2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar slm herkese nasılsınız beni sormayın sitresliim kötüyüm doğuramaaaadıııııııııııııımmmmmmmmmmmmmmmohaoldumsmile

Canım benim sıkma canını.Rabbim hayırlı zamanda doğurmayı nasip etsin.Nagişim okuyabiliyorsan oku ya da dinle,meryem ve inşikak surelerini.İnşikak suresinin 7 defa okumak doğumu kolaylaştırıyormuş.

Aggelos
neyaptıki acaba bugün dr konturolü vardı canımhayırlı haberlerini bekliyorum inşallah güzel haberlerele dönersin

Canım benim inş sıkıntısız bir doğum geçirirsin.Gününün belli olması rahatlatmıştır seni.Şimdi sıra mutlu günü beklemedeopuyorumnanaktan

canım benim sıkma canını.rabbim hayırlı zamanda doğurmayı nasip etsin.nagişim okuyabiliyorsan oku ya da dinle,meryem ve inşikak surelerini.inşikak suresinin 7 defa okumak doğumu kolaylaştırıyormuş.

okuyorum canım ben kurna ama inşikak süresini hiç duymadım kuran da varmı
ben meyrem suresini okuyarak bebeğime kavuştum ona inancım var
insan sitres oluyor günü geçince başka şeyler düşünüyor bbeğime bişey olurmuki diye korku annelik duygusu işte
amiiiiiiiin canım hayırlısıyla inşallah

canım senin için ne hayırlısıysa o olsun allahım hayırlısıyla kurtarsın bebeğine kovuştursun inşallah sağlıklıca bebeklerimiz sağlıklı olsunda gerisi önemli değil

Hayırlısı olur inş tubişim.Sancıları sen hissediyormusun ya da ağrıların var mı

Kuranda var canım tabi.Doğumdan önceki gün ben bunları okumaya başladım.Sende oku istersen
Kolay doğum için okunacak dua ... - reşha_misal - Blogcu
KOLAY DOĞUM DUALARI
!..KurandaKi SureLerin Fazileti..! - Tatlı Aşkım

meraba kızlar bizim de bugün kontrolümüz vardı. bizim oğlan 3500 ü geçmiş. yeri çok rahatmış gelmeye niyeti yok pek. cuma tekrar gidicem kontrole cuma günkü duruma göre karar vericek doktorumuz.

bu arada çatıma da baktı. hiiiç korkulucak gibi, abartılan gibi değildi. anlamadım bile. ben elini komple sokucak falan zannederken bi baktım tamam dedi. canım yanmadı bile. çatı muayenesi olucak arkadaşlar gerçekten korkulucak hiç bişey yokmuş.

bugunde 39+3 olduk.. yarın doktora gitcez. 1hafta önce kızım 3kiloydu bakalım şimdi nasıl. gelmeyi düşünüyomuymuş sorsun bi doktoru :roflol: :roflol:

canım hakkında hayırlısı olsun..hazır hıssetmıyorsan zaten normal doğuramazdın doktorunun dıretmesı cok sacmaymış... ama bak şans mı desem bılmıyorum ama senın ıstedğin olmuş...

herkesin geçmiş bayramını kutluyorum. 10 gündür internet yoktu giremedim hiç. gerçi girmeye fırsatım da olmadı.. sarılığımız yükseldi 2 gün hastanede küvezde yattı bebeğim. olmayan sütümü damla damla da olsa sağdım, ilaç niyetine içirdiler. biberona alıştı bi güzel kızım. şimdi her öğünde mama öncesi meme krizimiz var. bazen emiyor bazen emmiyor. sütüm de iyice geri kaçtı. ben emzirme işini beceremedim. her mama hazırlarken içim gidiyor ama napım aç kalmasın, şekeri düşüyo, kendinden geçiyor daha çok üzülüyorum. en azından artık acıkınca ağlıyor :)
doğum yapan herkese kolaylıklar diliyorum. bebebklere ve annelere sağlık diliyorum.

herkese iyi akşamlar..
nihayet canım oğlumu kucağıma aldım..11 Eylül günü normal doğumla ve de suni sancıyla bebeğimi dünyaya getirdim, bugün taburcu olduk, çok güzel bir duygu çok mutluyum...Darısı tüm anne adaylarının başına..doğum hikayemi de ilerde yazarım..

selam kızlar...yarın sabah hastahaneye yatıyoruz suni sancı verilecek oğluşumu alıcam kucağıma inşallah...vede tam 14 eylüll sata göre bekleen tarihte kısmetse..:)) tabi bu gece gelmesse hafif kasılmalar var açılma biraz varmışş...dularınızı bekliyoruz...
doğum yapan arkadaşlarımıda tebrik ederim sağlıkla büyütsünler yavrularını...kocaman öpücükler güzel haberlerle dönmek ümidiyle...(( heycandan ölüyorum bu arada:))

canım hayırlı olsun bebişin sütüm kaçtı gelmiyor diye sakın pes etme kesinlikle zorlamalısın bu şekilde 1 hafta 10 gün uğraşanlar var
bebek emdikçe gelicek zaten sütün
bak benimde sütüm bol bol değildi arada azalıyordu üzülüyordum 3-4 gündür bayramda yediğim baklavalar çikolatalar baya arttırdı kilo alcam die korktum ama değdi...
gerçekten emzirince rejim yapılmıyormuş.

CANIM ÇOK SEVİNDİM ALLAH SAĞLIKLA BÜYÜTMEK NASİP ETSİN NORMAL DOĞUM YAPMIŞSIN DARISI BENİM BAŞIMA İNŞALLAH

AY NEGÜZEL HERKES DOĞURUYOR BENİM GÜNÜM DOLDU 3 GÜN OLUYOR HALA TIK YOK ALLAHIM BENDE DOĞURMAK İSTİİİİİİİİİİİİYOOOOOOOOOOOOOOOOOOOMMMMMMMmafoldumben

ANGGELOS GELDİM KIZ DOĞURAMADAN HAHAHAHAH:roflol::roflol: NEDEDİ DR ANLATSANA BENİMDE AKLIM SENDEYDİ

Aggelos
neyaptıki acaba bugün dr konturolü vardı canımhayırlı haberlerini bekliyorum inşallah güzel haberlerele dönersin

ahhh canım nerdeeeeeee güzel haberler vermek isterdim ama bizim kız çok inatçı çıktı .nst girdim tık yok keyfi yerinde doktoruma dedim ne zaman doğurucam bekliycez diyo çarşamba yada perşembe gel dedi bi muayene edeyim o zaman bakalım dedi ozamana kadar bişi olmazsa tekrar muayeneye gidicem ama izinden yeni döndü diye adam okadar yoğunki gel demesine rağmen randevu alamadık yer yok ama gidicem valla araya sıkıştırsın bekleyemem tedirgin oluyom ya suyum azalmışsa ya kordona dolanır diye panik halindeyim.eyvahedigeldismile

sanırsam sendede faaaliyet yok kaydirigubbakcemile3 hadi hakkımızda hayırlısı canım

Kızlar dadlum doğurmuşşşşşşşşşşşşşş
sezeryanla

aaa sezeryanmı olmuş canım yaa okadar bekledi demek gelmedi kendi isteğiyle :umursamaz: neysee sağlıklı olsunda korkarım bu gidişle benimde sezeryan olucak yavaş yavaş hiç istemesemde o düşünceyede kendimi hazırlamam lazım daha fazla hayal kırıklığı yaşaypı depresif duruma düşmemek için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…