bizde doğumdan sonra normal kontrolümüze gittiğimizde sarılık testi istedi dr
ilk değerimiz 14 çıktı ertesi gün 10 düştü 3 gün sonra 9 a düşmüştü
dr iyi dedi tedavisiz kendiliğinden düştü dedi
acaba bidaha baktırmak gerekir mi?
sadece gözlerin de sarılık kaldı hafif
dr en son gözde geçer dedi
kızlar iyi bayramlar hepinize,,07.09.10 tarihinde oğlum dünyaya gözlerini açtı,,sezeryan oldumm:)) Allahım isteyn herkese nasip etsin kimseye acısını yaşatmasın...
gözün aydın allah analı babalı büyütsün a.s.kızlar iyi bayramlar hepinize,,07.09.10 tarihinde oğlum dünyaya gözlerini açtı,,sezeryan oldumm:)) Allahım isteyn herkese nasip etsin kimseye acısını yaşatmasın...
kızlar iyi bayramlar hepinize,,07.09.10 tarihinde oğlum dünyaya gözlerini açtı,,sezeryan oldumm:)) Allahım isteyn herkese nasip etsin kimseye acısını yaşatmasın...
göğüs yarası bizimde kabusumuz
emzirirken ikisinide emzirmek lazımmış ama benim mümkün değil benim kız uyudumu ağzını kesinlikle açmıyor ben en son sağı emdirdiysem bidahakinde sol tarafı emziriyorum
yok cnm sizinki geçmiş artık.11 ve daha altı riskli değil zaten.yükselmez artık.sağlıkla büyür inşallah bebişin.
offf ya bozocum gögüslerin şişöiyomu benim kiler şişiyo pompayla çekincede kanıyoakannehir
ipekyol cok sevindim allah analı babalı büyütsün umarım doğum cok zor geçmemiştir
canım çok sevindim Allah analı babalı büyütsün bebişi bizim yerimize koklaopuyorumnanaktan
ayy canim gecmis olsun bebeginle mutlu bir omur dilerim normal dogum yapmissin daha iyi hemen ayaga kalkmissin masallah allah bebeginin sansini omur boyu acik etsin hayirli olsun bende yarin gidiyorum doguma ins bende senin gibi kolayca atlatirim iyi bayramlar bu arada :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?