2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kizlar iki gundur badim islaniyor gogsumden sut geliyor galiba ama sadece sol gogsum ilk su sandim bu gun yine gelmis bakiyorum yapiskan bir sey gogsume bakiyorum yok bir sey oldumu sizede bu ?

kizlar iki gundur badim islaniyor gogsumden sut geliyor galiba ama sadece sol gogsum ilk su sandim bu gun yine gelmis bakiyorum yapiskan bir sey gogsume bakiyorum yok bir sey oldumu sizede bu ?

benimde suzun zamndır ara sıra damla damla oluyodu. geçen haftadan beri biraz fazla gelmeye başladı. bende de en çok sağdan gelio geçen hafta doktora söledim bu kez fazla gelio bişey olurmu sütüm boşa gitmesin die. yok korkma normal dedi sıkma sakın kendiliğinden gelince bişey olmaz dedi.. yarın gitcem yine doktora bilmiorum neler dicekk

ay gördüm gördüm sedacım maşallah çok güzel sanki yenidoğmuş bebek değil bozocum bebişine hemen bir nazar boncuğu al Allah nazardan saklasın darısı başımıza delikafadulden

cnm benimkide iki gundur sadece solda az bir sey sadece badim pislenmis ben zaten tuhaf oluyorum tiksinirim birak sikmak gogsume dokunmuyorum alisacagim ama yeni yeni alisiyorum suyu bile gorunce midem bulandi ins alisicam emziricem sonuca mecbur ..

gogsume baktim beyaz bir sivi geldi yine ciglik attim gorunce midem kalkti disari cikicam simdi bunaldim naisl aliscam ben bu vucudumdaki degisikliklere ya

dünden beri belim baya ağrıyo. sabahtan beride devam ediyo ara ara sancılar girio belime..

kızıma hadi gel die die getirtcem zorla galiba :dance: :dance:

kızlar!! Normal dogurun.kızım 3kg 49 cm ablası 52cmdi.cok tatlı darısı sıradakilere.urasımızada acil sıfalar.

inş normal doğuracağız nevin.Bebişin geldi çok şükür.Rabbim hayırlı evlat eylesin
Kızlar bozonun bebişi çok şirin.İnsan bakmaya kıyamıyor yawwwwbayanssulusmile

bi çok kişiden duuydum geldiğini saadet normal diyolardı ama benden hiç gelmedi benim ki mi garip acababilmiyorumkismile

Gülis çok tşk ederimilaç gibi geldiin..Saolasınİnşallah sağlıkla gelir bebeklerimiz..
Sana bu önerileri kim anlattı
Drun mu bilmiyorumkismile
Ben druma ulaşamam... haftaya kontrolum var
eşim durmadan devam et ilaca diyor ilaçı gördükçe
ama ben kullanmıycam
Senin yazını okudum şimdi
artık ısrar etmez sanırım :teytey:

İpekte kullanmış doğum hala gelmemiş..bende ona güvenip bıraktım birazda :lepi:

bi çok kişiden duuydum geldiğini saadet normal diyolardı ama benden hiç gelmedi benim ki mi garip acababilmiyorumkismile

mentos benimde dunle bu gun geldi eism simdi bakti internete normalmis su gibi oyuncak ayim var sarildim rengim kacti ben naisl dogursam naisl emzircem ya yine depresyonluk oldum badimi degsitirdim elimi yikadim sanki elim hala kokuyo ya

kızlar!! Normal dogurun.kızım 3kg 49 cm ablası 52cmdi.cok tatlı darısı sıradakilere.urasımızada acil sıfalar.
oy maaşallah...allah analı babalı büyütsün..
çok anlamadım yazdığından ama sağlıklısınız ya o yeter :dance:

nevin allah anali babali buyutsun darisi basimiza cnm ozelden tel numarani musaot olursan sorun olmazsa atsana yairn ariyim sesini duyuyim hayirli olsun yeniden nevincigim darisi basimiza:)

mentos benimde dunle bu gun geldi eism simdi bakti internete normalmis su gibi oyuncak ayim var sarildim rengim kacti ben naisl dogursam naisl emzircem ya yine depresyonluk oldum badimi degsitirdim elimi yikadim sanki elim hala kokuyo ya

yok canım kucağına alınca meleğini hiç bişey kalmaz aklında yalnız onu düşünürsün bozonun bebeğini gördüm özendim çok güzel maşallah bizde sağlıkla kavuşalım meleklerimize inşş.bunların hepsi geçecek anı olarak kalacakkaydirigubbakcemile3

Gözün aydın... sağlıkla gidip gelin inş :1hug:

yuse sancım çok.normal cok rahat ya.ama prensesime kavustum ya cok sukur.tlfdan yazıym kısa kısa ondan anlamadın :)

1- Züleyha..................................E
2- Lil@ .......................................E
3- Mihri......................................K
4- Butterfly................................K
5- Eliznil....................................K
6- Burcum24.............................E
7- Sevsevil................................E
8- Achilias................................K
9- Tugen....................................E................Normal
10- Pinkaya87..........................K................Normal
11-Melekboz............................K................Normal
12- Zeynop...............................E
13- Şekerpembe.....................K................Normal
14- Srncr..................................K
15- Yaren38..............................?
16- Atk.......................................E
17- iipekk..................................?
18- Dilek1971...........................K
19- Ceylan................................E
20- Mopsy.................................K
21- Saltanat..............................K..................Normal
22- Nazarboncugum..............K
23- Boden.................................K
24- Bozo85................................K
25- Ayse_nev53.......................K
26- Gullesu...............................K

27- Nevin...................................K..........................1 Eylul
28- Cornelia35.........................K..........................6 Eylul
29- Gamzekelebek.................K..........................6 Eylul
30- Suray..................................E..........................6 Eylul
31- Mentos...............................K..........................6 Eylul
32- aleyna_83.........................E...........................7 Eylul
33-Babyboy.............................K..........................8 Eylul
34- Sanal...................................E........................10 Eylul
35- Setup..................................E........................15 Eylul
36- Artemisiaa........................K........................15 Eylul
37- Makcakara........................K........................20 Eylul
38- Cikolata86........................E.........................23 Eylul

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…