• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ayy sağol canım ya bende pazartesi giricem sezeryana yarında anestezici kontrol etcekmiş epidural için herhalde çok heycanlı ya ay bizde sağlıkla kavuşuruz inşş..

senin çok kolay geçmiş maşallah:nazar: gaz olayı çok kötü oluyomuş sen gaz için bişey yaptın mı canım yoksa hast.çıkarmoyolarmış

inşllah sende benim gibi kolay geçirirsin
benim hiç gaz sorunum olmadı
afedersin ayağa kalkmadan 3 kez gaz çıkardım daha hafif uyuşukluğum vardı
bol bol sıvı tüketiceksin baş ağrısı olmaması için ben su ve kaysı suyu içtim
benim sezeryan sırasında sadece çok mide bulandı kusucak gibi oldum hemen ilaç verdiler galiba heycanlandım ama çıkarken çok üşüdüm titriyordum
sana da hayırlı kolay doğumlar diliyorum sağlıkla kucağına alırsın inşllah bebişini

bide bol bol yürü
ilk kalkarken biraz zor oluyor ama alışıyorsun kalkarken hep direk karşıya bak yürürkende
yere bakmadan yürü
ben bi kaç kez yanlız yürüdüm

Kızlar gamze aradı şimdi beni
Herkese slm var
1i 2640 kg
1i 2670 kg

Epidural Sezeryan olmuş....iyilermiş:dance:
daha bacaklarım uyuşuk diyo

Ağlıyodu prensesler arkadan sesleri geliyodu...

kendi de ağlamış mutluluktan...

allahım hepimize nasip etsin hayırlısıyla :Saruboceq:

Son düzenleme:
inşllah sende benim gibi kolay geçirirsin
benim hiç gaz sorunum olmadı
afedersin ayağa kalkmadan 3 kez gaz çıkardım daha hafif uyuşukluğum vardı
bol bol sıvı tüketiceksin baş ağrısı olmaması için ben su ve kaysı suyu içtim
benim sezeryan sırasında sadece çok mide bulandı kusucak gibi oldum hemen ilaç verdiler galiba heycanlandım ama çıkarken çok üşüdüm titriyordum
sana da hayırlı kolay doğumlar diliyorum sağlıkla kucağına alırsın inşllah bebişini

ayy saol canım ya inşş.kolay geçer :Saruboceq:kayısı suyunu güzelmiş Allah yardımcımız olsun bebişin çok güzel maşallah:nazar::nazar: hemen bi nazar boncuğu al Allah sağlıkla büyütmek nasip etsin darısı bizim başımıza inşşş.

saol mentos cuğum

maşallah ikizlere
gamze daha uyuşuk olur hemen geçmiyor uyuşukluk

Kızlar gamze aradı şimdi beni
Herkese slm var
1i 2640 kg
1i 2670 kg

Epidural Sezeryan olmuş....iyilermiş:dance:
daha bacaklarım uyuşuk diyo

Ağlıyodu prensesler arkadan

ağlamış mutluluktan...

allahım hepimize nasip etsin hayırlısıyla :Saruboceq:

alkisalkisalkisalkisalkisalkis maşallah ikizlerimize:nazar: darısı başımıza sağlıkla inşş.bizde görürüz o günleri:Saruboceq:

saol mentos cuğum

maşallah ikizlere
gamze daha uyuşuk olur hemen geçmiyor uyuşukluk

Senin kulağını çınlattım
Bozonun gaz olayı hemen hallolmuş....
kayısı suyu aldır eşine hemen çıkarsın dedim

bide belden iğneyi zor vurdurumuş...göbüşüm büyüktü eğilmekte zorlandım diyo kaydirigubbakcemile3

ay ne güzel Allah bağışlasın ya opuyorumnanaktan
yuse benide listeye eklesne en son eylül anası olarak 28 eylül sata göre sat 22 aralık listeye giren doğuruyo bende doğurmak istiyom zemuszemus
Olmaz
listeyi karıştıramam
rüşvet çoksa düşünürükkk

