2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bugün 12 eylulde...
sabah 9 da NORMAL doğdu bebeğim..
Akşam 7de taburcu olduk...

Şuan oğlumuz evimizde
Evimin gülü geldi.
Şükürler olsun rabbime oğlumuzu alıpta geldik...
(ben arabaya giderken bitane bebiş küvezde çıkıyodu hastaneye...Eşim halimize şükret dedi)

Şuan ısırgan otu ve rezeneyi sıcak suya demledim (Nescafe gibi) onu içiyorum sütüm artsın diye
Ama çok uyuyor emziremiyorum maalesef

7Eylulde kontrolumuz vardı Dr 2900 kg dedi
12 eylulde Bebeğim 2320 doğdu (580 gr fark)

Sakın kiloyu takmayın..bakın hep yanlış çıkıyo..sağlıklı olsun yeter..

Esinti var...annem bebeği küvetine yatırtdı...
beşiğinde uyumayacak bugün

oturamıyorum dikişlerim acıyo..
göbeğim mosmor okadar bastırdılar ki

delikafadulden neyse hiç çatlağım olmamış ... morluklar gitsin ozmn daha iyi anlııcam bilmiyorumkismile

ay yusede doğurmuşşş tebrik ediyorum Allah analı babalı büyütmeyi nasip etin inş

ben çıldırmak üzereyim gitgide psikolojim çok bozuluyor.40 haftam doldu geçiyor bile güya cuma günü ebe bugün yarın doğurursun dedi ama bende hala tık yok ağrılarım oluyor ama düzensiz ve genelde tuvalet ihtiyacımdan sonra oluyor göğüslerimden sütte geliyor evde oturup beklemekten sıkıldım dışarıda çıkamıyorum olur olmadık yerde doğum sancım tutar suyum gelir diye endişe ediyorum ama bunaldım valla imdaaaatttt diye bağırıyorum evde.... kızımla konuşuyom daha doğmadan azarladım onu zaten doğarken bir sürü acı çekicem bide hanfendi naz yapıyo ... valla kız çocuk erken gelirmiş diyen kimseye inanmıyorum artık halt etmişler turşusunu kurcam hala çıkmadı ayy valla sağdan sağdan geliyolar bana çok sıkıldımm çoooooooookkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk iyi değilimmmm mafoldumben

kavuştum sonun da sizeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

forma giremiyordum bodemdenmiş gslba arkadaşın yardımıyla hallettim

hahahahhahahaah buda benden ben sürekli gidiyorum devlete ağrım var diyerekten sırf nezamanki doğum diye arife gününden buyana hala 1 santim açıklık var bugün akşama kadar gene hastanelerdeydim doğururum diye gittim tık yok sitrese girdik eşimle eşim çıldırmanın eşiğinde sanki o doğuracak

Yuse canım gözün aydın, çok sevindim. Uyuyorsa çok, şekeri düşüyordur, 2 saatte bir uyandırıp emzirmeye gayret etmelisin. Allah analı babalı büyütsün, uzun ömürler versin yavruna ve tüm sevdiklerine. Sevgiler, selamlar...
Darısı tüm bekleyenlerin başına.

anaaaaaaaaaaammmm buda doğurmuş canım hayırlı olsun bebeğin normal galiba doğumun allah sağlıklı büyütmek nasip etsin

Amin cnm darısı isteyenlerin başına..

Kan şekerine bakıldı TOPUĞUNDAN
şekeri iyi çıktı şükür

biraz yorulduk..ben uykusunu ona bağlıyorum..
detaylara girmiycem..doğurmayan var çünkü daha

anaaaaaaaaaaammmm buda doğurmuş canım hayırlı olsun bebeğin normal galiba doğumun allah sağlıklı büyütmek nasip etsin
Bende seni soracaktım...msjını görünce gerek kalmadı
Doğurmamışsın daha
sen hurma yemeye devam et
ben yemedim

Bu arada..gece 3 de sancım başladı
sabah 7 de 7-8 cm açılması var dedi ebe

ya yaa gör nagihan bi doğumu bile beceremiyoz yusede doğurdu ulen bizden sonra olan herkeş doğurdu( çok seviniyorum elbette onların adına allah'ım acısını göstermesin sağlık sıhat içinde büyütsünler) ... ama ben valla iyi değilim artık eşime diyom koşuya çıkıcam belki gelir gece uyku muyku yok ne sağa dönebiliyom ne sola varil gibi oldum vinç çağırıcam yakında yardım etsinler diye insanlıktan çıktım ayy gelecekse gelsin Allah'ım ne olurrrr :Saruboceq: valla bu son günler daha doğrusu son günlerin dolduğu günler ne zormuş... bende yarın gidicem ama niye gidiyom diyede soruyom kendime dr kalsa diycek vereyim sunsancı bu sefer açılmamm olmayacak yok kalp atışı yavaşladı yok yan yattı çamura battı diye sezeryana alacaklar ee gitmiyim diyom ne kadar beliycem kordona dolanır suyum azalmıştır belki diyede merakta etmiyo değilim valla aklımı kaçırdım sempatiksalakcinnidelikafadulden

Bende seni soracaktım...msjını görünce gerek kalmadı
Doğurmamışsın daha
sen hurma yemeye devam et
ben yemedim

