canım hızmete gıdıyodun dımı?
bayramda falan olursa doktor burdamı konuştunuzmu?
doktor banada demişti cok hareketli olursa ve hareketlerinde azalma olursa bilgim olsun diye neden dediğimde kordon boynuna dolanabilir mesela dedi elimiz bi yere sıkıştıgında nasıl kurtarmaya calısırız caba sarf ederız oda öyle sıkıştıklarında kurtulmak için cok hareket edermiş yani aniden cok hareket ve aniden azalma sakıncalıymış
Sormadım nagiş ama normalden fazla hareket etmeside rahatsız olduğunun belirtisidir.
Aramızda 2 gün var.Hadi bakalım nagiş doğurda sıra bize gelsinopuyorumnanaktan
:roflol::roflol::roflol: ay valla çok doğru söylüyosun en çok takan biziz aksiliklerde bizi buluyo aman Allah beterinden saklasın bebişlerimizi sağ salim kucağımıza bizde alalım başka bişey istemiyom olsun az kaldı artık sıkarız dişimizi
:1shok::1shok::1shok:benim 2 gündür çookk hareketlii ama bu adam bana dün ultrasonla baktı dolansa ultrasonda görürdü herhalde dimi bak tedirgin oldum şimdi hiç güvenmiyom ben bu adama yaa hiç bişey anlatmıyoooalsanaalsanasmile
Kızılcık geçen hafta yani 35 haftamda bebeğim deli gibi hareket edioduCanım,bütün gece kotkuyla geçti ya sancı gelirse diye.Bukadar çok hareket etmesi normal mi yani? Birde hareketleri canımı acıtıyor,
Valla şu suni sancı işi biraz korkutuyor beni.açılma başlasında hayırlısıylaay bir doğursam artık normal doğum sıramı kimseye vermem bana ne
eşimde şimdi geldi acile götüreyim seni suni sancı verip doğurtsunlar seni diyor
hiç sorma yın 9 ay beklemişim dr bey bayramda sıkntıya girmesin diye sezeryana alma dedi
ve gün verdi bana ben de yaptırmayacağım
dr değiştrceğimlmaz:
hiç sorma yın 9 ay beklemişim dr bey bayramda sıkntıya girmesin diye sezeryana alma dedi
ve gün verdi bana ben de yaptırmayacağım
dr değiştrceğimlmaz:
bişey söylicem inanmıcaksın dr birde ne demiş biliyomusun pazartesi sabah sezeryan için gelirsin ne zaman sıra gelirse o zaman girersiniz demir yahu be adam insan bi saat verir doğum evlerinde bile saat veriyolar bunun daha beni ne zaman alacağı bile belli değil yani cuma tahlilleri yapcakmış artık pazartesi adamın keyfi ne zaman gelirse alıcak beni üstünede hastane mastafları hariç 1100 alıcak beyfendiklava:
ipek babağin çok hateket etmesimi babğin sıkıntıda olmasını gösteriyo ben dün drdaydım 72 tl üçret verdim 7 dkika ilgilenmedi söledim bebeğim çok hareketli ama çok bebek kanala girmeye çlışıyo o sancı dedi sontra giremiyo dedi güvenm kalmadı drda işn kolayına kaçıylar
canım güvenmiyorsan neden değiştirmedin güvenmediğin birine kendini nasıl teslim ediyorsun ki
benim dr çok inceliyor iyice bakıyor nst den çıktım sonucu gösteriyorum hastasını bekletti birdaha bakam sana dedi biraz önce netleştiremedim dedi halbuki 15 dk kesin bakmıştır
ama devlette doğuracam ben
valla ben artık güvenmiyorum bunlara haftaya sezeryanım var bak beni yarı yolda bıraktı yok on yapaman yok ameliyat saati belli olmaz sırayla yok özel odayı hemşireler ayarlıyo bebek için hastanede beşik yok sorma mağdur etti beni şu son haftaklava:
ya bende sana onun diycektim senin o kullandığn ilacım muadli olan adalatı kullanıyorum bende ama sadece hafif bi mide yanması yaptı bende.sende neden bu kadar etki etti şaşrdım istersen b doktoruna danış yada fazlamı verdi sana ben günde 1 tane 30 mg alıyorum
yuuuuuuuuuuuuuhhhhhhh bu dr anam sen bundan kaç kaça bildiğin yere kadar
canım devlet hastanelerinde nasıl ilgileniyorlar
ama sen sezeryan istiyorsun galiba
Valla şu suni sancı işi biraz korkutuyor beni.açılma başlasında hayırlısıyla
aynen suni sancı rüyalarıma giriyor sezeryanlşa 2 sinden çok korkuyorum allahım sen bizlere hayırlı doğumlar nasip et yarabbiiiimmmmmmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?