Senin kulağını çınlattım
Bozonun gaz olayı hemen hallolmuş....
kayısı suyu aldır eşine hemen çıkarsın dedim

bide belden iğneyi zor vurdurumuş...göbüşüm büyüktü eğilmekte zorlandım diyo kaydirigubbakcemile3

inşllah kolay atlatır
eğilirken zor oluyor evet :))) ben bile zor eğildim onun zorlanması normal
ama sezaryanda bayılmamak gerçekten çok güzel herşeye şahit oluyorsun bi anda vıyak vıayk bi ses duyuyorsun herkesten önce sen görüyorsun...hemşire çirkin çirkin diye seviyordu çatlamıştım meraktan yeşil örtüye sarmışlar hemşire örtüyü bi kaldırdı minicik bi kızzz ilk lafım çok minik :))))

yuse nasıl doktoruna ulaşamazsın nosu yok mu?hele ki bu ilaç konusu çok önemli lütfen ulaşmaya çalış.Seni korkutmak istemiyorum herkese aynı şey olacak diye bi şey yok ama yazını okur okumaz sana yazmak istedim.Benim hiç bir yerim tutmuyordu artık nabzım 120 ye çıktı.Doktorum çok güvnilir biri ve evet o bıraktırdı.Artı 35. haftadan sonra doktorlar bu sancıları durdurmaya çalışmıyorlar.Ama dediğim gibi kendini artık hiç yorma bol bol su iç ve yat dinlen.günde 3-4 litre su iç.doktorumun bana tavsiyesi. ben13 gün oldum bırakalı hala tık yok.Bu hapı çok kullanmak gerçek doğum sancılarını da engelliyormuş.Benim eşimde bana zorla içiriyordu ne tesadüf.Bunları okuyunca kızcak bana.Ama sen yine de doktoruna ulaş muhakkkak
Bıraktım ilaçı kullanmıyom artık
çok uzatıyomuş doğumu..
beklemek istemiyorum fazla..
salıya kontrolum var..inş bişi çıkmaz...oğlan güzel hareketli..
günümüz aynıymış bakalım hangimizinki önce gelecek zemuszemus
sen neden kullandın NİDİLATı?

inşllah kolay atlatır
eğilirken zor oluyor evet :))) ben bile zor eğildim onun zorlanması normal
ama sezaryanda bayılmamak gerçekten çok güzel herşeye şahit oluyorsun bi anda vıyak vıayk bi ses duyuyorsun herkesten önce sen görüyorsun...hemşire çirkin çirkin diye seviyordu çatlamıştım meraktan yeşil örtüye sarmışlar hemşire örtüyü bi kaldırdı minicik bi kızzz ilk lafım çok minik :))))

ultrason kilosuyla doğum kilosu ne kadar fark etti bozo genelde ultrasona göre daha küçük doğuyolarmış sende oldu mubilmiyorumkismile

Yaaaa kızımın topuğundan kan aldılar, kuzum benim o ağladı ben ağladım. İçim parçalandı, doktoru öldürmek istedim. Kızlar evlat nasıl tatlı oluyormuş anlatamam... Ağladı ağladı uyudu kuzucum..

Ay ben şimdiden o korkuyla yaşıyorum
öpecekler..ısıracaklar..kan alacaklar ağlatacaklar ..
alllaaam dayanamam
hepsine yapmayın dersinde ..kan almak zorundalar..

