2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ay inanmıyorum sünnet mi yapıyosun deseydin :1shok:
ay mentos senle bende doğurursak topicte herkes doğurur çok -tatlicadiarzu- kafaya takıyoruz diyemi bunlar başımız geliyo ya off hayırlısıyla bir doğursak sağ salim

ben sezeryanı kendim istedim onların işine geldi tabi ama ona rağmen pürüz çıkartıyolar ay bişey demicem artık ben bu doktora

:roflol::roflol::roflol: ay valla çok doğru söylüyosun en çok takan biziz aksiliklerde bizi buluyo aman Allah beterinden saklasın bebişlerimizi sağ salim kucağımıza bizde alalım başka bişey istemiyom olsun az kaldı artık sıkarız dişimizi

slm sabah hastaneye gittik.Yeni dr umuz sağolsun bayağı ilgilendi.Bebişim 3100 gr olmuş.Kordonuda boynunda 1'e inmiş.Artık korkum kalmadı normal doğumdan.Beni tedirgin eden sadece kordonuydu.Şimdi suyu veya nişanı bekliyoruz artık.Erken erken dedik bebiş sonuna kadar bekleyecek herhalde.Bebek çok az veya çok fazla hareket ederse hemen gel dedi.Hayırlısı artık

selamlar herkese,

bende normal doğum bekliyorum. su gelmesi ve sancıların ritmik olarak gelmesi durumunda hemen gel dedi. bu hafta muhtemelen doğurursun dedi , 1 cm açılmam vardı cumartesi. ama henüz sancı falan birşeyim yok. anlayacağın bende senin gibi beklemedeyim :) artık hayırlısıyla gelirler umarım.
nihayet istanbulda yağmur var, hava serinledi. umarım biraz rahat ederiz bu havalarda.

ay canım iyi olmana sevindim bak bebeğin kucağında ay ne güzel allahım sağlık büyütmek nasip etsin
dikişlerin sızısıda kızına baktıkca geçer resinlerini koyunda bakalım yaaaaaaaaaa
teyzeleri görsün şu bebeişleri

az hareketi anladımda niye çok hareket ederse gel dedi bilmiyorumkismile maşallah benim ki çok hareketli noluyo muş ki o zaman

ya benle aynı olanlar neden doğuruyor bende sizinleyim bende de sancı yok açılma yok rahim incelmemiş bile benim ama buhafta doğuracam inşşallahhhhhh

bozocum hoşgeldın canım....çok sıkıntı stres yaptın ama kurtuldun Allahın zınıyle...şi,mdi sen bize güç vereceksın..... bebeğinde daha yenı doğdu tabıkı hemen uyum sağlayamayacak ama sen sakın vazgecme uyandır ve ağzına mutlaka sutunu ver..susuz klamasın aman haaa. zorlada olsa emzır..

neden çok hareket edersede gideceksinki benimki çok hareketli maşallah dr kendisi bakarkende dedi çok hareketli diye ama bana böyle bişey demedi nedenini sordunmu çok hareket ederse neden geleceğim diye

canım hızmete gıdıyodun dımı?
bayramda falan olursa doktor burdamı konuştunuzmu?

az hareketi anladımda niye çok hareket ederse gel dedi bilmiyorumkismile maşallah benim ki çok hareketli noluyo muş ki o zaman

Valla bilemiyorum mentosum.Bizim için bu haftalarda önemli olan bebişin hareketleridir dedi.
Bu arada aylar sonra kızım poz verdi.Fotoğrafını aldık.Annesine öpücük verdi,dudaklarını büzüp:CüvCüv: Şeniz

doktor banada demişti cok hareketli olursa ve hareketlerinde azalma olursa bilgim olsun diye neden dediğimde kordon boynuna dolanabilir mesela dedi elimiz bi yere sıkıştıgında nasıl kurtarmaya calısırız caba sarf ederız oda öyle sıkıştıklarında kurtulmak için cok hareket edermiş yani aniden cok hareket ve aniden azalma sakıncalıymış

neden çok hareket edersede gideceksinki benimki çok hareketli maşallah dr kendisi bakarkende dedi çok hareketli diye ama bana böyle bişey demedi nedenini sordunmu çok hareket ederse neden geleceğim diye

Sormadım nagiş ama normalden fazla hareket etmeside rahatsız olduğunun belirtisidir.
Aramızda 2 gün var.Hadi bakalım nagiş doğurda sıra bize gelsinopuyorumnanaktan

bozocum ve mopsycim de almış kucağına bebişlerini,,Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin güzel anneler:)))

aayyyyy maşallah meleğine alkisalkisalkisalkisalkisalkis çok hareket etmesi kötü bişey değidir herhalde bana haraketli olması iyi demişti bilmiyorumkismile

demek 25 kişi fire vermişiz :) Allah hepsini analı babalı büyütsün.
bugünden itibaren gelecek haberleri de merakla bekliyoruz. mopsy ne yaptı acaba, sanırım 30 ağustosta alacaktı bebeğini kucağına, hiç haber alan oldu mu acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…