canım şu dönemlerde hassasız, ideal olan şekilde değil, içimizden geldiği şekilde davranmaya daha meyilliyiz.. bu da hata deil tabi, ama ben senin yerinde olsam hiç yüz göz olup huzurumu bozdun rahat git vs seyler söylemezdim.. sonucta eşinin annesi ve bir ömür görüşmek zorunda olacaksın, ilişkileri iyi tutmak senin de, ailenin de bebeğinin de yararına uzun vadede.. konusmamakta, yanında durmamakta bir art niyetim olmadığını anlatırdım, neden benimle değil de eşimle konustugunu, buna üzüldüğümü belirtirdim, saygısız gelin değil haksızlığa ugramış taraf olduğum kesin olarak ispat olmuş olurdu :) ondan sonra ne yaparsa yapsın giderse gitsin kalırsa kalsın.. ne kadar hatalı olurlarsa olsun, saygı cercevesinden çıkmamak lazım bence.. bir kere yüz göz olundu mu sorunların ardı arkası kesilmiyor benim gördüğüm kadarıyla..huzursuzluk hiç bi şekilde keyif getirmediğne göre, öncelikle kendi mutluluğun için zeytin dalı uzatan taraf olabilirsin, safça değil tabii ki, üzüldüğün noktaları anlatarak, kırıldığını da belirterek...