2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar mrb, giremiyorum siteye. ada hanımla ugrasıyoruz. gaz sorunu var. bir türlü gazını cıkartamıyoruz. yarın cocuk doktoruna gidecez. insallah gazı için biseyler verir.

butterfly tekrardan hayırlı olsun bebişini sağlıkla kucağına aldın allah analı babalı büyütsün darısı bizlerin başına inşallah gaz için bir damla var okyanus suyu diyorlar sanırım adını tam hatırlamıyorum yurtdışından geliyormuş sanırım her eczanede olmuyor yada sahtesi oluyormuş çok çok etkiliymiş arkadaşım kullandı istersen doktora gidince hatırlat mutlaka biliyordur

Geçmiş olsun ,çok zor günler atlatmışsın. Bebeğine analı babalı güzel bir ömür diliyorum.

ayse, mihri ,butterfly ,eliznil tebrik ediyorum hepinizi...sizinde bebisleriniz dunyaya gelmis...allah saglikli sihhatli anali babali buyutsun insallah...2 erkekten sonra kizlar almis sirayi...

burcum sanada gecmis olsun..zor bi surec yasamissin...gozun aydinki bebisini kucagina almissin...allahim anali babali saglikla buyutsun insallah...

burcum24 allah analı babalı büyütsün ikinizinde sağlıklı olması güzel bir haber geçmiş olsun..........

ay benimde eylülün ilk haftası hatta 6 sı gibi dedi dr 14 gün kaldı heycanlandım bak şimdi delikafaduldenama tabi beklerse bebişim arada bi yokluyo sırnaşık şey

benımde buyuk ıhtımalle ya 6 yada 4 eylulde benım agrılar ıcın dr ılaca gerek yok kullanmayalım zaten alıcam dedı bende bol bol dınlenıom cunku suyum azalmıs :bbo:

benımde buyuk ıhtımalle ya 6 yada 4 eylulde benım agrılar ıcın dr ılaca gerek yok kullanmayalım zaten alıcam dedı bende bol bol dınlenıom cunku suyum azalmıs :bbo:

hımm geçmiş olsun inş sorunsuz geçirirsin bu süreyi dr bana 3 lt su iç demişti sende suyu ihmal etme muhakkak dr söylemiştir faydası oluyo galiba fazla su içmenina.s

tatlım ıcım dısım su oldu artık su gormek ıstemıyor duruma geldım hayırlısı az kaldı ıns bebıslerımızı kucagımıza alalım artık cok sabırsızlanıyorum

doğum yapan herkesi kutluyorumm..bebeklerinizi biizm yerimize de bol bol koklayın...darısı bizim basımıza..allah hepimizin evlatlarını analı babalı büyütsün..

Allah tek avazda kurtarsın kızlar,Sağsalim bebişlerinizi kucağınıza alırsınız inşallah.. Bu arada ben mopsy'nin arkadaşıyım ona bakmaya gelmiştimde göremedim onu :) selamımı iletirsiniz..

şimdilik sorun yok iyiyim kızlar
yoğun kanama veya sular gelirse gidecekmişim gece nstde bişey çıkmıyo
sabaha beklerse öğlene doğru usg bakacakmış dr..

Slm kızlar..
İftardan geldik saat 12 de... Yatmadan önce regl sancım vardı..
1,5 saat uyumuşum.....Sancım var biraz ... dayanamaz olunca kalktım..duşa girdim..Abdestimi aldım

Hızlı düşünmeye çalışıyorum..Eşim yarın oruç tutamayacak kadar yoğun bi gün geçirecek
5de uyanacak..kıyamıyorum
bende biraz daha bekleyeyim diyorum...yanlış alarmsa uykusundan etmeyim..

Duştan çıktım hurma yiyorum....zemzem içeyim
Çantamı hazırlıycam..
Bebişin evraklarını çıkartayım....Fotoğraf makinası

MERYEM SURESİNİ ve İNŞİRAH SURESİNİ dinleyip okuyayım.. suyumu içeyim..

Eksik bişi olmasın
Sedyede bağırrım millete ...baygın baygın.... şunu yapın ...bunu yapın diye kopartırım kıyameti

Yaa daha saçımı boyatacaktım...

bide yapılacak listesi hazırlayim
acil doğuma alınırsam unuturlar şimdi bebişime hurma vermeyi

hala eşimin uyanmasını bekliyorum...Biraz daha sakinim..sancım azaldı.. Ama yinede bi gidip dr görüneyim
nolur nolmaz!!
(burcu beni biraz korkuttu)
Bebişim yarım saattir bayağı hareketli

Eşime bişiler hazırlıycam..
atıştıralım
duş alıp....namaz kılıp çıkalım..
Dönüşte eve kaç kişi geliriz belli olmaz... hihoyyyt

(Akşama girerim KK inş....)

Unuttum sölemeyii
HRO ilgine teşekkür ederim...
Sakinleşmeme yardımcı oldum..Biriyle konuşmaya ihtiyacım vardı

bebiş küvözde kalır diye korkuyordum..Tehlikeli zamanları atlatmışız

Bebeğimle gidip, bebeğimle gelmek istiyorum evime
küvözden çok korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…