2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bence sen nenehatunda doğum yapma git devlete hem temiz ben çok beğendim hemde mecbur kalmadıkca huzuli yere bişey istemiyorlar hemde normal doğum yanlısılar

ya ne bileyim işte kararsızım..
bi de bak sana bayramdan önce gel de müdahaleyle doğurtayım seni demiş kurklava:naz
milletin sancısının 42. haftaya kadar gelmediği oluyo anca ondan sonra gerekir müdahale..
ya ne biçim doktorlar yaa of Allahım

vakti vardırda insan bekledikce telaş yapıyor nasılolacak bebeğime bişey olurmu diye
akşam eşim karnıma yukardan bastırıyor hadi kızım gel artık bekliyorum seni diyor eşim çok sabırsızlanmaya başladı bugün 2 kere aradı ağrın varmı geleyimmi
gidelim suni sancı versinler alıp gelelim kızımızı diyor bayramda yanımızda olsun diyor

aynen canım bende öyleyim lohusalıktan kaynaklanıyor herhelde herşey beni duygulandırıyor sanki hala hamile gibi hissediyorum kendimi kendimi üzecek ağlayacak mutlaka birşey buluyorum ayy ne olacak bu halimiz mafoldumben

ben çıkayım birazdan gelirim marketten bişey aldım geldim doğum için hazırlık yapıp buzluğa koyacağım gelenlere hazırlık yapıp hemen gelirim

nedir bu özel hastanelerin sezeryan merakı, zeynep kamile mi gitsem naapsam?
ben ekstrem bir durumda Allah korusun, normal normal diye diretecek biri değilim asla o tutum da yersiz, doktorculuk da oynamıyorum ama BAKACAK KİMSEM YOK NORMAL DOĞUM YAPMAM LAZIM...anneciğim yatalak beraber aynı evdeyiz, kaynanam kapımı açmıyor. kimsem yok çabuk toparlanmam için normal olması lazım

ya arkadaşlar bende kesin sezeryan olucam ama kim yazdı hatırlamıyorum okumaz olaydım keşke arkadaşımızın biri bi msj yazdı.yakını sezeryan olmuş yanlış bi damarımı ne kesmişler 1 ay sonra ölmüş.aman Yarabbim ya nerden okudum o yazıyı ben çoçuğumu düşünürken şimdi bide ölümü düşünür oldum feci bişey çünkü acı çekerek ölmek.zaten takıntılı bi tipim bütün gün o yazıyı düşünüp uykularım kaçtı.eşime hakkını hellal bana bişey olursa falan demeye başladım artık.lütfen kızlar biraz daha sağduyulu olun herkesin kendi seçimi değil zezryan yada normal doğum.ama normal istiyosak sezeryanı.sezryan istiyorsakta normal doğumu kötülemeyin.ama öyle ama böyle bi şekilde atlatıcaz bunu Allah hepimiz i,çin hayırlı olan neyse onu nasip etsin.

cnm senin sağlığın önemli durumun normala uygun değilse sezeryan olursun onda da öle çok fazla yatacağımızı sanmıyorum ilk gün zor olur sonra düzelir olumlu düşün dua edelim çabuk toparlanırsın inş sadece yatıp kalkarken zor oluomuş

öyle cnm aslında orası.ama nebileyim şuan herşeyden etkilenecek bi durumdayım.benm normal gibi bi şansım yok.sezryan olan arkadaşlarıma bile başınızdan kötü bişey geçtiyse anlatmayın bana diyorum sadece iyi şeyleri dinlemek istiyorum kendimi bu şekilde daha rahat hissediyorum çünkü.

bak kendin de biliyosun evet duygusallaştık ama gereksiz yere vesvese yapmayalım ben de sezeryan olacam arkadaşlar çok memnun iyiki olmuşuz diolar hemen de toparlandılar korkulacak bi şey yok diolar sadece ilk gün biraz sıkıntılı o da normalde de oluo

canım herşeyin hayrılısını düşün..olumlu düşün olumlu olsun... benim ablam sezeryan oldu hemde genel anestezi ile ve ertesi gün taburcu olduu ayağada kallktıı gayet iyidii..sadece bi ameliyat ağrısı oluyoo hafif oda normal yanii..küçük bi ameliyatta bile az da olsa ağrı olur..bu kadar büyütme bebeğine sağlıkla kavuşacağın anın büyüsünü yaşa bence.onun o minik ellerini ayaklarını göreceksinn onuu hissedeceksin..ağrı sancı 1 bilemedin 2 gün hiç bişeyin kalmıyoo..ablam gayettte rahattıı üstelik nazlıdır ve canı da çok tatlıdır...

rabbim hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin...benim dr um normal diyoo ben kendim bile karar vermedimm.hayırlsı ne ise o olsun diye dua ediyorum sadece...sancı geldiğinde çatı muayeneni yaparız şartların uygunsa normal olur yoksa eğer aksi durum olursa sezeryan dedii..dua edelim bol bol..sağlıkla kavuşmak için kuzularımızaa..

inş. afillicim bian önce sağlıklı bi şekilde kurtuluruz bana ve benm durumumda olan tüm annelere dua ediyorum

inşaallah her ne şekilde doğurursak doğuralım sağlıkla kavuşuruz bebeklerimize...
ben de çabucak ayağa kalkarım, annem ve bebeğim için...

amin cnm hakkımızda hayırlısı.aslında şanslıyız şu mübarek günlerde doğum yapıcaz.bugünlerin hürmetine Rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun

benim de yengem sezeryan oldu, hemen emzirdi ve ertesi gün ayaktaydı..
herkesin doğum hikayesi çok farklı... kimseye kulak asmayın bence de. normal doğumu da sezeryanı da felaket senaryosu haline getirebiliyor insanlar. ben her iki doğuma da eşit mesafedeyim.
normal istememin tek nedeni ayağa kalkma ve iş yapabilme yetisini daha çabuk kazandırması. benim özel bir durumum var çünkü bunu gerektirecek.
yoksa normal doğumun bebek için komplikasyonunun daha fazla olduğunu söyleyen kaynaklar bile var... sezeryanın da öyle.
bu tartışma bitmez anlayacağınız, en iyisi kulak tıkamak, yaşayarak görmek ve dua etmek...

cnm sen gerçekten çoooook hayırlı bi şey için normal istiosun rabbim gönlüne göre verir inş hiç canını sıkma ne kadar güzel bi şey yapıosun annene bakıosun Allah sıkıntıda koymaz sizi inş

mesela ben de yengem hemen ayağa kalkmasına karşın, sezeryan olup 38 gün boyunca bebeğimi kucağıma annem verdi, yemeğimi yatağıma getirdi diyen, buna uzaktan da olsa tanık olduğum bir komşum yüzünden normal doğumda ısrarcıyım...kimse bana bakmayacağı için.
yani ister istemez etkileniyor insan, ALLAH yardımcımız olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…