7Eylulde kontrolumuz vardı Dr 2900 kg dedi
12 eylulde Bebeğim 2320 doğdu (580 gr fark)
Sakın kiloyu takmayın..bakın hep yanlış çıkıyo..sağlıklı olsun yeter..
Esinti var...annem bebeği küvetine yatırtdı...
beşiğinde uyumayacak bugün
oturamıyorum dikişlerim acıyo..
göbeğim mosmor okadar bastırdılar ki
delikafadulden neyse hiç çatlağım olmamış ... morluklar gitsin ozmn daha iyi anlııcam bilmiyorumkismile
bana soranlara artık ben doğurmaktan vazgeçtim bir ay daha bekliycem diyorum :)) gerçi hoş kim görse sen hiç doğurucak gibi durmuyosun diyolar biraz önce arkadaşlar bizdelerdi karnın çok yukarda hala dediler moralim bozuldu valla( herkese alay konusu olduk valla çocuk doğunca direk askere gider diyolar :))) traş makinesini hazırlayın, sakallı doğar bu falan diye dalga geçiyolar :))) annem bile arıyo telde ilk lafı doğuruyomusun yoksa kapatimmi telefonu diyo :))) sabır etmek gerçekten zor arkadaşlar Allah yardımcımız olsun inşallah..
yarın ben de kontrole gitcem çatı muayenesi de olucam daha yeni korkuyorum..
bi yandan da çok merak ediyorum ne diycek diye. aslında gitmişken doğurup dönsem süper olucak :)) açıklık 3-4 cm olmuş dese ne mutlu olucam valla.. ama büyük bi ihtimalle bir hafta daha diycek sanırım((
Bugün 12 eylulde...
sabah 9 da NORMAL doğdu bebeğim..
Akşam 7de taburcu olduk...
Şuan oğlumuz evimizde
Evimin gülü geldi.
Şükürler olsun rabbime oğlumuzu alıpta geldik...
(ben arabaya giderken bitane bebiş küvezde çıkıyodu hastaneye...Eşim halimize şükret dedi)
Şuan ısırgan otu ve rezeneyi sıcak suya demledim (Nescafe gibi) onu içiyorum sütüm artsın diye
Ama çok uyuyor emziremiyorum maalesef
ay yusede doğurmuşşş tebrik ediyorum Allah analı babalı büyütmeyi nasip etin inş
ben çıldırmak üzereyim gitgide psikolojim çok bozuluyor.40 haftam doldu geçiyor bile güya cuma günü ebe bugün yarın doğurursun dedi ama bende hala tık yok ağrılarım oluyor ama düzensiz ve genelde tuvalet ihtiyacımdan sonra oluyor göğüslerimden sütte geliyor evde oturup beklemekten sıkıldım dışarıda çıkamıyorum olur olmadık yerde doğum sancım tutar suyum gelir diye endişe ediyorum ama bunaldım valla imdaaaatttt diye bağırıyorum evde.... kızımla konuşuyom daha doğmadan azarladım onu zaten doğarken bir sürü acı çekicem bide hanfendi naz yapıyo ... valla kız çocuk erken gelirmiş diyen kimseye inanmıyorum artık halt etmişler turşusunu kurcam hala çıkmadı ayy valla sağdan sağdan geliyolar bana çok sıkıldımm çoooooooookkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk iyi değilimmmm mafoldumben
slm kızlar bizm bugün oğlumla eve geldik çok istememe rağmen normal doğum olmadı 09 10 saat saabah 6.3de yarumu aldım kucağıma :dance:
günaydınnnn bugün 11:45 te radevumuz var iş göremezlik raporumu alıcam, 37 ye kdr çalışmış oldum süper :lepi: bakalım beyimiz ne kdr büyümüş, kızım 9 gün sonra abla olacak çok heyecanlı hihoyyyt
Canım hadi gözün aydın sağsalim atlatıın bu süreci.
İnşallah doğum sürecinide kolay atlatırsın canım.
Benim günümde belli olsaydı keşke bu belirsizlik çok canımı sıkıyor yaaa
aminnn canım seninde belli olur inş
normal doğum istiyormusun
tubilosh: ayyy ne güzel inşallah hayırlısıyla sıklaşırda normal normal güzel güzel doğumunu yapar alırsın kuzunu kucağına
nezle oldum arkadaşlar.. öyle bariz diil ama burnumu çekiyorum..genzim gıdıklanıyor.. ve bol hapşuruk.. bebeğe yaklaşmamaya çalışıyorum ama ne kadar kaçıcam sonuçta. emiziryorum.. ilaç filan kullanamamda.. napıcam bilmiyorum. acayip tedirginim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?