valla ben normal çok istiyorum ama çatı muayenemden sonra yanicuma günü dahada netleşir ee bide son dk ksiliği falan olmazsa normal olucak inş .
ücretlerden bilgim var canım gerçi son dk sürprizi oldu bize biz ilk fiyat aldığımızda normal 250 sezeryan 500 denilmişti ama ben Ahmet hocaya gittiğim için onun fiyatı farklıymış her ikisinede 500 dediler kampanya fiyatı kesinlikle indirim yok sürpriz oldu valla her 250 diye biliyoduk ama olsun yapacak bişi yok artık mecbur doğurucaz
bu arada 3530 gr ve 54cm olmuşuz.
günaydın kızlar.dün kontroldeydik.nst de sancı çıkmadı hiç.daha gelmeye niyeti yok.ben normal bekliyorum.sezeryan hiç konuşmadık doktorla. dokor 2 eylüle kadar bekleriz.gelmezse bayramdan önce suni sancı veririz dedi.
dün o şaşkınlıkla birşey diyemedim.yarın gidip konuşucam.belemek korkutuyor beni.cuma günü sezeyanla alın diyecem.bakalım ne olacak.
tembel kızımın gelesi yok zira:)
bebegini görmek acısından cok güzel ama konusulanları duydugun için biraz gerginlik veriyor :)canım Allah analı babalı büyütsün
sezeryna nasıldı epidural o anda panik olurum diye korkuyorum benim de haftaya bugün
ay canım ne kadar güzeeeeeeeeeellllll... allah bize de yaşatsın hadi artık... babası girdi mi ameliyata, bebeği yanından götürdüler ya direkt odaya mı götürdüler... yaaaaaa 15-20 dk ben çatlarım ameliyathanede... dikişi nasıl bekleyeceksem... offfff ya bebeğime ben gidene kadar kimse dokunmasın... öffffffffff şimdiden kıskanmaya başladım herkesten onu...
Sağlıkla Gidip gelin inşKızlar, dualarınızı eksik etmeyesiniz :) Yarın sabah biz de kavuşuyoruz Güneş'imize. Hepinizi çok öperim. Kendinize iyi bakın. Hakkınızı helal edin!
ben üye oldum 2 ayı buldu sanırım gelmesislm kızlar iyi akşamlar herkese
arkadaşlar sizlerde üye oldunuzmu bazı arkadaşlarımız üye olmuştu milupaya ben 2 ay olacak hala bana ürün gelmedi sizlere geldimi
Canım biraz evvelde dediğim gibi senin aldığın çayın markası ne bilmiyorum ama
HUMANA diye bi çay varmış çok işe yarıyormuş.
Dün yeni doğum yapmış olan bir arkadaşım söylemişti birde onu dene istersen.
arkadaşlar bende yarın sabah gidiyorum hastaneye bakalım dr bana ne diyecek çatı muanesi yapacakmı yapayım derse yaptırsammı ki acaba erken olurmu yarın yapayım derse ne yapsam bilmiyorum
bende humuna aldım birde hipp anne sütü arttırıcı aldım. rezene de içiyorum annem hosafta yapıyor. hastenede cok güzeldi menü 2 gün kaldım. günde 6 ögün yemek yiyordum. Allahtan annem var yanımda tek olsam ac kalırdım herhalde :)
ay MAŞALLAHHH biz daha 2100 gramız
maşallah allah analı babalı sağlıklı sıhhatli büyümesini nasip etsin inşallah:):):)Kızlar melekten haberi olan varmı bilmiyorum Sabah biz konuştuk Dün Akşam 12.30ta Prensesimiz Dünyaya gelmiş opuyorumnanaktan
Hoşgeldin Melek.boz 'umuzun Prensesi Dünyaya
Suni sancı vermişler zor geçmiş Kesmişler ama Normal Doğum olmuş 6 saat aralıksız sancı çekmiş..
Canım benim bebeğiminde kilosu düşük 2220 gr inşallah doğana kadar biraz daha kilo alır bebişlerimiz.
Kızlar melekten haberi olan varmı bilmiyorum Sabah biz konuştuk Dün Akşam 12.30ta Prensesimiz Dünyaya gelmiş opuyorumnanaktan
Hoşgeldin Melek.boz 'umuzun Prensesi Dünyaya
Suni sancı vermişler zor geçmiş Kesmişler ama Normal Doğum olmuş 6 saat aralıksız sancı çekmiş..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?