2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

yuse sancıdan dolayımı canın yanıyor.Eğer sancın varsa sakın kuaföre gideyim falan deme şekerim emilmaz:

e tabi kendisi tatile gidemicek ya bayramda yoksa rahatsız olur beyefendilerklava:. burdada bir arkadaşı36 haftalıkken sezeryana aldı kız sonradan öğrendi yurt dışı gezisi varmış adamın gelde günaha girmeklava:

evet ya sorma en iyisi olsun aman hastane donanımlı olsun dedik son hafta bana yaptığına bak pazartesi sezeryanım var hastane ve doktor araştırıyorumklava:

canım bunların aldıkları paralar haram zıkkım olsun hep işlerine nasıl gelirse öyle konuşyorlar
benimkide geçen hafta utrosyonda bakarjken bana nedese iyi ben senden renkli utrosyon istedimmi dedi bende hayır dedim dudaklarını dişlerinle sıkıyor istemedim diye artık para gitti tüh diyemi yoksa bişey çıkarsa diyemi bilmiyorum

selam kızlar..ya kim var kim yok görünmüyo bende.....varmı yeni haberler?
bu arada msn noldu yavv çevrimdiışı diyor niyeki?

selam kızlar,
bozo ve diğer okuyamadıım tüm arkadaşlarımızın bebişlerini korusun Rabbim. sağlıkla büyüsünler..

sen baya bir ağrılı geçiriyorsun canım ya allah yardımcın olsun
bende gece vc kalkarken zorlanıyorum kasıklarım ağrıyor ama bide yere uzanıyorum artık nasılyatacağımı şaşırdım yerden kalkarken canım çok yanıyor nedendese halının üzerinde yatınca yapıyor

nasıl kaçırdım diye üzülmüştür keşke sorsaydın neden öyle dediniz diye bak bende merak ettim vallla ne yalan söylim ben artık güvenmiyorum bunlara ticari olmuş gibime geliyo artık günahları boynuna:dilcikar:

bence dr ara yuse belki ilacı falan değiştirir yada gel falan der ne bileyim boşuna ağrı çekme

bende işte bebeğimi görünce aklım tepemden gidiyor keşke sorsaydım tühhhhhh aman geçti artık kaldı şurda hesaplarına göre 5 günüm ne olacaksa olur allahım hayırlısıyla kavuştursun bebeklerimize

normal dogumu bekleyenler ya bize sancı gelmezse beklersek 40 haftaya kadar kaydirigubbakcemile3 ay sinirlerim bozuldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…