kızlar slm herkese nasılsınız beni sormayın sitresliim kötüyüm doğuramaaaadıııııııııııııımmmmmmmmmmmmmmmohaoldumsmile
Bugün doktor kontrolümüz vardı.....
Veee kader günü belli oldu..
Israrla normal doğum diye diretiyordu doktorum, ben sezeryan istememe rağmen...
Bugün hazır değilim istemiyorum normal dedim...
HAzır olmak diye bişey yok dedi kızdı bana...
Normale değil sezeryana hazır olmaz insan dedi....
Sonra bir sürü tahliller verdi... Kan sayımları idrar kültürü sarılık falan...
Vee şiddetli bir vajinal enfeksiyon çıktı...
Ne akıntı ne koku hiçbişey olmamasına rağmen....
Mecburen sezeryana döndük....
16 Eylül'de oğlumuz geliyor ....Sabah 8 de hastanede olucaz.. 10 gibi de operasyon başlıycak......
canım benim sıkma canını.rabbim hayırlı zamanda doğurmayı nasip etsin.nagişim okuyabiliyorsan oku ya da dinle,meryem ve inşikak surelerini.inşikak suresinin 7 defa okumak doğumu kolaylaştırıyormuş.
bugün doktor kontrolümüz vardı.....
ısrarla normal doğum diye diretiyordu doktorum, ben sezeryan istememe rağmen...
Hazır olmak diye bişey yok dedi kızdı bana...
16 eylül'de oğlumuz geliyor ....sabah 8 de hastanede olucaz.. 10 gibi de operasyon başlıycak......
selam kızlar... bugün dr a gittim tekrar...
günümüz dolmuş. artık -1 -2 olarak gidicez :)
nst de sancılarım 10 dk da 1 düzenli olarak çıktı.
açılma da 3 cm civarı.
dr dediğine göre , cuma gününe kadar kendi sancımı beklicez. yok sancım sıklaşmazsa cuma günü suni sancıyla doğumumu gerçekleştiricem.
dua edin kızlar. inşallah sancım 5 dk da 1 e düşer ve şiddeti artar.
şafak 4 :) eger kendisi gelmezse...
okuyorum canım ben kurna ama inşikak süresini hiç duymadım kuran da varmı
ben meyrem suresini okuyarak bebeğime kavuştum ona inancım var
insan sitres oluyor günü geçince başka şeyler düşünüyor bbeğime bişey olurmuki diye korku annelik duygusu işte
amiiiiiiiin canım hayırlısıyla inşallah
Bugün doktor kontrolümüz vardı.....
Israrla normal doğum diye diretiyordu doktorum, ben sezeryan istememe rağmen...
HAzır olmak diye bişey yok dedi kızdı bana...
16 Eylül'de oğlumuz geliyor ....Sabah 8 de hastanede olucaz.. 10 gibi de operasyon başlıycak......
herkesin geçmiş bayramını kutluyorum. 10 gündür internet yoktu giremedim hiç. gerçi girmeye fırsatım da olmadı.. sarılığımız yükseldi 2 gün hastanede küvezde yattı bebeğim. olmayan sütümü damla damla da olsa sağdım, ilaç niyetine içirdiler. biberona alıştı bi güzel kızım. şimdi her öğünde mama öncesi meme krizimiz var. bazen emiyor bazen emmiyor. sütüm de iyice geri kaçtı. ben emzirme işini beceremedim. her mama hazırlarken içim gidiyor ama napım aç kalmasın, şekeri düşüyo, kendinden geçiyor daha çok üzülüyorum. en azından artık acıkınca ağlıyor :)
doğum yapan herkese kolaylıklar diliyorum. bebebklere ve annelere sağlık diliyorum.
herkese iyi akşamlar..
nihayet canım oğlumu kucağıma aldım..11 Eylül günü normal doğumla ve de suni sancıyla bebeğimi dünyaya getirdim, bugün taburcu olduk, çok güzel bir duygu çok mutluyum...Darısı tüm anne adaylarının başına..doğum hikayemi de ilerde yazarım..
selam kızlar...yarın sabah hastahaneye yatıyoruz suni sancı verilecek oğluşumu alıcam kucağıma inşallah...vede tam 14 eylüll sata göre bekleen tarihte kısmetse..:)) tabi bu gece gelmesse hafif kasılmalar var açılma biraz varmışş...dularınızı bekliyoruz...
doğum yapan arkadaşlarımıda tebrik ederim sağlıkla büyütsünler yavrularını...kocaman öpücükler güzel haberlerle dönmek ümidiyle...(( heycandan ölüyorum bu arada:))
CANIM ÇOK SEVİNDİM ALLAH SAĞLIKLA BÜYÜTMEK NASİP ETSİN NORMAL DOĞUM YAPMIŞSIN DARISI BENİM BAŞIMA İNŞALLAH
AY NEGÜZEL HERKES DOĞURUYOR BENİM GÜNÜM DOLDU 3 GÜN OLUYOR HALA TIK YOK ALLAHIM BENDE DOĞURMAK İSTİİİİİİİİİİİİYOOOOOOOOOOOOOOOOOOOMMMMMMMMMMmafoldumben
Aggelos
neyaptıki acaba bugün dr konturolü vardı canımhayırlı haberlerini bekliyorum inşallah güzel haberlerele dönersin
Kızlar dadlum doğurmuşşşşşşşşşşşşşş
sezeryanla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?