Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Şuan annem balkonda bebeğimi seviyo..
benim oğlum büyüyünce politikacı olacak devleti yönetecek diye ciddi ciddi seviyo alsanaalsanasmile (çok siyasi bir günde doğdu ya... referandum-darbe gününde)
Sayın liderim diyoo yaa :)
Saltanat türkiyede ücretsiz veriliyo bu hizmet..sağlık ocaklarından alabiliyosun..sizde nasıl? ücretlimi?canim spiral taktiranlar hic mi hic acimadigini soyliyorlar. bence tek bir secenegimiz var. spiral... her defasinda condom satin almaya kosamicaz ki kaydirigubbakcemile3 ben spiral taktiracam.
benimki doğduğundan beri ellerini yiyor acıktığında..(eli kundaklıysa battaniyeyi yiyodu..yada kafayı yana yatırıp yamuk ağızla bi gözünü kapıyo)selamlar..
oğlum 39 günlük oldu..emzik vermiyorum..emzik veren arkadaşlar oğlunuzun acıktığını nasıl anlıyorsunuz..ben ağlamasa da elini falan emmeye çalıştığında emziriyorum..bebeğim maaşallah iyi kilo aldı, doktorları mama vermediğime zor inandırıyorum belki bu yüzdendir sık sık emziriyorum acaba emzik versem bebişim daha mı az emer..emziğin yararlar var mı..ben huysuzluğundan değil de battaniyesini falan emmeye çalışıyor bazen o yüzden acaba emzik vermem gerekiyor mu diye düşünüyorum..
emzik kullanmayan var mı aramızda..
kızlar herkese ıyı aksamlar maalesef grip oldum sanırım oğlusumada bulastı hapsırıyor :çok üzgünüm:
Afferim sizeeeeben normal dogum yaprim ve bugune kdr da bir kac kere alttan muayene oldum. basta cok korktum ama fazla acimadi. dikislerim biraz gerildi acimak istedi ama korktugum gibi olmadi. alttan muayeneyi atlattim simdi kocisle ilk iliskiyi bir atlatsam... :kedi: 51 gun oldu adami hala yaklastirmadim zavalli sapik sapik dolasyor etrafimda hahaha naniknanik
yuse süpersinizzzzzzzzzz
eşimin politikaya girmesini isterdim..ama beceremezkiyuse cok guldum bende bazen yagmuru irlandaya basbakan olcak( simdiki bakan kadin )turk irlanda iliskielrini guclendiricek kizim turklere vize yok dicek her irlandali turkiyeye tatile gitsin ulke kalkinsin dicek benim kizim diyorum eism aman politikaci olmaisn diyo guluyoruz :) haha annende tam benlik desene :)
Saltanat türkiyede ücretsiz veriliyo bu hizmet..sağlık ocaklarından alabiliyosun..sizde nasıl? ücretlimi?
Yuse, chocotripi, kct, mavi1000, şeker pembe
kızlar bebişler bizi görmüyomuş...40ı çıkınca görebiliyolarmış doğrumu?
ışıktan rahatsız oluyor oğlum... ev içindeyken güneşe çıkardımmı mesela
ama elimi gözüne yaklaştırdığımda reflex yok..tepki vermiyo daha
cnm mrb benımde oglumun ılk testınde olcum olmadı 2. ye cagırdı
2.de zar zor da olsa olcum alındı
(olcum yaparken agladgı ıcın olculemedı uyuttuk 3 saat ugrastık uyuyo test sırasında kulagına uc yerlestırırken basıyordu cıglıgı)
bende ılk olcum yapılamayınca endıselendım
kuzenım meslegı odyometrıst yanı o da ısıtme testı yapıyr bana endıselenme 3 defa teste
cagrılır yıne olculmezse fakulteye sevk yapılır dedı
mesela ben 60 hastayı fakulteye sevk edersem genelde 2 yada 3 ısıtme kaybı olan
cocuk cıkıyor dedı...saglıcakla kal...
günaydın kızlar size birşey sorcam....sütü yeterli olan anneler hamileliğinizde kaç kilo almıştınız ve beslenmenize çok mu dikkat etmiştiniz..
günaydın kızlar size birşey sorcam....sütü yeterli olan anneler hamileliğinizde kaç kilo almıştınız ve beslenmenize çok mu dikkat etmiştiniz..
FERRUM FORT KULLANIYORUMsaclarım da tutam tutam dokuluyo
kan ılacı maltofer kullanıyrm
sız ne hapları ıcıyrsunuz
anammm kızım ilk defa bu saatte uyuyor![]()
tü tü tü tü kırkbirkere maşallah kuzuma![]()
Boşver saldık slacağımız kadar zemuszemusoff uykum var işlerim var naapcam
Geçmiş olsun bebem..a.s.kızlar herkese ıyı aksamlar maalesef grip oldum sanırım oğlusumada bulastı hapsırıyor :çok üzgünüm:
Şuan annem balkonda bebeğimi seviyo..
benim oğlum büyüyünce politikacı olacak devleti yönetecek diye ciddi ciddi seviyo alsanaalsanasmile (çok siyasi bir günde doğdu ya... referandum-darbe gününde)
Sayın liderim diyoo yaa :)