sagol canımmm
evet bisekilde geciyor arkadasım,
bebekler cabuk toparlar kilosu az diye üzülme bizimki 3 kilo dogmustu ilk 2 gün 300gr vermişti artık almaya baslamıs. Anne sütünün besleyici etkisi karnında oldugundan daha cabuk kilo almasını saglıyormus
saol bitanem
ben sanırım biraz doktorumun oyununa geldim. sezeryan olacaktı ama bu kadar erken alınmaya bilirdi. dün hastaneye gidince doktorumun tatile cıktıgını ögrendim aslında benim bu hafta dogum yapmam gerekirdi 1 hafta erken aldı bebegimi. neyseee kızım saglıklı ve kucagımda kilo alır nasıl olsa
butterfly kilosu 2750 ama maşallah ne kadar güzel bi bebek hiç zayıf gibi görünmüyor maşallah maşallah.... allahım analı babalı büyütsün... doğum hikayeni ne zaman paylaşacaksın:):)
Allah yardımcın olsun butterfly ama en zorunu başarmışsın sağlıklı sıhhatli bebişin kollarında inş.diğer sorunlarıda halledersin bahtı güzel olsun bebişinin darısı başımıza iiiiiiiiinnşşş:Saruboceq:
Tamam canım üzülmeyecem sağol.
Maşallah bebişine ne güzel kilo almaya başlamasıen kısa zamanda doğduğu kiloyu bile geçer o zaman ne güzel.
Ayyy maşallah kızımıza, ne guzelll sen bebişini aldın kucağına koklayıp öpebiliyorsun maşallah......darısı bızım başımıza inş.
hayırlısı ile...
hersey normalse sezeryan olma bence canımgünaydın kızlar.dün kontroldeydik.nst de sancı çıkmadı hiç.daha gelmeye niyeti yok.ben normal bekliyorum.sezeryan hiç konuşmadık doktorla. dokor 2 eylüle kadar bekleriz.gelmezse bayramdan önce suni sancı veririz dedi.
dün o şaşkınlıkla birşey diyemedim.yarın gidip konuşucam.belemek korkutuyor beni.cuma günü sezeyanla alın diyecem.bakalım ne olacak.
tembel kızımın gelesi yok zira:)
zeynep dogurmus mu? Allah uzun ömür verir insallah
kızılcık sezeryanın sonrası zor ama bebegin yanındaysa zorluklar gözüne görünmüyor bugün bizim 6. günümüz ve agrılarım ilk güne göre azaldı. ama tamamen toparlanmam 10 günü bulur galiba. epuldural ol bence. kızımı dogar dogmaz yanagıma koydular hissetmek cok güzeldi
:))) 18 agustos sabahı esimle sanki carsıya gider gibi hazırlanıp cıktık :) tabi bir gün öncesinde hiç uyuyamadım korku ve heyecan vardı. 9.30da yatısım oldu ama ameliyata 11de aldılar beklemek biraz gerginlik yaptı. Allahtan kardesim yanımdaydı. bence size yakın birisinin yanınızda olması cok önemli kardesim elimi tutup yanagıma dokundukca korkum azaldı. 11.45de kızım dünyaya geldi. viyak viyak bagırıyordu :))) yanagıma koydular kıızmı aglamısı kesildi. sıcaklıgını hissetmek cok büyük mutluluk gerginliğim gitti :) sonra kızımı giydirip odaya cıkardılar benim gerginlik geri geldi :) 15 dk sonra benim dikiş işlerimde bitti ama o 15 dakika bana 1 saat gibi geldi.
anne sütünü emdiği sürece gecer dedi doktor. benim su anda sütüm az geliyor 15 gün mama takviyesi yapacaz. ada bebek 20 günlük olunca tekrar gidip muayene olacaz o zamana toparlar galiba kıızım
bu arada 3530 gr ve 54cm olmuşuz.
günaydın kızlar
doğurcam 1 hafta kaldı ben hala kusuyorum
ağustosun son annesi sen olucaksın o zaman bozo eylül annesi olmana 1 gün kala sende ağustos anneleri kervanına katılıyosun:CüvCüv:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?