Saadet'ten haber aldım, 6 saat sunni sancı verilmiş ama açılma olmadığı ve bebeğin de kalo atışları yavaşladığı için sezaryene almışlar, 3.890gr ve sağlıklı bir bebeği olmuş. İkisi de çok iyiymiş. Saadet zor oldu ama şimdi iyiyiz diyor. Ve hepinize de çok selamlar söyledi.
selam kızlar ben ekim anne adayıyım ama 2 gündür sancım var. hastaneye yatırmıslardı sancı düzenli dogum baslamıs olabilir diye durdur bişi yaptıklarıda yok evim hastaneye yakın cıkmak istedim cıktım.
Sormak istedigim bir konu var siz daha tecrübeli olabilirsiniz. Aranızda 37. haftanın içinde doguran var mı? bebek nasıl oluyor? digerlerine göre gelişim farkı oluyor mu?
birde benim gibi sancı cekip erteletebilen varmı? dinlen bir kaç gün öteler diolar yatıom suanda
5gün sonra 40 haftamız doluyoooo.. ne sancı var ne nişanhayırlısı ne zmansa ozaman gelsin tabi ama son 2hafta geçmek bilmiomuş gerçekten 9ay geçti şu 2hafta geçmedi.. bugun biraz kasıklarımda ağrılar var ama fazlada deil bakalım yarına kadar neler olcak :bbo: :bbo:
bizimki de gece çok uyanıyor....
bu akşam ilk kez saat 7 den 10 a kadar uyanıktı şimdi uyuyor ....
uyandıramıycam galiba kendi acıkıp uyanmasını bekliycem mecbur...
flam hayırlı olsun
ben de spinal oldum hiç baş ağrım olmadı
2 tane ağrı kesici verdi dr belki ondan ağırmadı
ben de emzirirken 2 memeyi de emicek diye biliyordum
ama ben hep tek göğüsten veriyorum uyuya kalıyor sonra açmıyor ağzını
bu arada sen d3 vitamini veriyor musun bebeğine?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?