziklerim bile istendi o konulara hiç girmiyorum...neyse tokata gidince her zaman arıyoar para yok para yollayın..eşimde sıkışık bu aralar çatı yaptırdık,dogalgaz,bebegin odası,boya badana derken bayagı açıldık onların dogalgazını bile yaptırdık...bunları bildikleri halde sömürüyolar..eşimde anne para yok dedi.çocuk dogacak yoksa ben vermezmiyim...kaynanamda dalga gecmiş ağlama oğlum ağlama param olunca veririm sana demiş..eşimin çok gücüne gitti..ve bizi aramıyolar...
gecen aradım kendi telefonumdan.meşgule verdiler..benim ne sucum var..ya acil bişey için arasaydım..
veya burda tekim kızım nasıl gideksin hastaneye dedikleri yok...kendilerini düşünüyolar..çok sinirlerim bozuldu
..demekki herşey menfaat
düğünde de eşim yaptı ben alırım ne gerekiyorsa dedi,,, kadın da almadı bir çöpünü görmedim... Pek bi yüzsüz.... Ben de ısınamadım bu yüzden... Hala siz diyorum kadına... Bu kadınla aynı evde nasıl kalacam ya....
bir keresinde tansiyonum düştü nasıl panikledi ..bende seviniyorum beni ne kadar düşünüyo die..
Sonra dediki kalk kızım doktora gidelim ..ne olur ne olmaz bide karnındaki erkek
herzaman ele geçmez dedi
yıkıldımm...
kızlar sohbet koyu ama ben çıkmak zorundayım yarın devam ederiz hepinizi öptümmmm... Ben gelene kadar doğurmayın haaa...
kızlar sohbet koyu ama ben çıkmak zorundayım yarın devam ederiz hepinizi öptümmmm... ben gelene kadar doğurmayın haaa...
Nedemek ya kapıyamı koyacağız demek eşin biliyormu bunu allah evlat vermişte kızını oğlunumu düşünüyoır geri zekalı kadın kız olsa ne olurmuş kız evlat gibi varmı soyları sürecek allahım yarabbim
biz eşimle hep kız istedik allahta bize kız nasip etti inşallah yüzünü görmek elimize almakta nasip eder
Bunlara fazla yüz vermeye gelmez canım bende çok içli dışlı oldum tepeme çıkıyorlar şimdi allahtan eşim beni ezdirmiyorda şanslıyım
mesafe koyacaksın ama olmuyor işte baştan koyacaktık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?