• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Şuan annem balkonda bebeğimi seviyo..
benim oğlum büyüyünce politikacı olacak devleti yönetecek diye ciddi ciddi seviyo alsanaalsanasmile (çok siyasi bir günde doğdu ya... referandum-darbe gününde)

Sayın liderim diyoo yaa :)

yuse cok guldum bende bazen yagmuru irlandaya basbakan olcak( simdiki bakan kadin )turk irlanda iliskielrini guclendiricek kizim turklere vize yok dicek her irlandali turkiyeye tatile gitsin ulke kalkinsin dicek benim kizim diyorum eism aman politikaci olmaisn diyo guluyoruz :) haha annende tam benlik desene :)

canim spiral taktiranlar hic mi hic acimadigini soyliyorlar. bence tek bir secenegimiz var. spiral... her defasinda condom satin almaya kosamicaz ki kaydirigubbakcemile3 ben spiral taktiracam.
Saltanat türkiyede ücretsiz veriliyo bu hizmet..sağlık ocaklarından alabiliyosun..sizde nasıl? ücretlimi?

selamlar..
oğlum 39 günlük oldu..emzik vermiyorum..emzik veren arkadaşlar oğlunuzun acıktığını nasıl anlıyorsunuz..ben ağlamasa da elini falan emmeye çalıştığında emziriyorum..bebeğim maaşallah iyi kilo aldı, doktorları mama vermediğime zor inandırıyorum belki bu yüzdendir sık sık emziriyorum acaba emzik versem bebişim daha mı az emer..emziğin yararlar var mı..ben huysuzluğundan değil de battaniyesini falan emmeye çalışıyor bazen o yüzden acaba emzik vermem gerekiyor mu diye düşünüyorum..
emzik kullanmayan var mı aramızda..
benimki doğduğundan beri ellerini yiyor acıktığında..(eli kundaklıysa battaniyeyi yiyodu..yada kafayı yana yatırıp yamuk ağızla bi gözünü kapıyo)
şimdi parmalkalrını keşfetti...onları emiyo acıkınca..meme gibi parmaklarını cukcuk emiyo meme sanıp

ay acıkınca izlemeye doyulmuyo..bi datlı oluyoki :nazar:

ben normal dogum yaprim ve bugune kdr da bir kac kere alttan muayene oldum. basta cok korktum ama fazla acimadi. dikislerim biraz gerildi acimak istedi ama korktugum gibi olmadi. alttan muayeneyi atlattim simdi kocisle ilk iliskiyi bir atlatsam... :kedi: 51 gun oldu adami hala yaklastirmadim zavalli sapik sapik dolasyor etrafimda hahaha naniknanik
Afferim sizeeee
cuma 40 oluyoz...38 olduk şimdi
Bizimki 2 günden ne çıkacakmışki diyo :oklava:

yuse süpersinizzzzzzzzzz

yuse cok guldum bende bazen yagmuru irlandaya basbakan olcak( simdiki bakan kadin )turk irlanda iliskielrini guclendiricek kizim turklere vize yok dicek her irlandali turkiyeye tatile gitsin ulke kalkinsin dicek benim kizim diyorum eism aman politikaci olmaisn diyo guluyoruz :) haha annende tam benlik desene :)
eşimin politikaya girmesini isterdim..ama beceremezki
oğlumda öteki tarafta vebalini ödeyemez ..olmasın en iyisi :)

bugün kontrole gittim..ostrojn verdi dr..
rahimim toparlanmış
hem çatal...hemde USG oldum

38 40 arası gel spiral takalım dedi s.ocağı
Yarın gitsemmi ..çok korkuyorum ben yaw..
ne diyosunuz?

Yuse, chocotripi, kct, mavi1000, şeker pembe
kızlar bebişler bizi görmüyomuş...40ı çıkınca görebiliyolarmış doğrumu?

ışıktan rahatsız oluyor oğlum... ev içindeyken güneşe çıkardımmı mesela
ama elimi gözüne yaklaştırdığımda reflex yok..tepki vermiyo daha

40 a kadar karartı olarak görüyorlar galiba azra 40 çıktıktan sonra bana gülmeye başladı
tv ye bile bakıyor arada dikkatini çekiyor hemen kafasını çeviriyorum

Yuse, chocotripi, kct, mavi1000, şeker pembe
kızlar bebişler bizi görmüyomuş...40ı çıkınca görebiliyolarmış doğrumu?

