2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

:1shok::1shok::1shok:benim 2 gündür çookk hareketlii ama bu adam bana dün ultrasonla baktı dolansa ultrasonda görürdü herhalde dimi bak tedirgin oldum şimdi hiç güvenmiyom ben bu adama yaa hiç bişey anlatmıyoooalsanaalsanasmile

Sormadım nagiş ama normalden fazla hareket etmeside rahatsız olduğunun belirtisidir.
Aramızda 2 gün var.Hadi bakalım nagiş doğurda sıra bize gelsinopuyorumnanaktan

ay bir doğursam artık normal doğum sıramı kimseye vermem bana ne
eşimde şimdi geldi acile götüreyim seni suni sancı verip doğurtsunlar seni diyor

hiç sorma yın 9 ay beklemişim dr bey bayramda sıkntıya girmesin diye sezeryana alma dedi
ve gün verdi bana ben de yaptırmayacağım
dr değiştrceğimlmaz:

msn gitmese kimsenin geleceği yokmuş demek ki bizde yalnızdık burdalmaz: oohhh iiyi olmuş yani bizim için

canım güvenmiyorsan neden değiştirmedin güvenmediğin birine kendini nasıl teslim ediyorsun ki
benim dr çok inceliyor iyice bakıyor nst den çıktım sonucu gösteriyorum hastasını bekletti birdaha bakam sana dedi biraz önce netleştiremedim dedi halbuki 15 dk kesin bakmıştır

ama devlette doğuracam ben

Canım,bütün gece kotkuyla geçti ya sancı gelirse diye.Bukadar çok hareket etmesi normal mi yani? Birde hareketleri canımı acıtıyor,
Kızılcık geçen hafta yani 35 haftamda bebeğim deli gibi hareket ediodu
beni korkutacak kadar
şuan sende aynı haftadasın
normal demekki
ama şuan sadece kımıldıyo bebeğim ..geçen haftaki hareketi yok

ipek babağin çok hateket etmesimi babğin sıkıntıda olmasını gösteriyo ben dün drdaydım 72 tl üçret verdim 7 dkika ilgilenmedi söledim bebeğim çok hareketli ama çok bebek kanala girmeye çlışıyo o sancı dedi sontra giremiyo dedi güvenm kalmadı drda işn kolayına kaçıylar

ay bir doğursam artık normal doğum sıramı kimseye vermem bana ne
eşimde şimdi geldi acile götüreyim seni suni sancı verip doğurtsunlar seni diyor
Valla şu suni sancı işi biraz korkutuyor beni.açılma başlasında hayırlısıyla
hiç sorma yın 9 ay beklemişim dr bey bayramda sıkntıya girmesin diye sezeryana alma dedi
dr değiştrceğimlmaz:

Az daha sabret meloşum.İnş normal bir şekilde gelecek bebişlerimiz

dr değiştrceğimlmaz:

valla ben artık güvenmiyorum bunlara haftaya sezeryanım var bak beni yarı yolda bıraktı yok on yapaman yok ameliyat saati belli olmaz sırayla yok özel odayı hemşireler ayarlıyo bebek için hastanede beşik yok sorma mağdur etti beni şu son hafta klava:

yuuuuuuuuuuuuuhhhhhhh bu dr anam sen bundan kaç kaça bildiğin yere kadar
canım devlet hastanelerinde nasıl ilgileniyorlar
ama sen sezeryan istiyorsun galiba

boşver sen canım.Kendini emin ellerde hissedeceğin bir yerde olman en iyisi.Bak o kadar dr dr dedik.Sona ramak kala dr umuz gitti.Allah hayırlısını nasip etsin.Laf aramızda bu dr daha çok ilgilendi detaylı anlattı ve rahatlattı beni.

nagihan sorma ben ünv.hast.doçent öğretim görevlisine gidiyorum özeline bu zamana kadar bişey yoktu ilk zamanlar ilgiyliydi beyefendi şu 1 ay noldu anlamadım bana bırak açıklama yapmayı 2 aydır ultrason kağıdını vermiyo soru sorarım diye daha 2 hafta önce öğrendi karın çevresini 3 hafta geri olduğunu diğerlerinde de gerilik var büyük ihtimalle bana normal normal diyip geçiyo kilosunu bile ben soruyorum diye zahmet ediyo yani bu zamana kadar paraları alırken iyiydi bak sinirlendim yinelmaz:

herkes keyfine göre davranıyo mentos bnm drda 9 ay bekle 1gün günm geçecek gelmezse alalım sni sezeryana dedi bayramda iki ayağımız bi papuca girmesinmiş sanki ona ne oluyosa salı sabah 73za rendevu verdide sezeryandan vazgeçtim olmayacapğım inş ogün ekadar normal olureyvahedigeldismile

Gece wc kalktım...çığlığıma sıçradı eşim yataktan..bişi oldu sandı..
o derece canım yanıyo yani:1no2:

az önce S.O. dr arkadaşı arattım
varsa MİNOSET yada PAROL iç dedi.. PAROL içtim yarımsaat önce..
şimdi daha iyi gibiyim
bakim iyi olursam kuaföre kgiderim akannehirsempatiksalakcinni

yuuuuuuuuuuuuuhhhhhhh bu dr anam sen bundan kaç kaça bildiğin yere kadar
canım devlet hastanelerinde nasıl ilgileniyorlar
ama sen sezeryan istiyorsun galiba

evet ya sorma en iyisi olsun aman hastane donanımlı olsun dedik son hafta bana yaptığına bak pazartesi sezeryanım var hastane ve doktor araştırıyorumklava:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…