• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
gunaydın kızlar..
bıraz önce uyandım... wc ye gıttım damla damla kan gelıyor ...nedır acaba bu nışanmı bıde cook hafıf adet ağrısı gıbı bı ağrım var....
bugun 4,3 da doktorlar randevumuz vardı napsam acaba önceden mı gıtsek kocamla...bebebğimde pek oynamıyor korkuyorum.... bana dua edın ne olur.
şimdi int bi araştırıp bakıyorum kanama nedır dıye ...

Canım benim,umarım doktora gitmişsindir,çok ciddi bir durum çünkü.Seninde dediğin gibi nişan olabilir.Hadi bakalım inşallah güzel haberlerle dönersin.

Ay annem gideyim diyor kızım 10 günlük oldu, ben de daha iyiyim ama yine de karnıma ağrılar girdi. Uzun süredir yalnız kalmadım hiç acaba başedebilirmiyim hem ev hem çocuk? Ne diyeceğimi bilemedim. Evi temizlerim bayram öncesi diyor haklı... Ufff tam iyileşseydi dikişler...

herkese merhabalar .. ben 28 ağustosta spinal sezeryan oldum. yani ben de eylül annesi olamadım.
çok acemiyim ve bebeğime iyi bakamıyorum diye hep ağlayasım var. sarılık oldu. iyi emziremedim ve mama takviyesi yapmak zorunda kaldım. annelik çok zormuş. Allah yardımcımız olsun

Ay annem gideyim diyor kızım 10 günlük oldu, ben de daha iyiyim ama yine de karnıma ağrılar girdi. Uzun süredir yalnız kalmadım hiç acaba başedebilirmiyim hem ev hem çocuk? Ne diyeceğimi bilemedim. Evi temizlerim bayram öncesi diyor haklı... Ufff tam iyileşseydi dikişler...

canım yaaa eninde sonunda yalnız kalacaksın zaten.sen becerikli kadınsın halledersin herşeyi stres yapma

Canım nasılsın ? bebişin nasıl ?
eğer kendini evle ve çocukla ilgilenecek kadar iyi hissetmiyorsan annen gitmesin bence.Sonuçta bu daha önemli bi durum.
Elbette ki eninde sonunda yalnız kalacaksın ama bu kendini hazır hissettiğinde olmalı

1- Züleyha..................................E
2- Lil@ .......................................E
3- Mihri......................................K
4- Butterfly................................K
5- Eliznil....................................K
6- Burcum24.............................E
7- Sevsevil................................E
8- Achilias................................K
9- Tugen....................................E................Normal
10- Pinkaya87..........................K................Normal
11-Melekboz............................K................Normal
12- Zeynop...............................E
13- Şekerpembe.....................K................Normal
14- Srncr..................................K
15- Yaren38..............................?
16- Atk.......................................E
17- iipekk..................................?
18- Dilek1971...........................K
19- Ceylan................................E
20- Mopsy.................................K
21- Saltanat..............................K..................Normal
22- Nazarboncugum..............K
23- Bozo85................................K...................31 Ağustos
24- Ayse_nev53.......................K...................31 Ağustos
25- Gullesu...............................K...................31 Ağustos

26- Nevin...................................K..........................1 Eylul
27- Cornelia35.........................K..........................6 Eylul
28- Gamzekelebek.................K..........................6 Eylul
29- Suray..................................E..........................6 Eylul
30- Mentos...............................K..........................6 Eylul
31- Babyboy............................K..........................8 Eylul
32 Sanal...................................E........................10 Eylul
33- Setup..................................E........................15 Eylul
34- Artemisiaa........................K........................15 Eylul
35- Makcakara........................K........................20 Eylul
36- Cikolata86........................E.........................23 Eylul

bayrama geliyo ya 8i
ona gün vermezler diye düşünmüşümdür opuyorumnanaktan
evde temizlik vardı bi yazıp çıktım,dün de misafir vardı giremedim.az daha 2 gün önce doğurtacakmışsın benikaydirigubbakcemile3 arife gününe pek gün vermiyolar haklısın canım,doktorum o gün nöbetçi,ondan verdi

Kızlar geçmişi okumadan hemen yazıp çıkacam..bu msj yanlız banamı geldi bilemiyorum geçmişi okumadığımdan
Feys ime msj gelmiş

Feysime gelen msj...Allah analı babalı büyütsün...Darısı bizim başımıza inş

Selam Yuse ben Cennet'in esi Adnan.

Cennet (Kadinlar Klubunden flam) henuz hastanbede oldugu icin size msaj atmami istedi.

02 - 09 -2010 tarihinde saat 09:17 de melegimize kavustuk. Fotografi da profilden album kismindan gorebilirsiniz.

Cumartesi eve dondugunde detaylari ile konusmak istiyor

Selamlar...

M

Merhaba nagihancim cati muanesi oldun demek ben hic olmadim olmakda istemiyorum.benimde oglum ayin 7 sine kadar dogmazsa suni sanci vericekler onunlada dogmazsa ameliyat ama benn normal dogum. Istiyorum insallah 7 sine kadar dogar

canım bende aynı durumdayım günlerimiz aynı.ama ben suni sancıdan korkuyorum olmazsa sezeryana gireyim pazartesi diyorum.Hayırlısı olsun inşallah.

selam kızlar nasılsınız...yarın ilk doktor kontrolune gidecek alisamız...nüfus kağıdı çıktı hanımınkaydirigubbakcemile3

keşke biraz daha kalsaydı canım..bar yarı kırkın çıksaydı ne iyi olurdu ama bayram diye gitmek istiyor galiba..bizimkiler bu bayram bizde olacak ..gelen gidende çok fazla bize
gece gündüz ev dolu allahım anneleri başımızdan eksik etmesin yoksa bişi yapamıyorum ben iş falan imkansız bişi bu halde....
daha bebişin altını hiç değiştimedim ben birtek emziriyorum şimdilik.....

5 günümüz kaldı..Ben 9 ay 20 günlük doğmuşum..oğlumun da benim de acelemiz yok, beklerim bir sorun çıkmadığı sürece, sunni sancılarla bebeği rahatsız etmenin bir anlamı yok:) umuyorum ki 8 Eylül de doğacak oğlum bizi yanıltmayacak..

gunaydın kızlar..
bıraz önce uyandım... wc ye gıttım damla damla kan gelıyor ...nedır acaba bu nışanmı bıde cook hafıf adet ağrısı gıbı bı ağrım var....
bugun 4,3 da doktorlar randevumuz vardı napsam acaba önceden mı gıtsek kocamla...bebebğimde pek oynamıyor korkuyorum.... bana dua edın ne olur.
şimdi int bi araştırıp bakıyorum kanama nedır dıye ...

bence doğum başlıyoooorrr...hadi Allah kolaylık versin..

ayy ne kadar çok doğum yapan olmuş maşallah hepisini tebrik ediyorum Allah'ım sağlıklı uzun ömürler versin

canım senin bugün de kontrölün varmı
cuma dan cumaya idi sanırım
merak ettim bizde yarın gideceğiz inşallah hayırlısıyla

Back
X