kızlar cumartesi nst için doktora gitmiştik bebğin kalp atışlarını beğenmedi.12:30 da sezeryanla bebişimi kucağıma aldım.Darısı doğum yapmayanların başına..
bebeğime su vermemiştim.sütümde gelmedi.sarılık değeri çok yükselmiş.doktor içebildiği kadar su içsin dedi.aklınızda bulunsun kızlar dikkat edin.umarım atlatırız.
kızlar doğum yaptım cok sukur bebegım ve ben cok ıyıyız dogumum oldukca kolay gectı spınal anesteziyle oldu bebegımın cıkısını ılk aglamasını duydum ınanılmazdı ılk gun agrım oldu ama dayanılmayacak gıbı degıldı yurudukce agrı azalıyor zaten 1 gece kaldım hastanede ertesı gun taburcu oldum hıc korkacak bır durum yok hatta cok rahat oldugum ıcın sutum hemen geldı amelıyattan sonra emzırdım Allah tum dogum yapacakların yardımcısı olsun benım gıbı kolay dogum nasıp etsın ıns.
ALLAH analı babalı büyütsün canım..
bebeğinin kalp atışları kaçta çıktı ?? ben de dün girdin 120 lerde falan çıktı açmısın dedi evet dedim tok karnına tekrar istedi ..bende çektirdim tekrar bu biraz daha iyi dedi....ama benm içim rahat değil korkuyorum inş. bişe olmadan bende kavuşurum yavruma senin gibi
Slm kızlar.Bende Ebru'mu 07.09.2010 saat 23.35 te kucağıma aldım.24 saat sancı çektikten sonra çok şükür normal bir şekilde doğdu kızım.3250 gr ve 50 cm...İkimizde çok iyiyiz.Bir tek emme sıkıntımız var...
Bekleyen tüm anne adaylarının rabbim yardımcısı olsun.Aklıma gelen herkese dua ettim.İnş kabul olmuştur.İnş en yakın zamanda da doğum hikayemi yazacağım.
selam kızar..
zeynop hayırlı olsun canım..bende epidural sez.oldum çok rahat geçti benimde herşeyim...
ben 1 gece kalkdım hemen kalktım ayağa...ne ağrı ne sızı oldu çok rahattıı gerçekten...sen bide neden spinal oldun hepten felç gibi olmuştur ayakların.ben epiduralde ayaklarımı oynattım hep hiç tamamen his kaybı olmadı ama ağrım hiç yoktu...
hummanayı bende içtim 1 hafta gerçekten çok güzel süt yaptı ama bugunden itibaten bıraktım kızımda bende ishal olduk:))söylemesi ayıptır..ama süt olayı yoluna girdi geliyor yani..
bugun bebişe banyo yaptırdık banyo suyuna bile kaka yaptı yavrum benim:))
slm kızlar.doğum yapan tüm annelerimizi kutluyorum.allah analı babalı büyütsün.darısı doğurmayanların başına.ben 2008 kasım annesiyim.topiklerde gezinirken okudum sizi.sanırım birinizin bebeği sarılık olmuş.çok geçmiş olsun.benim oğlum 3.gününde 27 sarılıktan hastaneye yattı.3 gün yoğun bakımda kaldı kanı değişti ilaç kullandı ama şimdi çok iyi çok şükür.çok üzüldüm çok ağladım sütüm azaldı mama takviyesi yapıldı.size tavsiyem geç kalmadan çok ilerlemeden hemen kan testi yaptırın.çok yüksek olmadan küvezde yatarak geçebiliyo çünkü.çok acı çekti kuzum elleri delik deşik oldu serumlardan kanı değişirken saatlerce ağladı sesi kısıldı.çok zordu.nolur bebişlerinizi kontrol ettirin geç kalmadan.biz anlayamadık çok yükseldi.sizin kuzularınızda acı çekmesin. umarım hepinizin bebeği çok sağlıklı doğar ve büyür.
1- Züleyha...........................................E
2- Lila...................................................E
3- Ayşe.20...........................................K
4- Mihri................................................K
5- Butterfly..........................................K
6- Eliznil...............................................K
7- Burcum24.......................................E
8- Sevsevil..........................................E
9- Achilias...........................................K
10- Tugen...........................................E................Normal
11- Pinkaya87....................................K...............Normal
12- Melekboz......................................K...............Normal
13- Zeynop..........................................E
14- Şekerpembe.................................K.................Normal
15- Srncr..............................................K
16- Yaren38.........................................E
17- Atk..................................................E
18- iipekk.............................................E
19- Dilek1971......................................K
20- Ceylan...........................................E
21- Mopsy...........................................K
22- Saltanat........................................K..................Normal
23- Nazarboncugum........................K...................Normal
24- Boden...........................................K
25- Bozo85.........................................K
26- Ayse_nev53.................................K
27- Gullesu.........................................K
28- Sevecen1.....................................E
29- Nevin.............................................K
30- Flam..............................................E
31- Gamzekelebek............................K
32- Hndcyln........................................K
33- Artemisiaa....................................K
34- Heroine.........................................K...................Normal
35- oslm82..........................................K
36- Angel53.........................................K
37- İngilizceci......................................K
38- Kısmet...........................................K
39- Cornelia35....................................K
40- Suray.............................................E
41- Mentos..........................................K
42- Aleyna_83....................................K
43- Mavi1000......................................E
44- Sevcan..........................................K
45- Babyboy.....................................K..........................8 Eylul
46- A&S.............................................E...........................8 Eylul
47- Sanal...........................................E........................10 Eylul
48- Setup...........................................E........................13 Eylul
49- Makcakara.................................K........................20 Eylul
50- Demet_yaren.............................K........................22 Eylul
51- Cikolata86..................................E.........................23 Eylul
geçmiş okuyamadım epidural iyi ama çok şiddetli omuz ağrım var yatamıyorum normal birde bebişim mememi hiç alamıyo çok ağlıyo gögüs uclarım yokmuş zorla emzirmeye çalışıyoruz:sinifsinif: bebişim 2650 gr doğdu minik kızımmmbirde ameliyathanede olmak kötü oksijen maskesiakannehir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?