2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Yazın ben de annemlere gideceğim, şimdilik planlar böyle. Eşim yazın yurtdışında olacak, kendi başıma ancak böyle bir plan yapabilirim. Bebek de küçük olunca.

Ben de süt mücadelesi veriyorum, rezene işe yarıyor ben de, bir de kuru inciri kaynatıp suyunu içiyorum. KEndisini de yemek faydalıymış ama yiyemiyorum ben.
Bir de favori süt yapıcım kırmızı et.

canım benimde bazen azalıyo gibi oluyo ben hemen komposto falan yapıyorum sende dene ve şekerli şeyler ye zaten kilo falan veremiyoz bari bebişler doysun bende işe yarıyo umarım sendede yarar

Ben hiç güzel komposto yapamıyorum. Emziren anne olduğum için dün misafirlikte komposto ikram ettiler, öyle güzeldi ki, az kalsın tencereyi dikecektim kafaya, Çeşit çeşit meyveler vardı. Siyah üzüm ve elmayı seçebildim.
Güzel komposto nasıl yapılır, tarif istiyoruuuuuuuuuum :84:

Ben de bebedor aldım, susuz. Ama öyle sert ki, zımpara gibi. Onun yerine havuç veriyorum, Bir de yeşil sogan sapı iyi diyorlar , bir araştıracağım.

kızlar sizin bebişler ne kadar kilo aldı bu ay, biz bugün kontrole gittik 300 gram bile almamış bana çok az gibi geldi ama doktor normal dedi:44:

Bu aylarda çok kilo alamıyorlarmış. Benim doktorum da öyle demişti. Emekleme ve yürüme faaliyetleri başlayınca daha da yavaşlayacakmış kilo alımı.

Çizgi çizgi durum bizde de var, ama salya olayı daha yok biz de. Geçen bir bebek gördüm benimkinden 4 gün büyükmüş, o fena salyalıydı, ben hiç öyle olacak diye tahmin etmiyordum. Resmen damlıyordu yavrucak.

Canım senin kadron o okulda değil mi? Yönetmeliği iyice araştır, neye göre hangi öğretmenin norm fazlası olduğuna karar veriyorlarmış.

Babası pek becerir böyle yazı çizi işlerini, ona mı tuttursam ben de, çok heves ediyorum gerçekten. Aslında anne ve baba birlikte tutsa daha güzel olur değil mi?

Canım hangi kitapçık var sen de?
Eşimde çok uyuya kalıyor sağda solda onu kaldırıp yerine yatırana kadar canım çıkıyor ya... Bir anlaşma yaptık, bir daha böyle yaparsa küseceğim ona
Sen de bu sorunu yaşıyor musun?.

ahahhaaha ben de öyle soru sorup saçma cevaplar almaya bayılıyorum. geçen gene böyle sayıklıyordu ne görüyorsun aşkım dedim kırmızı adamlar bi tarafa mavi adamlar bi tarafa dedi

Halı sahada takım kuruyordur o

Ahahah alemsin, kadın mı gitti??
Ben de bazen kimi seviyorsun diye soruyorum.
Bazen de gece Leventi emzirirken saati soruyorum. Bir gece bana saatin 17:05 olduğunu söylemişti. Başından savıp uykuya devam etmek için.

ahahaha

Merhaba Kızlaar...Bir uğrayayım dedim,geçmişe daldım ,şimdi de kuzum mızırdanmaya başladı.Salıncakta oturuyordu 15 dkdır. Birkaç gündür moralim bozuk,kuzum gündüz kolumda yanıma yatırınca hemen uyanmaya başladı.Of yaa,zavallı,ee deyip duruyor bütün gün ama koyduğum an kalkıyor,kolumda da en fazla 20 dk.Ne yapacağız bilmiyorum,dilerim geçicidir. İşte gel de nazara inanma!Geçen gün bir arkadaşım gelmişti,onun da 1 yaşında bebeği.Uyurken birkaç dakika olsun emzik alıyor,o zaman kolay dalıyor dedim,bir de yanına yatınca genelde 1 saat uyuyor,bana da iyi geliyor,kestiriyorum dedim.Onunki hiç almamış emzik(sanki benimki alıyor da!Bazen uykuya geçmeden 1-2 dk alıyordu garibim),aaa ne güzel ya dedi.O gün bu gündür kuzum ne emzik alıyor,ne yanına yatınca uyuyor!!! Uykusu olmasa otursun diyeceğim ama tüm gün uykulu,göz kaşıyor ,hep mızmız. Çok üzülüyorum.

Nazara ben de inanıyorum, çok gıcık oldum o kadına. Ne olurdu bi maşallah deseymiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…