gunaydin kizlarrr guzel bir gun dilyiorum:=))
ben geceden beri hic uyuymadim hahaha son hafta uykusuzluk moduna girdim:=))
zeynop gozun aydin canim allah anali babali buuytmeyi nasip eylesinn,,
dogum yapan arkadaslar gozunuz aydin olsunnn saglikla kucaklayin bebekelrinizi,,
kizilcik gunaydin canim,,aa uzulme saglikli olsunda ha sezeryan ha normal ne fark eder,,
kizlar bugunde benim randveum var saat 10.20de kahve iciyorum sacimi yapacam zaten micik sacim kaldi:=) kestirmistim baya kisa,,makyaj derken dr,,aa birde sevgili kocamla bulusuyorum hahahaa liseli ask lar gibi ,,,,,
kızlar merhaba doğumumu yaptım dün eve geldik, 21.08.2010 da 3150 gr 48 cm ile kızım aden dünyaya geldi.çok güzel bir duygu ancak doğumda anlayabilirsiniz, sonra tekrar yazarım henüz daha tam düzelemedim
Kızlar melekten haberi olan varmı bilmiyorum Sabah biz konuştuk Dün Akşam 12.30ta Prensesimiz Dünyaya gelmiş opuyorumnanaktan
Hoşgeldin Melek.boz 'umuzun Prensesi Dünyaya
Suni sancı vermişler zor geçmiş Kesmişler ama Normal Doğum olmuş 6 saat aralıksız sancı çekmiş..[/QUOTE
Maşallah meleğimize ..hellal olsun normal ıstedı ve doğurduu ..çok sevındım....inş. kendıde bebişte cok ıyıdırı
darısı bızım başımıza...
Arkadaşlar bende MSN gurubuna katılmak istiyorum bana adersi gönderecek bir hayır sever yok muu ????
Hayret bişi yaaa
Saadet duyymasın sakın
Daha Eylul anneleri arasında MSN üye olmayanlar var
Ama şimdiden 56 kişiyiz.. nasıl oluyo anlamadım..
Kaydoldunmu kızılcık
burdan yazasım yok... okuyan kaydediyo sanırım..bayağı kalabalık bi liste var çünkü
Kaydolmadıysan özelden atayım sana bilmiyorumkismile
Senle ilgili bi durum yok..yanlış anlama
aramızda 2010 eylul anası dışında kimseyi istemiyoruz..en özel konuları orda konuları paylaşıyoruz orda çünkü :1hug:
Hayret bişi yaaa
Saadet duyymasın sakın
Kaydoldunmu kızılcık
burdan yazasım yok... okuyan kaydediyo sanırım..bayağı kalabalık bi liste var çünkü
aramızda 2010 eylul anası dışında kimseyi istemiyoruz..en özel konuları orda konuları paylaşıyoruz orda çünkü :1hug:
kızlar merhaba doğumumu yaptım dün eve geldik, 21.08.2010 da 3150 gr 48 cm ile kızım aden dünyaya geldi.çok güzel bir duygu ancak doğumda anlayabilirsiniz, sonra tekrar yazarım henüz daha tam düzelemedim
ben de kabul edilmedim 1 ay oldu iki defa gönderdim...Hayret bişi yaaa
Saadet duyymasın sakın
Kaydoldunmu kızılcık
tek kıskanç ben değilmişim desene kaydirigubbakcemile3ay canım ne kadar güzeeeeeeeeeellllll... allah bize de yaşatsın hadi artık... babası girdi mi ameliyata, bebeği yanından götürdüler ya direkt odaya mı götürdüler... yaaaaaa 15-20 dk ben çatlarım ameliyathanede... dikişi nasıl bekleyeceksem... offfff ya bebeğime ben gidene kadar kimse dokunmasın... öffffffffff şimdiden kıskanmaya başladım herkesten onu...
kabul edilecek bişi yokkkiben de kabul edilmedim 1 ay oldu iki defa gönderdim...
Adet sancısıyla hissediliyo saadetgunayin kizlar naislsiniz ?
butterfly canim nasilsin melegimiz nasil ? dgoruan varmi bu gun kizlar adet sancim gibi sancim var yine rahmim agriyo
gözün aydın hayırlı uğulu olsunkızlar merhaba doğumumu yaptım dün eve geldik, 21.08.2010 da 3150 gr 48 cm ile kızım aden dünyaya geldi.çok güzel bir duygu ancak doğumda anlayabilirsiniz, sonra tekrar yazarım henüz daha tam düzelemedim
Benim yokluğumda böle olur iştehahaha cok komik dun msn adresi aldim ekledim davet falan yok giriyosun hemen muhabbete hatta melahat sisko deidm bana soruyo sen kimsin ben guvenli olmadigini soyluyorum sadece yuse hn bak 1 dk msn aldim girdim kisme sormadi kimsin oyle konusuyoruz ozel ozel allah biliur kimelr ekliyo okuyo dedim :)
2200 dedi de kilosu dert değilvalla yuse eylül annesiyiz ama saadetin dediği gibi eylül annelerinden başka herkes ordaymış mesela biz hala kayıtlı değiliz ama maşallah msn de yer kalmamış
birde yuse dr sana neden bebiş küçük riske atamam dedi kaç kilo bebişin
Benim yokluğumda böle olur işte
ben müfettiş GECIT idim kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?