2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
benımde 14 gunum kaldı bugunu saymazsak artık 13 cok heyecanlıyım genel anestezı olacak bakalım az kaldı

geçmiş olsun atlattın sende :kedi: allah analı babalı büyütsün cnm gözünüz aydınn, biz hala bekliyoruz ama az kaldı artık galiba sıra bizede geliyoo hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt

selam kızlar...
birkaç gündür pek ugrayamadım.
site de bozuktu ayrıca.
pazartesi günü tekrar dr a kontrole gittimdi. dr bayrama kadar olur demişti.
ama halen tık yok kaydirigubbakcemile3
dün gece sancım var die yine gittik hastaneye. sancı çıktı açılma da 2,5 cm civarı. yatışını yapalım dediler. dedim mümkünatı varsa evde çekeyim sancımı. ebe hemşire dedi çok iyi olur eger evin yakınsa. piskolojin bozulmadan rahat rahat sancını çekersin, 5 dk ya düşünce hemen gelirsin dedi.
dedim tamam. zaten kadının biri nst odasında yanımda doğurdu eyvahedigeldismile
piskolojiyi siz düşünün...
herneyse o gece sabaha karşı sancılarım artar die beklerken sancı mancı kalmadı bende.
bu sabahtan beri bebişim pek bi durgun. dürtüklemedikçe hareket etmio. gerçi sadece 1 defa ittirdi okadar.ama doğum olucaksa sancım da yokki bilmiyorumkismile
oyhh... bu bekleyiş beni deli ediyor uleynnnnnnn guclubacismile

bende 38+5 im hiç sancım yok doktorum hareketleri hissetmezsen yada sancı olursa gel dio heran gelebilir die beklio.. bende de hiç sancı yok bugun çok hareket etmedi hatta 2saattir tatlı yiyorum uzanıyorum hareket etsin die 7-8 kere tekmeledi de biraz rahatladım. doğum olcağı zman az mı hareket ediomuş ki :bbo: beklemek gerçekten çok zor şu son 2hafta 9aydan daha zor geçio :1no2:

tubilosh canim hayirisi olsun burdada sanci 5 dakkaya dusmeden bosuna gelmeyin hastaneye beklersiniz diyorlar hastanede o ilac kokusunda milletin bagrislarini dinlemektense bende evde beklerim herhalde yakin ahstane 3 dk :)
hadi sira sende o zaman hayirlisi canim darisi basima :)

ayyy canım sancın yoksa ve bebeğini hissedıyorsan su kannama yoksa bence evde bekle...
yenı doğuran bırı olark hemen sunı sncı yemenı ıstemem...
bence sabahı bekle en azından

valla atarım .....cok cesaretlıyım sorma...
herkes doğursun anlatacağım hikayemı... çok maceralaı bır doğum oldu...

bende normla dogurmak icin bekliyorum eger mecburiyetten sezreyan olmazsam bende aticam havami valla tebrik ediyorum masallah sana turkiyede sezeryan olmak doktorun kolayina gidiyo ulkede normal doguran kalmadi nerdeyse masalah sana :)
suni sanci vermelerinden bende cok korkuyorum naisl oluyor bilgin varmi cokmu zor ?

heroine normal dogum cokmu korkulacak bir durum ben korkuyoreum gercvi normalde olsa sezeryanda ikisindende korkuyorum naisl sanci basliyo kac saat surdu suyun nisanin geldimi az anlatsana :)

Allah hayırlı doğumlar nasip etsin

iyi geceler kızlar.ben nöbetteyim.oğluşum yanıbaşımda uyuyor.dün sabah 09.45 te dünyaya geldi.buakşamda hastaneden çıktık.evimizdeyiz.ben iyi sayılırım.acım var ama dayanmaya çalışıyorum.darısı doğum yapmayanların başına.dua edin bize.sütüm çok değil sıksık emziriyrm ama doymuyor sanki.mızıldayıp duruyor oğlum.meme uçlarım çok acıyor.krem sür sil yalama oldu.ama şükür iyiyiz.

Gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün darısı olmayanların başına..

hepinizin Ramazan bayramı mübarek olsun...Bayram bebişleri tek tek gelsin artık..

selam kızlar
herkese iyi bayramlar
hayatımda ilk kez yanlız bi bayram geçircem herkesten uzak
annemler şimdi gitti o kadar kötü oldum ki ağlamamak için zor tutuyorum kendimi
kızımın göbeği de düşmedi nasıl yanlız banyo yapıcam onu düşünüyorum
keşke annem burdayken düşseydi

deert etme tatlım bak artık yanımızdaa can parçalarımız var..banyoyuda eşinle beraber yaptırırsın... göbekte bugun yarın düşer nasıl olsa...

canım merhaba..hayırlı olsun bebeiş, doğum normal mı oldu?
benıde sutum çok değil.. bugun oğlum 6.gunluk ve sararıyorı.
doktoru arammıştık bu sut olayı için ..mama takvıyesı yap dedi ,yapıyoruz ancak doyuyor...sende öyle yapmak zorunda kalabılırsın ...1.ölçek kaşıkla verıyorum geceleri..bakalım sararmada inş. gecer ...,
meme ucu bende de problem....bıde normal olduğu için hala oturamıyorum ....ama bılıyorum ki bi klaç gune toparlanacağız... hepimiz...

deert etme tatlım bak artık yanımızdaa can parçalarımız var..banyoyuda eşinle beraber yaptırırsın... göbekte bugun yarın düşer nasıl olsa...

evet canım yanlarımızdalar artık
ama kendimi bi anda boşlukta hissettim
anne olduktan sonra anneme daha düşkün oldum biraz da ondan galiba

heroıne cnm h.olsn bebeısın

bende merak edyrm dgum hıkayenı

ya benım face yok buraya da yazın bzde okuyalım olmaz mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…