• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Sevgili EYLÜL anneleri ve melekleri

bende bugün acaba doğumu yaşamak yada hazırlanmak nasıl birşey diye sizlerin yazdıklarını okudum

doğum yapan güzel anneler meleklerinizle sağlıklı uzuuuun ömürleriniz olsun inşallah

doğumu bekleyen güzel anneler rabbim sizede sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin...

benim daha kat edicek çok yolum var yumurtalık kanseri yanlış ameliyat sonucu tüp bebek derken buralara kadar geldim...

şimdi sizlerin yazdıklarıyla duygulanıp bambaşka düşüncelere daldım

ve yazmak istedim

MELEKLERİNİZLE MUTLU ÖMÜRLER HEPİNİZ BİR MUCİZESİNİZ......

sevgiyle kalın

darısı biz bekleyenlerin başına inşşş.sağlıkla kucaklayalım bebişlerimizi güzel dileklerin için tşk ederiz sanada geçmşler olsun Allah bi daha yaşatmasın kötü günler hiç birimize inşş.

kızlargeçmişi okuyanlar hastanede olanlardan haberdardır yani bebişim doğunca ayak ucumda yatacakmış sebepte kooca üniv.hast.beşik yokmuş düşünün artık birde doçentin özeline gidiyorum dr parası 1100...:oklava:birde komik bişey anlatayım sezeryanda dikecekleri ipide bana aldırttılar hastanede olmayan malzeme siz alıcaksınız dediler gittim almaya bi baktım ki sezeryanda kullanılan dikiş ipiymiş ölürmüsün öldürürmüsün yada gülermisin ağlarmısın oldum resmenkafamçokkarıştısempatiksalakcinni

kızlargeçmişi okuyanlar hastanede olanlardan haberdardır yani bebişim doğunca ayak ucumda yatacakmış sebepte kooca üniv.hast.beşik yokmuş düşünün artık birde doçentin özeline gidiyorum dr parası 1100...:oklava:birde komik bişey anlatayım sezeryanda dikecekleri ipide bana aldırttılar hastanede olmayan malzeme siz alıcaksınız dediler gittim almaya bi baktım ki sezeryanda kullanılan dikiş ipiymiş ölürmüsün öldürürmüsün yada gülermisin ağlarmısın oldum resmenkafamçokkarıştısempatiksalakcinni

ya ben anlamdım pek normalde devlet hastanelerinde malzemeleri hastayamı aldıryolar yoksa sizn ordamı öyle.bu ne saçmalık ya.bende devlette yapıcam ama bana hiç bie şey al falan demediler.ayrıca para falan vermedim kimseye 1100 ytl de neyin nesi.bilmiyorumkismile

sağ elim iptal benim.solda da oluyor ama üstüne yatınca falan.sağ elim devamlı uyuşuk karıncalanıyor.baş parmak orta ve yüzük parmak özellikle.küçük parmağım normal.karpel tunel sendromuymuş.şuanda yapcak bişey yok:(

merhaba, ben şubatı bekliyorum bebeğimi görebilmek için.ama sizlerin topiğini de okumaya çalışıyorum, çok heyecan verici güzel günler yaşıyorsunuz. allah hepimize kolay doğumlar sağlıklı bebekler versin.
karpal tünel sendromunu mehmet özün siz bebeğnizi beklerken kitabında okumuştum ve kadınların en az üçte ikisinde bu problem doğumdan birkaç hafta sonunda kendiliğinden geçer diyordu. umarım sen de en kısa zamanda atlatırsın.

selam kızlar... bugün dr a gittim.
çatı muayenesi oldum akannehir ama canım yandı. yanmadı değil sempatiksalakcinni
bebişim az yukardaymış o yüzden acıdı. ama doğum sancısını tetikleyebilirmiş.bebiş de hemen aşağı inebilirmiş.nst ye bağladılar.açılmam ve sancılarım başlamış. pazartesi tekrar gidicem. dua edin bana olurmu.ama daha açılma 1 parmak. şiddetli bel ağrım oluyor. lekelenmem olabilirmiş.
boyu 52 cm kilosu 3.350 olmuş. maşallah kuzumaa :nazar:

mentos cnm gecmis olsun ben hayatimda dveelt hastaneisnde bir kere hata yapip maeliyat oldum aynen dikis ipine kadar agri kesiciye kadar fazla fazla bana aldirtti doktor sonr ayarisini kullandi yarisin elidmen alip ihtiyaci olan hastalara para karsiligi satti ne diceksin diyemiyosun bir sey elelrine bakiyosun sonucta turkiyede saglik sektoru cidden bitmis ama bunu dakka basi ozel hastane acilmasina izin veren prim veren develt aypiyo onalrin sucu burda 1 tane ozel hastane var oda 2 saat arabayla dusun yani ..

