bunadık idare et kaydirigubbakcemile5hayıııııııııırrrrr babyboy 8 eylül:roflol:
bunadık idare et kaydirigubbakcemile5
hem ben hamileyim arkadaşım olcak okadar..
hamilelere saygı gösterseneklava:
Gözün aydınSELAMLAR kIZLAR
30 AĞUSTOS TA SAAT 17:35 TE 3330 GR 51 CM ÖLÇÜLERİNDE BİR MELEK VERDİLER KUCAĞIMA.
detayları sonra anlatırım.Allah herkese yaşatsın bu duyguyu.
SELAMLAR kIZLAR
30 AĞUSTOS TA SAAT 17:35 TE 3330 GR 51 CM ÖLÇÜLERİNDE BİR MELEK VERDİLER KUCAĞIMA.
normal doğum bekliyen arkadaşlar ağrıların başlamasına işaret olarak miğde bulantıları olurmuş nekadar doğru bilmiyorum gıcık kaynanam söylüyor bende de bulantılar var kaç gündür ama ağrı yok
bide arkadaşlar ben miğde yanmasından mafoldum artık sürafa gibi boynumu uzatmaktan boynum kopacak çok canımı yakıyor
he aklımdayken jkızlar benim göbeğimin alt kısmı sallanıtyor yumuşacık sizinde öylemi bi tuhaf duruyor aynada bakınca
SELAMLAR kIZLAR
Kızlar ben ekim annelerinden geldim :)) Birşey sormak istiyordumda..
Yalancı kasılmalarınız günde ne kadar oluyor.benim 4-5 kere oluyordu son 2-3 gündür 8-9 defa olmaya başladıı agrısız kasılmalar ama .dr geçiyorsa sorun yok dedi dün tlf aradık.. ama geçmiyorsa sıklasıyorsa gelın dedıyatırmk ıcın
bana hiç olmadı yani ben daha kasılmanın nasıl bişey olduğunu pek kavrayamadım :roflol:yada oluyoda ben anlamıyorum sağlıklı olalımda aman amanolmuyo olmuyo derim benimde başlarmış
:)) şu karın sertleşip yamuluyor ya bir kaç sn o işte cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?