• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kızlar biz perşembe günü oğlumuzu kucağımıza aldık...
Herşey yolundaydı... Planlandığı gibi sezeryan oldu ama henüz toparlanamadım ve ev kalabalık olduu için fazla detaya giremiyorum...
Oğlum yağız ve ben hepinizi öpüyoruz...

ayy ne anlar bu insanlar doğum yapar yapmaz damlamaktan anlamıyorum ha
ben istemiyorum valla ilk 3gün hele kimse kayınvalide ve kayınbiraderler hariç zaten kimseye söylemicem ve SÖYLETMİCEMMM

seni de tebrik ederim canımmm anne olmuşsun
Allah hayırlısıyla sağlıcakla büyütmeyi nasip etsin
ve darısı biz bekleyenlerin başına __________AMİN_____________

ben humanada kullanıyorum humana işe yarıyo zaten içinde rezene vs.bitkiler var.bir memeden 60 cc çıkar mı bilmiyorum o kadar emiyomudur :uhm:

canım sonunda kızım dünyaya teşrif etti.17.09.2010 saat 13:36 'da 3040 kg ağrlığında Sezeryan oldum dün geldik eve bi gireyim dedim akşam foruma ama ağrılarım çok vardı duramadım .kızımda sağolsun gündüz uykucu gece de bekçi bugün 4.günümüz yavaş yavaş alışmaya çalışıyoruz ama çok zorlanıyorum emzirmek işkence gibi oluyo ilk defa gece uyuyabildim ağrı kesici etkisini gösterince.... düz yatmaktan belimsırtım nasıl ağırıyo gece ilk defayan tarafıma dönebildim o sayede uyudum .sütüm var çok şükür ama az geliyo şuan sürt artırma yöntemlerini deniyoruz.tecrübeli annecikler fikrileirniz paylaşırsa sevinirim .

genel durum şimilik bu aslında anlatacak çok şey var şükür kızım geldi ama alışma evreside biraz sancılı oluyo detayları kendimi daha iyi hissedince anlatıcam canım.

Seninde güzel haberlerini bekliyorum canım .bütün Doğum yamış annecikleri tebrik ediyorum Allah analı babalı sağlık sıhhat içerisinde büyütmeyi nasip etsin .doğum yamamış anneciklerimizide Allah bir avazda kurtarsın inş

Gözün aydın canım.Rabbim bebişini hayırlı evlat eylesin.Bol rezene çayı içip bebişini sürekli emzir canım süt için.

canım sonunda kızım dünyaya teşrif etti.17.09.2010 saat 13:36 'da 3040 kg ağrlığında Sezeryan oldum dün geldik eve bi gireyim dedim akşam foruma ama ağrılarım çok vardı duramadım .kızımda sağolsun gündüz uykucu gece de bekçi bugün 4.günümüz yavaş yavaş alışmaya çalışıyoruz ama çok zorlanıyorum emzirmek işkence gibi oluyo ilk defa gece uyuyabildim ağrı kesici etkisini gösterince.... düz yatmaktan belimsırtım nasıl ağırıyo gece ilk defayan tarafıma dönebildim o sayede uyudum .sütüm var çok şükür ama az geliyo şuan sürt artırma yöntemlerini deniyoruz.tecrübeli annecikler fikrileirniz paylaşırsa sevinirim .

genel durum şimilik bu aslında anlatacak çok şey var şükür kızım geldi ama alışma evreside biraz sancılı oluyo detayları kendimi daha iyi hissedince anlatıcam canım.

Seninde güzel haberlerini bekliyorum canım .bütün Doğum yamış annecikleri tebrik ediyorum Allah analı babalı sağlık sıhhat içerisinde büyütmeyi nasip etsin .doğum yamamış anneciklerimizide Allah bir avazda kurtarsın inş
allah analı babalı büyütsün gözün aydın a.s.:nazar:

