• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
mecburen dayanıyoruz ama zor oluyo :)) benim yarın 39.haftaya giryo hala tık yok. bel ağrısı dışında bakalım ya ben bekliorum ya 4gözle kesin 40ı bitiririz :kedi:

haha normal doğumun da bu yönü sıkıntılı işte ha geldi ha gelecek her an riskli olsun tatlı heyecanlar bunlar hazırlıkları tamamladın mı ben hala çanta hazırlamadım yıkanacak ütülenecek falan kardeşimi bekliorum

haha normal doğumun da bu yönü sıkıntılı işte ha geldi ha gelecek her an riskli olsun tatlı heyecanlar bunlar hazırlıkları tamamladın mı ben hala çanta hazırlamadım yıkanacak ütülenecek falan kardeşimi bekliorum

valla herşeyi hazır bekliyoruz. bebişimize ufak tefek alıncaklar var bebe yağı, tırnak makası fln ama doğduğunda da hemen alabiliriz. kıyafetini dolabını 34.hafta da hazırladım çamaşırları fln yıkadık ütüledik yerleştirdik. erken doğma riskine karşı.
hastane çantasıda hazır. beklioruz işte miniğimizi :) kaydirigubbakcemile4

gamze ile bende konustum valla ben bir markete gittim geldim kaidn iki tane bebek yapmis :) cok iyiler ama coks evindim hayirlisi ile buyutsun bebekelrini insallah ..

arkadaslar benim gunde 5 sefer falan kanrim tas gibi oluyu kasiliyo asagi dogru arada bir sey iniyo sanki ama ne su var ne nisan bebek kendini hazirliyo desem akc gunde gelirki bu kanrim yine kasildi simdi tas gibi :(

ooo seda ne güzel halletmişsin her şeyi saadetcim o bana da oluo ama senin bebiş kilolu ve de haftan ileri olduğu için önemli olabilir doktoruna bi sor istersen ben de hareket halindeyken bebiş çok toplanıo

ooo seda ne güzel halletmişsin her şeyi saadetcim o bana da oluo ama senin bebiş kilolu ve de haftan ileri olduğu için önemli olabilir doktoruna bi sor istersen ben de hareket halindeyken bebiş çok toplanıo

sagol canim son br haftadir feci kasliyo karnim tas gibi gunde 4 sefer kesin gerci 9 gun kaldi gelicek yavas yavas hazirlikta galiba allah kolay dogum verisn hepimize korkuyorum :(

Afilli bak milletin bebişleri patır patır geliyor.Elini çabuk tut.Sürpriz yapmasın annesine bebişin

gamze ile bende konustum valla ben bir markete gittim geldim kaidn iki tane bebek yapmis :) cok iyiler ama coks evindim hayirlisi ile buyutsun bebekelrini insallah ..

Ay gamzede mi doğurdu :1shok: sabah msn de yazışmıştık bir şikayetinin olduğundan bahsetmemişti.
Doğrum nasıl olmuş ne zaman olmuş bilgisi olan var mıı??
Ay hala şoktayım valla.

canım şu dönemlerde hassasız, ideal olan şekilde değil, içimizden geldiği şekilde davranmaya daha meyilliyiz.. bu da hata deil tabi, ama ben senin yerinde olsam hiç yüz göz olup huzurumu bozdun rahat git vs seyler söylemezdim.. sonucta eşinin annesi ve bir ömür görüşmek zorunda olacaksın, ilişkileri iyi tutmak senin de, ailenin de bebeğinin de yararına uzun vadede.. konusmamakta, yanında durmamakta bir art niyetim olmadığını anlatırdım, neden benimle değil de eşimle konustugunu, buna üzüldüğümü belirtirdim, saygısız gelin değil haksızlığa ugramış taraf olduğum kesin olarak ispat olmuş olurdu :) ondan sonra ne yaparsa yapsın giderse gitsin kalırsa kalsın.. ne kadar hatalı olurlarsa olsun, saygı cercevesinden çıkmamak lazım bence.. bir kere yüz göz olundu mu sorunların ardı arkası kesilmiyor benim gördüğüm kadarıyla..huzursuzluk hiç bi şekilde keyif getirmediğne göre, öncelikle kendi mutluluğun için zeytin dalı uzatan taraf olabilirsin, safça değil tabii ki, üzüldüğün noktaları anlatarak, kırıldığını da belirterek...