ya ben anlamdım pek normalde devlet hastanelerinde malzemeleri hastayamı aldıryolar yoksa sizn ordamı öyle.bu ne saçmalık ya.bende devlette yapıcam ama bana hiç bie şey al falan demediler.ayrıca para falan vermedim kimseye 1100 ytl de neyin nesi.bilmiyorumkismile

sorma canım ya bu ünv.hast.doçent yani öğretim görevlisinin özeline gidiyorum sadece ameliyet için 1100 alıcak ama hast.maşallah ne beşik var ne bişey bebeği napcaz dedim ayak ucuna yatırırsın dediler:oklava:birde hast.olmayan mazeme var siz alıcaksınız dediler bi baktım dikiş ipi akannehir

sorma canım ya bu ünv.hast.doçent yani öğretim görevlisinin özeline gidiyorum sadece ameliyet için 1100 alıcak ama hast.maşallah ne beşik var ne bişey bebeği napcaz dedim ayak ucuna yatırırsın dediler:oklava:birde hast.olmayan mazeme var siz alıcaksınız dediler bi baktım dikiş ipi akannehir

ben senin yerinde olsam bi dakka bile düşünmeden bunların yaptıkları densizlikleri şikayet ederdim.bu ne cüret nasıl alabilir bu parayı senden zaten devletten alıyo onlar aylıklarını ayrıca malzemeler içinde devlet onlara para ödüyo.bunlar resmen soygunculuğa çıkmış.bende devlet hastanesinde yapıcam cnm ama benden hiç bişey istemediler.haklarıda yok zaten.Allah yardımcım olsun son dakikada attıkları kazığa bak.okadar para ver ilgi görme bide bebeğine beşik bile vermsinler.:1no2::1no2:

selam kızlar... bugün dr a gittim.
çatı muayenesi oldum akannehir ama canım yandı. yanmadı değil sempatiksalakcinni
bebişim az yukardaymış o yüzden acıdı. ama doğum sancısını tetikleyebilirmiş.bebiş de hemen aşağı inebilirmiş.nst ye bağladılar.açılmam ve sancılarım başlamış. pazartesi tekrar gidicem. dua edin bana olurmu.ama daha açılma 1 parmak. şiddetli bel ağrım oluyor. lekelenmem olabilirmiş.
boyu 52 cm kilosu 3.350 olmuş. maşallah kuzumaa :nazar:

hadi geçmiş olsun atlatmışsın çatı muayenesini :)
maşallah kuzunu tü tü tü
hayırlı doğumlar canımm bende bekliyorum 4 gözle hayırlısıyla sağ salim bi kucağıma alsam diye

mentos cnm gecmis olsun ben hayatimda dveelt hastaneisnde bir kere hata yapip maeliyat oldum aynen dikis ipine kadar agri kesiciye kadar fazla fazla bana aldirtti doktor sonr ayarisini kullandi yarisin elidmen alip ihtiyaci olan hastalara para karsiligi satti ne diceksin diyemiyosun bir sey elelrine bakiyosun sonucta turkiyede saglik sektoru cidden bitmis ama bunu dakka basi ozel hastane acilmasina izin veren prim veren develt aypiyo onalrin sucu burda 1 tane ozel hastane var oda 2 saat arabayla dusun yani ..

bende aman ünv.hast.daha iyidir daha kapsamlı bişey olduğunda müdahale ederler dedim ama onların yaptığına bak bebişim ayak ucumda yatacak mecburen...:a015:tek iyi tarafı anestezi uzm.ve ameliyatı yapacak dr. işinin ehli diyolar inş.ordan bari yüzüm güler:Saruboceq:

ben senin yerinde olsam bi dakka bile düşünmeden bunların yaptıkları densizlikleri şikayet ederdim.bu ne cüret nasıl alabilir bu parayı senden zaten devletten alıyo onlar aylıklarını ayrıca malzemeler içinde devlet onlara para ödüyo.bunlar resmen soygunculuğa çıkmış.bende devlet hastanesinde yapıcam cnm ama benden hiç bişey istemediler.haklarıda yok zaten.Allah yardımcım olsun son dakikada attıkları kazığa bak.okadar para ver ilgi görme bide bebeğine beşik bile vermsinler.:1no2::1no2:

evet canım ya bu zamana kadar hep yaparız ederizle idare etti beni son anda ilgilenmedi bile şimdide onlara mecburum 2 günüm kaldı pazartesi sezeryaım var inşş.ameliyatım iyi geçer ve bebişime sağ salim kavuşurumda moralim düzelir biraz

hadi geçmiş olsun atlatmışsın çatı muayenesini :)
maşallah kuzunu tü tü tü
hayırlı doğumlar canımm bende bekliyorum 4 gözle hayırlısıyla sağ salim bi kucağıma alsam diye

teşekkürler canımcım...
şimdilik atlattım evet. ama pazartesi tekrar olabilir eyvahedigeldismile
o doğum sandalyesine oturmak istemiom yaw...
nasıl doğurucam bilmiom -tatlicadiarzu-

teşekkürler canımcım...
şimdilik atlattım evet. ama pazartesi tekrar olabilir eyvahedigeldismile
o doğum sandalyesine oturmak istemiom yaw...
nasıl doğurucam bilmiom -tatlicadiarzu-

başa gelen çekilir misali
oğlunu düşünüp sıkcan dişini

sana diyorum ama bende yusuf yusuf yarın da benim kontrölüm var nolcak ne bitcek
merak ve telaş içersindeyim....

bende aman ünv.hast.daha iyidir daha kapsamlı bişey olduğunda müdahale ederler dedim ama onların yaptığına bak bebişim ayak ucumda yatacak mecburen...:a015:tek iyi tarafı anestezi uzm.ve ameliyatı yapacak dr. işinin ehli diyolar inş.ordan bari yüzüm güler:Saruboceq:

ins cnm sorun cekmezsin ama bebegin ayak ucunda yatmasi cok ilginc hicmi yokmus bir sey ya daha once doktorlara giden tanidikalrin var dimi iyi iyi derken onalrda yamuk cikmasin ..

selam kızlar nasılsınız..internete girme fırsatı bulamıyorum hiç. o yüzden giremedim bayadır. gelişmeleri takip etmek için arada girmeye çalışıyorum. biz oğlumla çok iyiyiz. oğlumun gelmesini bekliyoruz.. Hepinize hayırlı ve kolay doğumlar...

Back
X