Kızlar biz perşembe günü oğlumuzu kucağımıza aldık...
Herşey yolundaydı... Planlandığı gibi sezeryan oldu ama henüz toparlanamadım ve ev kalabalık olduu için fazla detaya giremiyorum...
Oğlum yağız ve ben hepinizi öpüyoruz...
gözün aydın allah analı babalı büyütsün canım a.s.:nazar:

herkese merhaba. benim kafam çok karıştı lütfen fikir verin. sütüm çok az. 3 saatte bir sağıyorum, bebeğim göğüs ucumu kıyametlerle alıyor süt gelmediği için doymuyor ve mama veriyorum. sütüm artsın diye yapmadığım şey kalmadı ama artmıyor, sağıyorum 10-20 cc geçmiyor.
mama veriyorum, aptamil. doktor dedi ki 2 saatte bir 60cc yeterli .ama benim kızım 60 cc ile uykuya giremiyor. aranıyor,aranıyor, 1 saat uyuyor sonra yine açlıktan ağlıyor.saat başı 60 cc de bana çok fazla geliyor. kakasını da yapamıyor
mama kutusunun arkasında 2haftadan itibaren 3,5-4 saatte bir 90 cc yazıyor. ben bugün 90cc geçtim. bebeğim 3 haftalık oldu. 4 saat uyudu kızım ve kakasını da rahat yapıyor.ama acaba çok mu veriyorum. obez mi olur diye de içim hiç rahat değil. napacağımı bilmiyorumm
her mama hazırlarken içim gidiyor. biberonları duvara çalasım geliyor. benim strese sokup sütümün gitmesine neden olanlar utansın. hakkımı hiiiç helal etmiyorum

canıom benımde sutum cok az ve ben farkedemedım..bebeğim sarılık olsu..sonra doktor tavsıyesı ile aynı senın gıbı 2 saate bır 60 cc verıyorum ama öncesınde mutlaka emzır dedı az da olsa gelen sutu alması gerekıyor... bende bakıyorum 2 memeden anca 10 cc çıktı ...yanı sut yok... evet bıraz daha sısko olacak bızım bebişler ama sağlıkları için buna mecburuz canım ..bende cok üzülüyorum ve hala sutumun geleceği inancındayım....belkı gelır bellı mı olur..sende ıcını ferah tut.

normal doğuran anneler..dikişleriniz ne alemde?
benım doğum çok zor ve dikişli oldu bugun 18.gun ve hala oturmaklta zorlanıyorum üstelık dikilşler dah düşmedı....sizinkiler nasıldı

bu arada bugün kızımın doğum günü 9 yaşına giriyor evde parti yapacamış arkadaşlarını davet etmiş beni evden kovuyor 2 saatten beri süsleniyor gelecek arkadaşları bile gelinliklerini giyeceklermiş anam bu kızların hepsi aynı ben böyle süslenmiyorum yandım 2 kızla nasıl uğraşırım bayanssulusmile

bende hic dogurmicam saniyodum sogurdum kizlar valla dogduktan sonra balsiyormus her sey yorgunluk uykusuz geceler yok bebek agladi yok bebek guldu her sey dogduktan sorna basliyo :)

ahhh aaaah bırde bız dogursakta yorgunluk baska bişey vallahı hıç umrumda degıl saadetcım... şimdi elim yuregımde bebegım nasıl ıyımı acaba bu gecemı gelcek yok olmadı yarın mı acaba larla ve sıkıntıyla gecıyo gunlerım ınan onu oyle bı ozledım kı...tabı şuan gıttıkce korkuda artmaya basladı... sizler bakın ne guzel alıştınız bebişlerinizle biz daha ilk basamagı cıkamadık... hayırlısıyla gelsın artık yavrum hiç bir mudahaleye gerek kalmadan kızlaaaar nolur dua edııııınnnnn....cok farklı ruh hallerı içindeyim artıııııkkkk....:1no2:

slmmm bugün evim temizlendi cam kapı dip köşe perdeler tüller, kışlıkları çıkardık yazlıkları kaldırdık yarında kışlık ütülerim yapılacak, bu akşamda aylık market alışverişimizi yaptık başkada işim kalmadı, çarşambaya az kaldı kaydirigubbakcemile2

canım sende carsamba gunun mu alıcan bebısını kucagına hayırlısı olsun ınsallah Rabbım saglıkla kavustursun bebişinle seniii....

ben de carsamba gunu gıdecem bakalım sabah 8 bucukta ac karnına burda ol dedı...ne olur ne olmaz belli degil...kontrol edecek ve karar verılecek..carsamba gunu tam 9 ay 18 gunum bıtmış olacak hayırlısı dua edınde gelsın kuzum normal normal...

