2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
yo annem yakınımda ankara da oturuyor o da yanımda olacak ama o onların ilk torunu diyor anlayış gösteriyor, yazık heveslerini alsınlar diyor... Bi de kadın çok patavatsız anneme pat diye bi laf söyler annemin sinirini bozar diye korkuyorum açığını söylemek gerekirse pek bi arada olmalarını da istemiyorum ben de...

sen yine araştır dr gittiğinde sor hemşirelere
ben hemşireye sordum ped getir dedi ama ben hasta bezi aldım

düğünde de eşim yaptı ben alırım ne gerekiyorsa dedi,,, kadın da almadı bir çöpünü görmedim... pek bi yüzsüz.... ben de ısınamadım bu yüzden... hala siz diyorum kadına... bu kadınla aynı evde nasıl kalacam ya....

bir keresinde tansiyonum düştü nasıl panikledi ..bende seviniyorum beni ne kadar düşünüyo die..

sonra dediki kalk kızım doktora gidelim ..ne olur ne olmaz bide karnındaki erkek

herzaman ele geçmez dedi

üzüldüm

Son düzenleme:

boşver orasını düşünme bebişin sağlıkla gelsin onla ilgilenmekten koklamaktan ,onu düşünmek aklına bile gelmez..oda ne yaparsa yapsın..lohusalık önemli bir dönemmiş sütün olmaz sonra olan bebişine olur

benim annemde burda değil kaynanamda burda oturmuyor ama
kadın ben 2aylık hamileyken ben gelirim anan gelemez işi var onun dedi benim annemin ilk torunu bu karının 5ci olacak kadın anamı istemiyor çekemiyor onun gelmesini daha bide 40 çıkana kadar kalırım diyor ama kaç gündür normal olursa fazla durmam diyor gezemedi burda canı sılıldı kaynatada öldü 1 sene oluyor kadın geziyor rahat ooooooohhhhhhh

sen yine araştır dr gittiğinde sor hemşirelere
ben hemşireye sordum ped getir dedi ama ben hasta bezi aldım

ben devlette doğum yapmayı düşünüyorum ordalilere sorsam söylerlermiki acaba
ama sezeryanda da hasta bezi gerekiyor canım arkadaıma aldırmışlar

aynen katılıyorum cehalet ve menfaat....

benimde eşim yaptı düğünü hiç yardımları olmadı kadın terziye gidiyoruz elbise diktirmeye benim düğünüm var kadın bana nedese iyi sanada düğünden sonra diktirelim elbise dedi benim kocamın parasıyla elbise diktiriyor bana yok
ben kaçmıştım onun için kocamın parası diyorum

yuuuuuuuuuuuuuuuuuuhhhhhhhhhhhhhhhh daha neşer yarabbimmm

kızlar sohbet koyu ama ben çıkmak zorundayım yarın devam ederiz hepinizi öptümmmm... ben gelene kadar doğurmayın haaa...

Arkadaşlar napacaz biz bu karılarla yaaaaaaaaaaa
allah hepimizi kurtarsın tez< zamanda inşallah
benimki oğlunun hastası benden kıskanıyor bende ondan elinden gelse aramıza gelip yatacak kadın okdar yaniiiiiiiiiiiii

cinsiyeti öğrendim eve girer girmez erkekmiymiş dedi

bende inadına yok kız dedim..suratı düştü kapıya dikildi neredeyse eve almıcak beni

şaka yapıyosun canım falan dedi...ben sert bi bakış attım

sonra "olsun kızım ne yapalım kapıya koyucak değiliz ya,varsın kız olsun oda evlat " dedi kıvırdı

sonra ben erkek deyince nasıl çığlık attı...

Son düzenleme:
Nedemek ya kapıyamı koyacağız demek eşin biliyormu bunu allah evlat vermişte kızını oğlunumu düşünüyoır geri zekalı kadın kız olsa ne olurmuş kız evlat gibi varmı soyları sürecek allahım yarabbim
biz eşimle hep kız istedik allahta bize kız nasip etti inşallah yüzünü görmek elimize almakta nasip eder

......

Son düzenleme:
Bunlara fazla yüz vermeye gelmez canım bende çok içli dışlı oldum tepeme çıkıyorlar şimdi allahtan eşim beni ezdirmiyorda şanslıyım
mesafe koyacaksın ama olmuyor işte baştan koyacaktık

Bunlara fazla yüz vermeye gelmez canım bende çok içli dışlı oldum tepeme çıkıyorlar şimdi allahtan eşim beni ezdirmiyorda şanslıyım
mesafe koyacaksın ama olmuyor işte baştan koyacaktık

aynen öyle..iyi niyetimizden işte..eş çok önemli ya..onlar desteklemese neler yaparlar kim bilir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…