Allah yaşatmasınGünaydın kızlar
zeynopcum Allah'ım yardımcın olsun canım. Sağ salim bebeğini kucağına almayı nasip etsin.:Saruboceq:
Bende yarın gidicem dra yarın verırırım kesın tarıhı 3 eylul dıyodu ama belkı değişiklik olabılır.
Yusecım cok geçmiş olsun.Gerçekten insan başına gelince anlıyor.Allah'Im yardımcımız olsun canım.
Mentoscum, herkesin bebeği farklı kafana o kadar takma lütfen 2 dr a gittin zaten bebeşin sağlıklı canım yaa iyi düşün iyi olsun lütfen.
Dün akşam ben sanki ilk 3 ayıma geri döndüm yaa afedersiniz ama çok kötü kustum ve ishal oldu bende bugün daha iyiyim ama .Acaba yediğim bişey mi dokundu .Sıcaklarda çok korkuyorum yemekler daha çabuk bozulduğu için benide etkileyecek diye .Kızım içinde cok dıkkat ediyorum.Benimde 3 haftadır acayip sancılar çekiyorum ama ilk kızımdada olduğu için o kadar paniklemiyorum benım ıcın onemlı olan suyun gelmesı
Benim sancım açılmam öyle başladısana her zaman ihtyacimiz var canim yuse :)
yuse bu adet sancialri neye delalet yakinmi demek ?
kabul edilecek bişi yokkki
ekle ve gir şeklinde
Kızlar melekten haberi olan varmı bilmiyorum Sabah biz konuştuk Dün Akşam 12.30ta Prensesimiz Dünyaya gelmiş opuyorumnanaktan
Hoşgeldin Melek.boz 'umuzun Prensesi Dünyaya
Suni sancı vermişler zor geçmiş Kesmişler ama Normal Doğum olmuş 6 saat aralıksız sancı çekmiş..
kızlar merhaba doğumumu yaptım dün eve geldik, 21.08.2010 da 3150 gr 48 cm ile kızım aden dünyaya geldi.çok güzel bir duygu ancak doğumda anlayabilirsiniz, sonra tekrar yazarım henüz daha tam düzelemedim
evet canım benım ılk dogumumda sezeryan oldugu ıcın mecburez sezeryangeçmiş olsun gullesu seninde mi sezeryan olucak gün almışsın hayırlı olsun olsun çok heyecanlızemuszemus
butterfly Allah analı babalı buyutsun canım sanada gecmıs olsunkızlar nasılsınız?
ben ada'dan fırfat buldukca girmeye calıyorum.
simdi uyuyor prenses
bozo hıc sorma bende dun aksam mahvoldumgünaydın kızlar
doğurcam 1 hafta kaldı ben hala kusuyorum
canım benım benımde ılk kızımda sutum cok gecgeldı benımde aklıma gelenlerı soyleyım hepsını dene bence ilk olarak bol sıvı ,tahın helva, uzum, ıncır ve bulgurbende humuna aldım birde hipp anne sütü arttırıcı aldım. rezene de içiyorum annem hosafta yapıyor. hastenede cok güzeldi menü 2 gün kaldım. günde 6 ögün yemek yiyordum. Allahtan annem var yanımda tek olsam ac kalırdım herhalde :)
Allah analı bablı buyutsun maşallah kuzucuğaKızlar melekten haberi olan varmı bilmiyorum Sabah biz konuştuk Dün Akşam 12.30ta Prensesimiz Dünyaya gelmiş opuyorumnanaktan
Hoşgeldin Melek.boz 'umuzun Prensesi Dünyaya
Suni sancı vermişler zor geçmiş Kesmişler ama Normal Doğum olmuş 6 saat aralıksız sancı çekmiş..
achıllıs Allah analı babalı buyutsun c anım. sanada gecmıs olsunkızlar merhaba doğumumu yaptım dün eve geldik, 21.08.2010 da 3150 gr 48 cm ile kızım aden dünyaya geldi.çok güzel bir duygu ancak doğumda anlayabilirsiniz, sonra tekrar yazarım henüz daha tam düzelemedim
ekledim giremedim olmadı
sende mi kıskanıyorsun ben bu duygumun kronikleşmesinden çok korkuyorum... lohusalık sendromu gelip beni yakalayacak herhalde bi de patavatsız kayınvalide de yanımda çok berbat... şimdiden doğum sonrasının stresi sardı beni....
ekledim giremedim olmadı
sende mi kıskanıyorsun ben bu duygumun kronikleşmesinden çok korkuyorum... lohusalık sendromu gelip beni yakalayacak herhalde bi de patavatsız kayınvalide de yanımda çok berbat... şimdiden doğum sonrasının stresi sardı beni....
inşallah canım
bakalım bugün randevumuz var ne kadar olmuş
ben dikkat etmiyorum yediklerime daha doğrusu az yiyorum öyle sağlıklı da değil
ara öğünler yok gibi
ama hiç canım istemiyor kızıyorum kendime ama içim almıyor napim
elimden geldiğince yemeye çalışıyorum tek kuzum beslensin aç kalmasın diye
nebiçim bi anneyim ben
kızlar inanmıyorum eğer yanlış anlamadıysam face de madeofhonor bebeğini kaybettiğini yazmış
kızlar inanmıyorum eğer yanlış anlamadıysam face de madeofhonor bebeğini kaybettiğini yazmış
[/I]
bebeklere bayılırım..çocuklardan nefret ederim
8 aydır millete çaktırmadan msj veriyom..kıyamam öpmesinler yazık diye
sonra söylersem millet alınır
ortada bebiş yokken söylemek kolay oluyo
bebişe ilk aldığım şey ÖPME BENİ önlüğü kaydirigubbakcemile3
şimdi hayal ediyorum ..gelen öpecek giden öpecek..yapış yapış
uyurken rahatsız edecekler
bi teyzesi psikopat...uyku falan dinlemez...
ben korkuyom şimdiden topuğundan alınmasın kan
ben yerim onun yerine iğneleri
Eşimin halasının çok tatlı kızı var
6 aylık falan
köyde kadınların kucağında
gelen giden öyle bi öpüyoki ben elime almıyom bebeği..mideniz bulanır görseniz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?