ay yusede doğurmuşşş tebrik ediyorum Allah analı babalı büyütmeyi nasip etin inş
ben çıldırmak üzereyim gitgide psikolojim çok bozuluyor.40 haftam doldu geçiyor bile güya cuma günü ebe bugün yarın doğurursun dedi ama bende hala tık yok ağrılarım oluyor ama düzensiz ve genelde tuvalet ihtiyacımdan sonra oluyor göğüslerimden sütte geliyor evde oturup beklemekten sıkıldım dışarıda çıkamıyorum olur olmadık yerde doğum sancım tutar suyum gelir diye endişe ediyorum ama bunaldım valla imdaaaatttt diye bağırıyorum evde.... kızımla konuşuyom daha doğmadan azarladım onu zaten doğarken bir sürü acı çekicem bide hanfendi naz yapıyo ... valla kız çocuk erken gelirmiş diyen kimseye inanmıyorum artık halt etmişler turşusunu kurcam hala çıkmadı ayy valla sağdan sağdan geliyolar bana çok sıkıldımm çoooooooookkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk iyi değilimmmm mafoldumben
7Eylulde kontrolumuz vardı Dr 2900 kg dedi
12 eylulde Bebeğim 2320 doğdu (580 gr fark)
Sakın kiloyu takmayın..bakın hep yanlış çıkıyo..sağlıklı olsun yeter..
Esinti var...annem bebeği küvetine yatırtdı...
beşiğinde uyumayacak bugün
oturamıyorum dikişlerim acıyo..
göbeğim mosmor okadar bastırdılar ki
delikafadulden neyse hiç çatlağım olmamış ... morluklar gitsin ozmn daha iyi anlııcam bilmiyorumkismile
Amin cnm darısı isteyenlerin başına..Yuse canım gözün aydın, çok sevindim. Uyuyorsa çok, şekeri düşüyordur, 2 saatte bir uyandırıp emzirmeye gayret etmelisin. Allah analı babalı büyütsün, uzun ömürler versin yavruna ve tüm sevdiklerine. Sevgiler, selamlar...
Darısı tüm bekleyenlerin başına.
Bende seni soracaktım...msjını görünce gerek kalmadıanaaaaaaaaaaammmm buda doğurmuş canım hayırlı olsun bebeğin normal galiba doğumun allah sağlıklı büyütmek nasip etsin
Bende seni soracaktım...msjını görünce gerek kalmadı
Doğurmamışsın daha
sen hurma yemeye devam et
ben yemedim
Bu arada..gece 3 de sancım başladı
sabah 7 de 7-8 cm açılması var dedi ebe
ya bana dr lar beğin kg sunu 3 buçuk diyorlar ebeler fazla bebek kilolu diyor anlamadım ohaoldumsmilekorkuyorum 4 kg doğacak diye ben nasıl çıkaracam okadar şeyilmaz:
benim zayıftı ve sırf bebek zayıf diye normal doğum yapabileceğim (tabi başka aksilik çıkmazsa) çünkü çatım çok dar ama biraz daha kalırsa karnımda kilo alıcak diye korkuyorum bu sefer normal doğum riske giricek ama sen usg yanılma payınıda düş ortalama 300 gr ki bazen 500 de oluyo yanılma payı oluyo
canım utrosyonda yayılma payı varmış ta ebeler fazla bu bebek diyorlar nasıl anlıyorlarsa
bende diyordum bugün giderken suni sancı istiyecem diye ama vermiyorlar
bende istemedim
benim arife gününden beri 1 santim açılma senim bayramdanmış hala bugün 1 santim diyor vala artık iyice sıyırdım kafayı insanın aklıla başka şeler geliyor yoksa önemli değil de allahım kolay doğumlar nasip etsin
artık ben ağrımı bekiyecem
ben devlette doğum yapmayı düşünüyorum 2 debi gidiyom ağrım var diyerekten halbuki ağrım yok sırf açılam varmı diye bugünde eşim illa gidelim dide gittik gene tık yok bir biz kaldık galibba 40 haftayı dolduran
bide dadlum var dı o ne olduki acaba
Amin cnm darısı isteyenlerin başına..
Kan şekerine bakıldı TOPUĞUNDAN
şekeri iyi çıktı şükür
biraz yorulduk..ben uykusunu ona bağlıyorum..
detaylara girmiycem..doğurmayan var çünkü daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?