Bu arada..gece 3 de sancım başladı
sabah 7 de 7-8 cm açılması var dedi ebe

ben hurmayı kestim 2 hafta kadar oldu yaaaaaa
ben forma giremiyordum fc den haber alıyordum arkadaşların durumunu şimdi arkadaşla msnde konuşurken dedim ben giremiyorum forma diye oda modemi kapat aç dedi öyle yapınca düzeldi bende tamir var diye biliyorum çok şükür

bende sancımı bekliyecem orda suni sancı veriyorlar
bugün kadınları gördüm içim gitti

anggellos
canım ben gittim bugün bebeğin kalp atışı yüksek dediler benim tansiyon yüksek çıktı beni korkuttular gebelik zehirlenmesi olabilir beni kartal araştırmayta gönderdiler tam teşekküllüymüş oraya gittim gene alttan baktılar nst kan verdim hiç birşey çıkmadı 1 santim açılma var bişey yok
o santim açılmada arife günü gittim ogünden kalma

ben yürüyüş yapıyorum 1 saat 2 saat koşuyorum gelmiyoır valla erşim bi çocuğu doğuramdın diyor

ya bana dr lar beğin kg sunu 3 buçuk diyorlar ebeler fazla bebek kilolu diyor anlamadım ohaoldumsmilekorkuyorum 4 kg doğacak diye ben nasıl çıkaracam okadar şeyi lmaz:

ayy allahım yaa şu çektiğimize bak bende de 1 cm açılma var bayramın 2. gününden kalma başkada bi gelişme yok valla yarın gidip suni sancı alıcam herkes evde teyzem geldi antalyadan ablam geldi bi hanfendi teşrif etmiyor yarın eşimle gidicem ablama dedim siz evde kalın çantaları getirisiniz ablamda diyo daha bişi yok niye getirelim :) bende dedimki yarın gidicem doğuran kadar çıkmıycam hastaneden ısrarlıyım gelecek artık yoksa vazgeçicem doğurmaktan eşim işi dolayısı ile şehir dışına gidicek çalışmaya ama benim doğumumu bekliyo normalde gitmesi gerekiyodu ayy bekledikçede doğum gelmiyo offf valla bi beceremedik şu işi :):)

nezle oldum arkadaşlar.. öyle bariz diil ama burnumu çekiyorum..genzim gıdıklanıyor.. ve bol hapşuruk.. bebeğe yaklaşmamaya çalışıyorum ama ne kadar kaçıcam sonuçta. emiziryorum.. ilaç filan kullanamamda.. napıcam bilmiyorum. acayip tedirginim...

ya bana dr lar beğin kg sunu 3 buçuk diyorlar ebeler fazla bebek kilolu diyor anlamadım ohaoldumsmilekorkuyorum 4 kg doğacak diye ben nasıl çıkaracam okadar şeyi lmaz:

benim zayıftı ve sırf bebek zayıf diye normal doğum yapabileceğim (tabi başka aksilik çıkmazsa) çünkü çatım çok dar ama biraz daha kalırsa karnımda kilo alıcak diye korkuyorum bu sefer normal doğum riske giricek ama sen usg yanılma payınıda düş ortalama 300 gr ki bazen 500 de oluyo yanılma payı oluyo

canım utrosyonda yayılma payı varmış ta ebeler fazla bu bebek diyorlar nasıl anlıyorlarsa
bende diyordum bugün giderken suni sancı istiyecem diye ama vermiyorlar
bende istemedim
benim arife gününden beri 1 santim açılma senim bayramdanmış hala bugün 1 santim diyor vala artık iyice sıyırdım kafayı insanın aklıla başka şeler geliyor yoksa önemli değil de allahım kolay doğumlar nasip etsin
artık ben ağrımı bekiyecem

ben devlette doğum yapmayı düşünüyorum 2 debi gidiyom ağrım var diyerekten halbuki ağrım yok sırf açılam varmı diye bugünde eşim illa gidelim dide gittik gene tık yok bir biz kaldık galibba 40 haftayı dolduran

bide dadlum var dı o ne olduki acaba

yaa ebelern dediğinede güvenme benim çocuğun kilosunu söledim ebe şaşırdı çünkü benim karnım daha büyük duruyo ama kızım zayıf bende dedim yemişim ama kendime dedim ebede güldü ....o yüzden belli olmaz canım

ya bende suni sancı diyom ama tırsmıyoda değilim zaten doğumun zor olucak dedi bide o sancıyı çekmek var e bide okadar sancıya rağmen açılmam olmayıpta sezeryana girersem herhalde iyiden sıyırırım ben Allahım aklıma mukayet ol sen kolay doğumlar nasip et biz geride kalanlarada

dadlumunda baya geçmişti bizden bile fazla geçmişti haber yok henüz sanırsam ama bence o doğurdu gözükmüyo oda çünkü ama valla iyiyi dayandı oda en son 40 + 6 da falandı düşün yanii

saol yuse detaylara girmediğin için :) biz de doğuralım ölee anlat merak etmedım değil hani ama sormaya da okumaya da korkarım :)eyvahedigeldismile eylül ayı sonunda detayları veririz hepimiz :)

bana soranlara artık ben doğurmaktan vazgeçtim bir ay daha bekliycem diyorum :)) gerçi hoş kim görse sen hiç doğurucak gibi durmuyosun diyolar biraz önce arkadaşlar bizdelerdi karnın çok yukarda hala dediler moralim bozuldu valla ( herkese alay konusu olduk valla çocuk doğunca direk askere gider diyolar :))) traş makinesini hazırlayın, sakallı doğar bu falan diye dalga geçiyolar :))) annem bile arıyo telde ilk lafı doğuruyomusun yoksa kapatimmi telefonu diyo :))) sabır etmek gerçekten zor arkadaşlar Allah yardımcımız olsun inşallah..

yarın ben de kontrole gitcem çatı muayenesi de olucam daha yeni korkuyorum..

bi yandan da çok merak ediyorum ne diycek diye. aslında gitmişken doğurup dönsem süper olucak :)) açıklık 3-4 cm olmuş dese ne mutlu olucam valla.. ama büyük bi ihtimalle bir hafta daha diycek sanırım ((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…