Kızlar bizim doğuma daha var
siz tecrübelisiniz..hepimizin hastane çantası hazır ama
hastaneye giderken illaki şunu alın... (kayısı suyu-üşüyeceksiniz şal..xxx adet bebek bezi)
şimdiden şunu yapmaya başlayın....(rezene çayına başlayın mesela)
şunu götürmesenizde olur
Diyeceğiniz neler var?
selamm nasılsınız h.sonu giremedim evdeki nette sorun vardı, kimler doğurdu güncel listemize bakınayım inş bulabilirim
kızlar aklınızda olsun
bebeğinizin poposunu gülsuyu ve pamuk ile silin çok iyi geliyor
kızlar ben geldım..
03/09/2010 da normal doğum yaptım... darısı bekleyen herkesin başına... 50 cm -3380 gr yawrum e-Bebek Hizmet Hastanesi buda resmımız Ata Ağcı bakın çirkin oğluma...
ben ne zaman doğuracam acep?
slm kızlar nasılsınız bende felaket baş ağrısı var sizdede oluyormu kaç gündür çekiyorum bu ağrıyı
bozo cım bebeğine ıslak mendil kullanmıyomusun yoksa arkasındanmı gülsuyuyla siliyorsun anlamadım
Cornelia arkadaşımız tlf msjı göndermiş eylül bebek dün gece mübarek bir günde gelmiş maşallah diyorum....
Allah bağışlasın
kızlarr müjde vereyim cornelia 35 arkadaşımz gece saat 2 de doğumunu yaptı sezaryan ile ve eylül bebeğimize kavuştuk.işte karşısınzda eylül bebek
annemzde bebeğimzde gayet ii.allah nazarlardan saklasınn ikisinide
Cornelia arkadaşımız tlf msjı göndermiş eylül bebek dün gece mübarek bir günde gelmiş maşallah diyorum....
Allah bağışlasın
..........belki kaçıranlar olmuştur kaçıncı baskı yaptım bilmiyorum ama buraya tekrar kopyalıyorum tavsiye ettiğim ürünü
unibaby nin de yenidoğan ıslak mendillerindeni aldım fakat yinede bir süre pamukla silmeyi düşünüyorum bebeğimin altını......
böylesi daha sağlıklı.........
pamukta çok güzel kullanımı falan normal pamuğa göre çok daha kolay......
şuan kullanıyorum resmen elim ayağım gibi oldu
ıslak mendilde ağlıyo bebiş irkiliyo sanki
bununla ılık suyla yapıyorum çok hoşuna gidiyo altı açılınca
ben önce bulamamıştım çok aradım
sonra bu adrese bir mail attım (esari@ipekpamuk.com.tr) sizde sormak isterseniz
denizlide oturuyorum 60lı hidrofil bebek pamuğunu nerden bulabilirim diye
hemen cevap yazdılar bulabileceğim marketleri söylediler gittim aldım 2paket
eşim dün gitti markette bitmiş sipariş ettik devamını uzun bir süre bu pamuğa ihtiyacım olacak anlaşılan elini yüzünü boynunuda silebilirsiniz hem hijyenik pamuk kalıntısı falan bırakmıyor ped şeklinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?