arkadaşım ben ona şimdiye kadar çok zeytin dalı uzattım 6 senedir bıktım artık her yaptığının arkasından ben gidiyorum bişey olmamış gibi yeter eşimle arama girmesin ben ona gel bana bak ihtiyacım var sana demedim kendi havalandı geldi ben kendime bakacak durumdayım ihtiyacım yok kimseye saygı kalmadı artık ama genede eşimin hatrına susuyorum varya bir konuşmaya başlasam susmayacağım ama konuşamıyorum hep içime atıyorum
bu son yaptığı yeter artık eline negeçiyor anlamıyorum bu kadının tamam oğlunu benden çok kıskanıyor ama napayım al oğlunumu diyeyim benden resmen kıskanıyor kadın yaaaaa

nagıhancım nasılsın benım gunum bellı oldu 22 eylulde olacak saat 11.30 da son 19 gun acaıp heyecan ve korku karısımı bıseylşer yasıyorum sen nasılsın ne zaman dogum

negihan aynı beni anlatıyorsun..miğde yanmam hala geçmedi..benimde göbeğimin altında bir çıkıntı oluştu daha yeni..ne sancım var ne bişey,sadece arada alt tarafa bıçak saplanıyo gibi oluyor

ah şu miğde yanmam bir bitse
neden oluyorki o çıkıntı eşimde çocuk oraya düşecek diyor aşşa inerse dalocakmış

sordum arkadaşlara ama kimse cevap vermedi doğum yapanlar daha iyi bilir o sarkmayı normal doğum yapanlar

nagıhancım nasılsın benım gunum bellı oldu 22 eylulde olacak saat 11.30 da son 19 gun acaıp heyecan ve korku karısımı bıseylşer yasıyorum sen nasılsın ne zaman dogum

ay canım hadi hayırlısı inşallah güzelce sağlıklı alırsuın kucağına
hecan yapma bak burda kaç kişi doğum yaptı ve güzel anlatıyorar bebeğini düşün korkyu yen ben öyle yapıyorum
benimde dr dediğine göre ayın 7 sinde gel açılma varsa doğurturum dedi
bende sabah dr gideceğim bakalım ne diyecek kendi özel gittiğim dr gitmiyeceğim 7 de çağırana yarın devlete gideceğim doğumuda orda yapacağım nasp olursa

geçen gece doğuruyorum diye gittim devlete temiz ilgililer bide normal doğum yanlısı devlet

ay canım hadi hayırlısı inşallah güzelce sağlıklı alırsuın kucağına
hecan yapma bak burda kaç kişi doğum yaptı ve güzel anlatıyorar bebeğini düşün korkyu yen ben öyle yapıyorum
benimde dr dediğine göre ayın 7 sinde gel açılma varsa doğurturum dedi
bende sabah dr gideceğim bakalım ne diyecek kendi özel gittiğim dr gitmiyeceğim 7 de çağırana yarın devlete gideceğim doğumuda orda yapacağım nasp olursa

geçen gece doğuruyorum diye gittim devlete temiz ilgililer bide normal doğum yanlısı devlet

catı muaynesı yapıldıımı sana ..buarada benım sezeryan olacak

kızlar ben çıktım uykum geldi sbah erken hastaneye gidecem uykum kanmıyor görüşürüz opuyorumnanaktan

tup nbenımkı bılıyorsun gebenelde tup bebeklerde rıske gırmek ıstemedıklerı ıcın tup yapıyor dr bıde benım ılk 3 ay kanamalı gectı ..sezeryan olacak ben zaten normal dogum yapamazdım yanı cok stres olurdu benım ıcın genel anestezı olacam epıdural bıle ıstemıyorum

yapıldı hastanede de baktılar 2 kere yaşadım neden sezeryan yaptırıyorsun ki

M

Merhaba nagihancim cati muanesi oldun demek ben hic olmadim olmakda istemiyorum.benimde oglum ayin 7 sine kadar dogmazsa suni sanci vericekler onunlada dogmazsa ameliyat ama benn normal dogum. Istiyorum insallah 7 sine kadar dogar

gunaydın kızlar..
bıraz önce uyandım... wc ye gıttım damla damla kan gelıyor ...nedır acaba bu nışanmı bıde cook hafıf adet ağrısı gıbı bı ağrım var....
bugun 4,3 da doktorlar randevumuz vardı napsam acaba önceden mı gıtsek kocamla...bebebğimde pek oynamıyor korkuyorum.... bana dua edın ne olur.
şimdi int bi araştırıp bakıyorum kanama nedır dıye ...

Back
X