2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bende sağmıyorum merak ediyorum süt pomposı bozuldu yada biz yapamıyoruz eşim çok meraklı sütün nekadar çıkıyor merak ediyorum diyor

canım bence sen bi an önce sağ sütünü. eşinde rahatlasın. yoksa mama konusunda ısrarcı olmaya devam edecek.

yeni gelen arkadaşlar hg nizzz
bebeklerinizi Allah analı babalı büyütsün

canım bence sen bi an önce sağ sütünü. eşinde rahatlasın. yoksa mama konusunda ısrarcı olmaya devam edecek.

evet ya hemen mama yapıyor bazen yiyor bazen de yemiyor pompoyı yapamıyorum görümcem verdi 2 çeşit ama olmuyor hava alıyor sanki göğsümü çekmiyor
öbür pompompayıda ben yıkarken parçasını kaybettim oda olmuyor adam çldırıyor sağmak için yeni pompa alacakmış ohaoldumsmile

kızlar mrblarrrrr

sızınle gaza iyi geldıgını duydugum tarıfi bıldırmek ıcın geldım.(bır tanıdık yapmıs ona ıyı gelmıs).

umarım herkeslere şifa olur ben bugun denedım bılmıyrm umarım sıfa buluruz

bır cay bardagına 1 cay kasıgı kımyon atıp karıstrp ıcılecekmıs..

Rabbım cumlemıze sıfa verır ıns

kmyon zararı olmasın bana da akşam teyzemler annemller karın ağrısına tatlı su yap içine çörek otunu at içir dediler ama eşim yaptırmadı bende cesaret edemedim kimyonu hiç yapamam korkarım

Kimyon annenin gazını alıyormuş,içmesende yemeklerinde kullanabilirsin,yada 1 çay kaşığı kimyonu suyla yutmaya çalış.Annenin gazının süte geçmesini engelliyormuş.........

evde kimyon vardı içine başka bir baharat karıştırdım ilk işim kimyon aldırmak eşime yarın

Iyi aksamlar ...Bende yeniyim aranizda :)))
Hoşgeldin aramıza
kimse yokmu ki burada dertleşeceğim arkadaşlar
Hoşgeldin aramıza ..oğluşun hayırlı olsun arkadaşım derdiin nedir ??
Sutunu sagan arkadaslar bi sey danismak istiyorum siz hic emzirmiyomusunuz yada emzirdikten sonra fazlasinimi sagiyosunuz benim sutum asiri degil anca yetiyo bebegime acaba sagsam cogalirmi

Bende sağıyorum 1 ay beni emmedi iki saatte bir sağdım..Şuanda bebeğim emiyor ve sağmıyorum yeri geldiğiıyorum sütüm fazla boşalmıyor anca o zaman yoksa sütüm annca yetiyor sağma bol bol emzir

Ayy nagihanım geçen gün bir abartmışım bulgur pilavıma basmışım kimyonu neymiş gazlanmasın yafrum :)) tadı çok fenaydı ama yedim gaz olmadı :)) tüm yemeklere kmyon katmayı dşünüyorum

merhaba kızlar uzun zamandır giremedim. facebooktan takip etmeye calsıyorum bebeklerinizi. nasılsınız

ceylancım bulgurun içine attın heee bende pişireyim bulgur atayım içine sütüm olsun fazla sütüm sanki benim

H.bulduk kızlar,eylül annesi olcaktım ama 27 ağustosta doğum yaptım bende.Kızlar gaz olmamsı için birde rezene çayı için,bebekler içinde olanı var ayrıca,kimyonlu rezene çayı.......

kızlar kimyon sütte yapıyormus. ben pek sevmem yemeklere koymadan nasıl yesem ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…