slm kızlar nasılsınız giremiyorum sizleri çok özledim merak ta ediyorum nasıllar diye

kızlar ben çok kötü sezeryan geçirdim iç kanama giçirdim dr hatası hastanade fazla kaldım kan takıldı ilaçlar felan çok yıprandım kendime hala anca geliyorum takipteyim kanama durdu diyorlar ama kan veriyorum 2 günde 1 bebeğim çok iyi sağlıklı çok şükür inşallah kızımla uzun ömür geçiririm sağlıkla allah kimseye böyle bişey yaşatmasın arkadaşlar

canım gözün aydın çooooooooook sevindim allah analı babalı büyütmek nasip etsin
ben hala yanıma dönemiyorum sen nasıl yatıyorsun maşallah 6 gün oldu ben sezeryan olalı hala düz yatıyorum hemde oturur pozizyonda

kızlar merak edersiniz benim normal doğum için herşey güzeldi 2 gün ağrı çektim sonra hastaneye gittim 2santim dediler ssk da iyi davranmadılar sonra özel kendi dr gittim 3 santim dedi kan geldi sanra hemen suni sancı verelim dedi sancı odasına alındım dr geldi senin herşey normal ama bebeğn kafa küçük omuzlar geniş çıkmaz omzu takılır boyun damarları zedelenir başıma geldi dedi
mecburen sezeryana başvurdum sezeran canlısı dr ların hatası işte ama önemli değil sağlığım yerine gelsinde önemli değil

kızlar dua edin neolur sağlığım yerine gelsin dualşarınıza ihtiyacım var

canım gözün aydın çooooooooook sevindim allah analı babalı büyütmek nasip etsin
ben hala yanıma dönemiyorum sen nasıl yatıyorsun maşallah 6 gün oldu ben sezeryan olalı hala düz yatıyorum hemde oturur pozizyonda

geçmiş olsun canım
Allah analı babalı büyütsün
ben de ilk zamanlar oturur pozisyonda yatıyordum

nagihancigim cok ama cok gecmis olsun ins iyi haberler aliriz senden bende sezeryan oldugumda 4-5 gun cok zor kalktim yattim ama sonra gecti zamanla geciyo insallahs ende bir an once iyilesirsin cnm ..

Bugün 39+0 ız.yani 40. haftaya da girdim. dr. bebek gelmezse seni 1ekim sabahı bekliyorum dedi, heyecanlandım.akannehir 11gün var daha aslında. Umarım sancıyla gelir.Sezeryana gerek kalmaz.

kızlar merak edersiniz benim normal doğum için herşey güzeldi 2 gün ağrı çektim sonra hastaneye gittim 2santim dediler ssk da iyi davranmadılar sonra özel kendi dr gittim 3 santim dedi kan geldi sanra hemen suni sancı verelim dedi sancı odasına alındım dr geldi senin herşey normal ama bebeğn kafa küçük omuzlar geniş çıkmaz omzu takılır boyun damarları zedelenir başıma geldi dedi
mecburen sezeryana başvurdum sezeran canlısı dr ların hatası işte ama önemli değil sağlığım yerine gelsinde önemli değil

kızlar dua edin neolur sağlığım yerine gelsin dualşarınıza ihtiyacım var

canım benim yaaa öncelikle tebrik ediyorum tekrardan canım senide çok merak ettik.çok çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin talihsizlikler gelmiş başına ama sıkma canını inan iyileşmenin yarısı iyi düşünmekten geçiyor.yavaş yavaş geçicek zor zamanlardayız bol bol sabır çek dayanıcaz artık buda anne olmanın zor tarafları eee kolay değil dimi ...

benimde çok ağrılarım var ama zorda olsa yatıyorumm .bi yandan dikiş ağrım bi yandan adet sancısı gibi karın ağrım şimdi bide göğüslerim eklendi.uçları acıyo sütüm az geliyodu şimdide çok geliyo kızım yetişemiyo sağıyorum mecbur taş gibi oldu amannnnnn say say bitmez :) hep olumsuz hep olumsuz nereye kadar kızım dünyaya değer teyzeleri heimizin yavrusunu rabbim korusun kollasın yarın kontrol muayenemeiz var inş herşey yolundadır.

bu arada annecikler tahmini bizim göğüslerimiz ne zaman bu olaya alışacak yani acımayacak .....

Back
X