günaydın herkese 2 gündür giremedim.perşembe günü ayın 19 da dr kontrolüm vardı.tansiyonum 17 olmuş.bebeğim eşinden ayrılmış.iç kanamam başlamış.ve kızlar benim sürekli suyum geliyormuş ve ben fark edememişim.dr beni acilen sezeryana aldı.ve ayın 19da saat 18.30 bebeğim dünyaya geldi.benim yaramaz 36+6 günlükken dünyaya merhaba dedi.zor bi doğum oldu.epidüral yapamadılar çünkü acayip ödem vardı.o yüzden genel oldum.2 gece kaldım hastanede.dr eğer 2 saat daha geç kalınsaydı bebeğimin anne karnında öleceğini söyledi.çok şükürki bebeğim hayatta.fakat doğum esnasında çok su yutmuş yavrum.o yüzden hemen yoğun bakıma aldılar.1 gece yoğun bakımda kaldı.daha sonra küveze koydular.bi sorun olmazsa pazartesi yada salı günü yanımda olacak minnoşum.birazdan emzirmeye gidecem.inanılmaz güzel bi duygu.çok şükürki biz zor bi süreci atlattık.darısı tüm hamilelerin başına.daha sonra tekrar gelirim mucukka herkese
canım benim müdürüm aktarılır dedi ama netteki herkes ve bütün yazılar aktarılamayacağını sölüyor benim de kafam karıştı açıkçası
ayyy kızlaaar harika bir duygu yaaa...
bian önce sizinde yaşamanızı diliyorum :)
yanımda uyuyor şimdi koydum ana kucağına mışıl mışıl uyuyor :)
hergün yeni bişeylerini keşvediyorum.gece uykuları berbat !çok az bir uykuyla duruyorum ama o herşeye değer.
insan bebeğinin yüzüne baktıkça şükürler ediyor.
anlatılamaz yaaa hamileyken bile insan anlamıyor anca kucağınıza alınca anlıycaksınız...
mükemmel bir duygu.hele emerken minicik elini göğsümün üstüne koyması,istem dışı gülümsemesi..
ya düşünün altını değiştirmesi bile keyifli :)
mentos ikinicisi bu canım sabahı beklemedim bebeğe bişey olur diye dru aradık 4te nstye gittik neyseki bişey çıkmadı :)
ama serklajlı olduğum için tam olarak kestiremiyorum neyin ne olduğunu :))
HAYATIM NEDEMK AKTARILMIYOR ALLAH ALLAH. DOĞUM ÖNCESİ 3 HAFTAYA KADAR CALIŞMISIN. 5 HAFTANI HOPPPPP DOĞUM SONRASINA AKTARILIYOR. BEN ÇALIŞAMADIM 8 HAFTA ÖNCESİ AYRILDIM. İŞYERİM 2 SAAT UZUAKLIKTA VE OTOBÜSLE GİDİYORDUM. EN İYİSİNİ YAPMIŞSIN.AMA ŞİMDİ NEOLACAK BİLMİYORUM. 4BLİYİM BEN SSKLIYIM. MAAŞIMI ALIYORUM. ŞİMDİ. AMA DOĞUMDAN SONRA ÖDE DERLERSE HAPI YUTTUM. NE APTAL SEYLER YA:sinifsinif:
Gözün aydın...günaydın herkese 2 gündür giremedim.perşembe günü ayın 19 da dr kontrolüm vardı.tansiyonum 17 olmuş.bebeğim eşinden ayrılmış.iç kanamam başlamış.ve kızlar benim sürekli suyum geliyormuş ve ben fark edememişim.dr beni acilen sezeryana aldı.ve ayın 19da saat 18.30 bebeğim dünyaya geldi.benim yaramaz 36+6 günlükken dünyaya merhaba dedi.zor bi doğum oldu.epidüral yapamadılar çünkü acayip ödem vardı.o yüzden genel oldum.2 gece kaldım hastanede.dr eğer 2 saat daha geç kalınsaydı bebeğimin anne karnında öleceğini söyledi.çok şükürki bebeğim hayatta.fakat doğum esnasında çok su yutmuş yavrum.o yüzden hemen yoğun bakıma aldılar.1 gece yoğun bakımda kaldı.daha sonra küveze koydular.bi sorun olmazsa pazartesi yada salı günü yanımda olacak minnoşum.birazdan emzirmeye gidecem.inanılmaz güzel bi duygu.çok şükürki biz zor bi süreci atlattık.darısı tüm hamilelerin başına.daha sonra tekrar gelirim mucukka herkese
kızlar dun kontrolum vardı catı muayenesı oldum maalesef catım darmıs cok zor olur dogum dedı sezeryana karar verdık eylulun ılk haftası olacak buyuk ıhtımalle normal olur dıye cok hazırlamıstım kendımı kısmet boyleymıs
yusem canim aman ha dikkat ett,,masallahh gezmelerdeymissin ay iyi ediyorsun millet evde otur diyor da ben aldirmiyorum yaa ne kadar cok gezersek doguma o akdar cok rahat giderizzzz
yuse cim nasılsın..
ben ramazan sebebiyle bayadır giremedim...
kimler doğum yaptı?
benim bildiklerim lila ,züleyha ,ayşe, mihri
kızlar mrb, giremiyorum siteye. ada hanımla ugrasıyoruz. gaz sorunu var. bir türlü gazını cıkartamıyoruz. yarın cocuk doktoruna gidecez. insallah gazı için biseyler verir.
Evimize geldiiiik kaydirigubbakcemile5Ay bak şuna Antep'e geldin de bana uğramadın ya aşkolsun. Göbüşlerimizi tokuştururduk. Hem moral olurdu ikimize de. Bak eğer hala burdaysan Face'den telimi al gel, bekliyorumguclubacismile
bende yaptım canım. 18 agustosta
merhaba anne adayları,
1 haftadır giremedim. doğuran oldu mu liladan sonra?
o liste neredeydi?
Son durum
1- Züleyha..............E
2- Lil@ ...................E
3- Mihri..................K
4- Butterfly............K
5- Eliznil................K
6-Sevsevil..............E Bugün doğuracak ama haber gelmedi
10- Yaren38...................................26
11- Mopsy................K...................30
12- Setup........................................15 Eylul
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?