bence sen nenehatunda doğum yapma git devlete hem temiz ben çok beğendim hemde mecbur kalmadıkca huzuli yere bişey istemiyorlar hemde normal doğum yanlısılar
aynen canım bende öyleyim lohusalıktan kaynaklanıyor herhelde herşey beni duygulandırıyor sanki hala hamile gibi hissediyorum kendimi kendimi üzecek ağlayacak mutlaka birşey buluyorum ayy ne olacak bu halimiz mafoldumbenKızlar ben biraz depresif günler geçiriyorum. Cumartesi annemi yolladık, eve dönerken ağlamaya başladım, çok yalnız hissettim kendimi. Neyse haftasonu eşim vardı çok hissetmedim ama bu sabah eşim işe giderken boğazım düğümlendi ve epey ağladım, burda çok yalnızım, arkadaşlarım çok hayırsız çıktı. Hiçbiri gelmedi, zaten öyle kanka diyeceğim kimse yok, beraber çalıştığım kişiler işte. Eşim de üzüldü ama napsın, bayramda gelirken nolursa olsun anneni getirelim dedi. Ağlayarak yolladım eşimi, sonra kızıma sarılıp ağladım da ağldım. O da boş boş bakıyo kuzum napsın. Uykusuzluk, hala atamadığım yorgunluk, çok sık uyanıyor kızım kuaföre gidemedim dün bi kaş aldırmaya:gitme:
Bu arada herkesin geçmiş Kadir gecesini kutlarım, Allah herkese gönlündekini nasip etsin. Yeni doğum yapanların gözü aydın olsun. Allah hiçbir yavrunun acısını göstermesin..
selam kızlar..pembehara Allah gönlüne göre versin canımm,yardımcın olsunn...
nedir bu özel hastanelerin sezeryan merakı, zeynep kamile mi gitsem naapsam?
ben ekstrem bir durumda Allah korusun, normal normal diye diretecek biri değilim asla o tutum da yersiz, doktorculuk da oynamıyorum ama BAKACAK KİMSEM YOK NORMAL DOĞUM YAPMAM LAZIM...anneciğim yatalak beraber aynı evdeyiz, kaynanam kapımı açmıyor. kimsem yok çabuk toparlanmam için normal olması lazım
ya arkadaşlar bende kesin sezeryan olucam ama kim yazdı hatırlamıyorum okumaz olaydım keşke arkadaşımızın biri bi msj yazdı.yakını sezeryan olmuş yanlış bi damarımı ne kesmişler 1 ay sonra ölmüş.aman Yarabbim ya nerden okudum o yazıyı ben çoçuğumu düşünürken şimdi bide ölümü düşünür oldum feci bişey çünkü acı çekerek ölmek.zaten takıntılı bi tipim bütün gün o yazıyı düşünüp uykularım kaçtı.eşime hakkını hellal bana bişey olursa falan demeye başladım artık.lütfen kızlar biraz daha sağduyulu olun herkesin kendi seçimi değil zezryan yada normal doğum.ama normal istiyosak sezeryanı.sezryan istiyorsakta normal doğumu kötülemeyin.ama öyle ama böyle bi şekilde atlatıcaz bunu Allah hepimiz i,çin hayırlı olan neyse onu nasip etsin.[/QUO
yapma cnm allah aşkına insan ölecekse zamanı geldiyse onlar bahane normal doğumda da olabilir olumlu düşünelim nolur takma öle şeyleri her şey güzel olur sen dua et başımıza saksı da düşebilir ona bakarsan demi
öyle cnm aslında orası.ama nebileyim şuan herşeyden etkilenecek bi durumdayım.benm normal gibi bi şansım yok.sezryan olan arkadaşlarıma bile başınızdan kötü bişey geçtiyse anlatmayın bana diyorum sadece iyi şeyleri dinlemek istiyorum kendimi bu şekilde daha rahat hissediyorum çünkü.
öyle cnm aslında orası.ama nebileyim şuan herşeyden etkilenecek bi durumdayım.benm normal gibi bi şansım yok.sezryan olan arkadaşlarıma bile başınızdan kötü bişey geçtiyse anlatmayın bana diyorum sadece iyi şeyleri dinlemek istiyorum kendimi bu şekilde daha rahat hissediyorum çünkü.
canım herşeyin hayrılısını düşün..olumlu düşün olumlu olsun... benim ablam sezeryan oldu hemde genel anestezi ile ve ertesi gün taburcu olduu ayağada kallktıı gayet iyidii..sadece bi ameliyat ağrısı oluyoo hafif oda normal yanii..küçük bi ameliyatta bile az da olsa ağrı olur..bu kadar büyütme bebeğine sağlıkla kavuşacağın anın büyüsünü yaşa bence.onun o minik ellerini ayaklarını göreceksinn onuu hissedeceksin..ağrı sancı 1 bilemedin 2 gün hiç bişeyin kalmıyoo..ablam gayettte rahattıı üstelik nazlıdır ve canı da çok tatlıdır...
rabbim hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin...benim dr um normal diyoo ben kendim bile karar vermedimm.hayırlsı ne ise o olsun diye dua ediyorum sadece...sancı geldiğinde çatı muayeneni yaparız şartların uygunsa normal olur yoksa eğer aksi durum olursa sezeryan dedii..dua edelim bol bol..sağlıkla kavuşmak için kuzularımızaa..
benim de yengem sezeryan oldu, hemen emzirdi ve ertesi gün ayaktaydı..
herkesin doğum hikayesi çok farklı... kimseye kulak asmayın bence de. normal doğumu da sezeryanı da felaket senaryosu haline getirebiliyor insanlar. ben her iki doğuma da eşit mesafedeyim.
normal istememin tek nedeni ayağa kalkma ve iş yapabilme yetisini daha çabuk kazandırması. benim özel bir durumum var çünkü bunu gerektirecek.
yoksa normal doğumun bebek için komplikasyonunun daha fazla olduğunu söyleyen kaynaklar bile var... sezeryanın da öyle.
bu tartışma bitmez anlayacağınız, en iyisi kulak tıkamak, yaşayarak görmek ve dua etmek...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?