ışıktan rahatsız oluyor oğlum... ev içindeyken güneşe çıkardımmı mesela
ama elimi gözüne yaklaştırdığımda reflex yok..tepki vermiyo daha

40i cikmadan once senin dedigin gibiydi. simdi gormeye basladi galiba (52 GUNLUK OLDUK) ben ona ninni soyliyorum uyutmaya calisiyorum bizimkisinin gozu avizede, dolapta veya evdeki daha renkli carpici olan bisiye odaklanmis oluyor. ve gercekten gordugunu anliyorum cunku kafasini baska tarafa ceviremeye calistigimda gozunu ordan alamiyor, kafasini yine cevirip bakiyor. bide dun yanimda yatakta yatiyordu ben de sacmi toplamadan kalkip geldim o sacmindan korktu gozlerini hizli hizli kapatip acma hareketi yapti, hani bisi gozune girecek diye korkunca yapilan hareket var ya ondan yapti. bide bazen resmen gozumun icine bakiyor opuyorumnanaktan

cnm mrb benımde oglumun ılk testınde olcum olmadı 2. ye cagırdı
2.de zar zor da olsa olcum alındı
(olcum yaparken agladgı ıcın olculemedı uyuttuk 3 saat ugrastık uyuyo test sırasında kulagına uc yerlestırırken basıyordu cıglıgı)

bende ılk olcum yapılamayınca endıselendım

kuzenım meslegı odyometrıst yanı o da ısıtme testı yapıyr bana endıselenme 3 defa teste

cagrılır yıne olculmezse fakulteye sevk yapılır dedı

mesela ben 60 hastayı fakulteye sevk edersem genelde 2 yada 3 ısıtme kaybı olan

cocuk cıkıyor dedı...saglıcakla kal...

cok saol tatlım..içim rahatladı...umarım sorun çıkmaz....

günaydın kızlar size birşey sorcam....sütü yeterli olan anneler hamileliğinizde kaç kilo almıştınız ve beslenmenize çok mu dikkat etmiştiniz..

günaydın kızlar size birşey sorcam....sütü yeterli olan anneler hamileliğinizde kaç kilo almıştınız ve beslenmenize çok mu dikkat etmiştiniz..

cok sukur :nazar: masallah diyelim benim sutum simdilik yetiyo. hamilelikte 20 kilo almistim :kedi: beslenmeme dikkat etmeye calistim ama hic dogru ve saglikli beslenebildigimi soyleyemem cunku tasinma yerlesme falan filan diye ugrasirken sadece buldugumu yemistim o da cogu zaman hamur isleri idi. o yuzden de cok kilo aldim cokacimcoook niye sordun canim?

beslenmeme dikkat edemedim kusmalarım çok fazlaydı şuaanda sütüm yeterli gibi ama yinede günde 1 kez mama takviyesi yapılıyor 5-6 kilo aldım hamileliğim boyunca

benim sütüm yeterli değil mama takviyesi yapıyorum da..hamilelikte alınan kilolarla süt yapımı arasında bağlantı var mı çok merak ediyorum da o yüzden sordum..ben 49 ile hamile kaldım 63 ile bitirdim..şimdi 53 kiloyum.. herkes vücudunda yağ olmazsa süt üretimin az olur diyo..bunun doğruluğunu merak ediyorum

saclarım da tutam tutam dokuluyo

kan ılacı maltofer kullanıyrm

sız ne hapları ıcıyrsunuz
FERRUM FORT KULLANIYORUM
anammm kızım ilk defa bu saatte uyuyor :nazar:
tü tü tü tü kırkbirkere maşallah kuzuma:nazar::nazar::nazar:
:nazar:
off uykum var işlerim var naapcam
Boşver saldık slacağımız kadar zemuszemus
kızlar herkese ıyı aksamlar maalesef grip oldum sanırım oğlusumada bulastı hapsırıyor :çok üzgünüm:
Geçmiş olsun bebem..a.s.
Şuan annem balkonda bebeğimi seviyo..
benim oğlum büyüyünce politikacı olacak devleti yönetecek diye ciddi ciddi seviyo alsanaalsanasmile (çok siyasi bir günde doğdu ya... referandum-darbe gününde)

Sayın liderim diyoo yaa :)

:lepi:Aramızda ilk siyasetçi bebek desene :nazar: yapar benim oğlum :1hug:

Back
X