ay inanmıyorum sünnet mi yapıyosun deseydin :1shok:bişey söylicem inanmıcaksın dr birde ne demiş biliyomusun pazartesi sabah sezeryan için gelirsin ne zaman sıra gelirse o zaman girersiniz demir yahu be adam insan bi saat verir doğum evlerinde bile saat veriyolar bunun daha beni ne zaman alacağı bile belli değil yani cuma tahlilleri yapcakmış artık pazartesi adamın keyfi ne zaman gelirse alıcak beni üstünede hastane mastafları hariç 1100 alıcak beyfendiklava:
ay sorma mentoscum ya doktora karar verememek kadar kötü bişey yok medical parka 9 ay devam ettim 9. ayın sonunda ayrıldım benimkide iş değil aslında ama napim çok canımı sıktılar son zamanda işi sezeryana vurmaaya çalışıyolar gıcık oldum bende birde her muayenede beklemekten sıkıldım doğurunca bile sırada bekletirler adamı paranla rezilsin yani
ay inanmıyorum sünnet mi yapıyosun deseydin :1shok:
ay mentos senle bende doğurursak topicte herkes doğurur çok -tatlicadiarzu- kafaya takıyoruz diyemi bunlar başımız geliyo ya off hayırlısıyla bir doğursak sağ salim
Şu msn ye ne oldu acaba kafamçokkarıştı.Birden bire gitti
slm sabah hastaneye gittik.Yeni dr umuz sağolsun bayağı ilgilendi.Bebişim 3100 gr olmuş.Kordonuda boynunda 1'e inmiş.Artık korkum kalmadı normal doğumdan.Beni tedirgin eden sadece kordonuydu.Şimdi suyu veya nişanı bekliyoruz artık.Erken erken dedik bebiş sonuna kadar bekleyecek herhalde.Bebek çok az veya çok fazla hareket ederse hemen gel dedi.Hayırlısı artık
sancım yoktu son kontroldü:)))))))))))))
biz geldik evdeyiz kızlar
kızım emmiyor dünden beri2-3 kez emdi hep uyuyor çok üzülüyorum
mama verdik gece
sezeryan iyiydi sadece oturup kalkarken dikişlerim acıyor
benden şimdilik bu kadar
slm sabah hastaneye gittik.Yeni dr umuz sağolsun bayağı ilgilendi.Bebişim 3100 gr olmuş.Kordonuda boynunda 1'e inmiş.Artık korkum kalmadı normal doğumdan.Beni tedirgin eden sadece kordonuydu.Şimdi suyu veya nişanı bekliyoruz artık.Erken erken dedik bebiş sonuna kadar bekleyecek herhalde.Bebek çok az veya çok fazla hareket ederse hemen gel dedi.Hayırlısı artık
selamlar herkese,
bende normal doğum bekliyorum. su gelmesi ve sancıların ritmik olarak gelmesi durumunda hemen gel dedi. bu hafta muhtemelen doğurursun dedi , 1 cm açılmam vardı cumartesi. ama henüz sancı falan birşeyim yok. anlayacağın bende senin gibi beklemedeyim :) artık hayırlısıyla gelirler umarım.
nihayet istanbulda yağmur var, hava serinledi. umarım biraz rahat ederiz bu havalarda.
sancım yoktu son kontroldü:)))))))))))))
biz geldik evdeyiz kızlar
kızım emmiyor dünden beri2-3 kez emdi hep uyuyor çok üzülüyorum
mama verdik gece
sezeryan iyiydi sadece oturup kalkarken dikişlerim acıyor
benden şimdilik bu kadar
selamlar herkese,
bende normal doğum bekliyorum. su gelmesi ve sancıların ritmik olarak gelmesi durumunda hemen gel dedi. bu hafta muhtemelen doğurursun dedi , 1 cm açılmam vardı cumartesi. ama henüz sancı falan birşeyim yok. anlayacağın bende senin gibi beklemedeyim :) artık hayırlısıyla gelirler umarım.
nihayet istanbulda yağmur var, hava serinledi. umarım biraz rahat ederiz bu havalarda.
az hareketi anladımda niye çok hareket ederse gel dedi bilmiyorumkismile maşallahbenim ki çok hareketli noluyo muş ki o zaman
neden çok hareket edersede gideceksinki benimki çok hareketli maşallah dr kendisi bakarkende dedi çok hareketli diye ama bana böyle bişey demedi nedenini sordunmu çok hareket ederse neden geleceğim diye
Valla bilemiyorum mentosum.Bizim için bu haftalarda önemli olan bebişin hareketleridir dedi.
Bu arada aylar sonra kızım poz verdi.Fotoğrafını aldık.Annesine öpücük verdi,dudaklarını büzüp:CüvCüv: Şeniz
25 arkadaşımız doğum yapmış hepsini kutlarım bebekleri hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün..Nihayet Eylül geldi çattı..Artık bundan sonrası Eylül annesi olacak inş. Anne olalım da ayı yılı fark etmez gerçi...
Dr. bana çatı muayenesi yapmadı doğuma gelince yapılacakmış, sevindim ben de..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?