Hafta sonu köye gittik..eşimin amcasına misafir gelmiş...Kadın bizim burda ebee..
denk geldi tamda

bende topuk kanını sordum
bebeğin canı acımaz..reflexten ağlar dedi

Slm kızlar dün dr gittim.Bebeğim çok büyümüş o yüzden normal doğum yapamıycakmışım.Sezeryan olucam.Hep normal doğum olsun istemiştim. Moralim çok bozuldu ama hayırlısı oğlum sağlıklı olsunda gerisi önemli değil.
Benide listeye yazın 7 eylülde çıkacak bebeğim.
Gözün aydın ...sağlık haberleriyle gelirsin inş

selam kızlar bende salı gunu kızımı kucağıma aldım dün akşamda evimize geldik.3140 GR 50 cm boyunda mınnacık bı bebısımız var artık .daha sonra detaylı yazarım.
hepinizi öptüm.darısı başınıza

maaşallah annesi...Gözün aydın.. :teytey:

birde gece falan nasıl yapıyosun bozocum 2 saatte bir uyandırıp emziriyomusun nasıl geçiyo çok kustuklarıda doğru mubilmiyorumkismile

1- Züleyha..................................E
2- Lil@ .......................................E
3- Mihri......................................K
4- Butterfly................................K
5- Eliznil....................................K
6- Burcum24.............................E
7- Sevsevil................................E
8- Achilias................................K
9- Tugen....................................E................Normal
10- Pinkaya87..........................K................Normal
11-Melekboz............................K................Normal
12- Zeynop...............................E
13- Şekerpembe.....................K................Normal
14- Srncr..................................K
15- Yaren38..............................?
16- Atk.......................................E
17- iipekk..................................?
18- Dilek1971...........................K
19- Ceylan................................E
20- Mopsy.................................K
21- Saltanat..............................K..................Normal
22- Nazarboncugum..............K
23- Boden.................................K
24- Bozo85................................K
25- Ayse_nev53.......................K
26- Gullesu...............................K
27- Nevin...................................K
28- Gamzekelebek.................K

29- Cornelia35.........................K..........................6 Eylul
30- Suray..................................E..........................6 Eylul
31- Mentos...............................K..........................6 Eylul
32- aleyna_83.........................E...........................7 Eylul
33-Mavi1000.........................E...........................7 Eylul
34-Babyboy.............................K..........................8 Eylul
35- Sanal...................................E........................10 Eylul
36- Setup..................................E........................15 Eylul
37- Artemisiaa........................K........................15 Eylul
38- Makcakara........................K........................20 Eylul
39- Cikolata86........................E.........................23 Eylul

bugun doktora gittik. herşey yolunda çokşükür. 17 eylülde haftamız doluyo ama şimdide heran gelebilir dedi doktorum. zamanı dolunca gelmezse bekletmeyiz dedi heralde suni sancıyı kastetti..

altı üstü 15 gün var en fazla ama gerçekten sabretmek çok zorrrr, ya nekadar sabırsızım kendime çok kızıyorum :oklava: bebişim 2850 olmuş. belim fln da 2gündür çok ağrıyo ama nişan fln gelemedi hala bakalım nezaman teşrif etcek kızım :sm_cool:

bugun doktora gittik. herşey yolunda çokşükür. 17 eylülde haftamız doluyo ama şimdide heran gelebilir dedi doktorum. zamanı dolunca gelmezse bekletmeyiz dedi heralde suni sancıyı kastetti..

altı üstü 15 gün var en fazla ama gerçekten sabretmek çok zorrrr, ya nekadar sabırsızım kendime çok kızıyorum :oklava: bebişim 2850 olmuş. belim fln da 2gündür çok ağrıyo ama nişan fln gelemedi hala bakalım nezaman teşrif etcek kızım :sm_cool:

oo maşşallah cnm senle aynı döneme gelio doğum sanırım ama ben sezeryan olacam inş benim kızım da 2700 az kaldıııııııııııı dayanalım heyecanlı

yusecim biz de haftaya falan tarih alırız artık hbr veririm ama bana 18 eylül gibi gelioo bakalım ne zaman

oo maşşallah cnm senle aynı döneme gelio doğum sanırım ama ben sezeryan olacam inş benim kızım da 2700 az kaldıııııııııııı dayanalım heyecanlı

mecburen dayanıyoruz ama zor oluyo :)) benim yarın 39.haftaya giryo hala tık yok. bel ağrısı dışında bakalım ya ben bekliorum ya 4gözle kesin 40ı bitiririz :kedi:

Back
X